Eşim isteksiz davranıyor.

bence sen fazla isteklisin calısan insanlarsınız
her gün mü sevişeceksiniz yani? insanda hal mı kalır

On sevismeyi bazen 15 dk kadar tutuyor. Bazense hemen birliktelik sagliyor. Benide düşünüyor. Bazen aceleye geliyor.

Seninkide cidden kötü. Bizde öyle yoğunlukta aksam yemek yap ye derken saat 9u buluyor. Azıcık orur cay TV derken 10-10,5 sonra uyu sabah erken 6:30 da kalk ise git

Seninkide cidden kötü. Bizde öyle yoğunlukta aksam yemek yap ye derken saat 9u buluyor. Azıcık orur cay TV derken 10-10,5 sonra uyu sabah erken 6:30 da kalk ise git
Yaa ben sabah kahvaltısını sağlam yapıp öğlen yemeğine çikolata fındık falan ayarlıyordum ev işe çok yakındı 5 dk ayarlıydı herşey. Ama eskidendi işte şimdi düzen iş saatleri çok yoğun

Tv izlemeyiverin. Sevişmek için yatağa gitmeyi de beklemeyin. Çoluk çocuk yok, bütün ev sizin neden kendinizi yatağa mahkum ediyorsunuz ki?

Canının acıması da muhtemelen yeterince hazır olmadığın için. Ön sevişme süresini sen ayarla, eşine bırakma.

On sevismeyi bazen 15 dk kadar tutuyor. Bazense hemen birliktelik sagliyor. Benide düşünüyor. Bazen aceleye geliyor.
Eşini böyle iten geri çeviren bi adam bana göre düşüncesizdir.
Bir de burda sen çok isteklisindir diyenlere takılma gayet normalsin bence.
Bu sorunu yaşamayanlar eşi bu şekilde olmayanlar anlamazlar.
Sana tavsiyem ona reddeddilmeyi hissettir.
Sen de onun gibi yap tam o esnada a yarın iş vardı ya tüh de dön arkanı yat.
Bunu böyle yap bakalım birkaç kez bakalım nasıl hissedecek?
Bir de sen başlatma hiç olayı bakalım ne kadar süre dayanabiliyor bi bak günleri say hatta.
Sorun sen de değil onda kendini sorunlu hissetme.

Yatagida kullanmıyoruz arada :) onu da deniyoruz farklı ortamlarda evde.

Benim de Bebek kaybım var maalesef ve şimdi yeniden istiyoruz, nasip ne zamansa. Yalnız benim eşim de pek hevesli değildi ama o da Bebek istediği için en azından yumurtlama haftamda 10-16 arası gün aşırı oluyor, diğer haftalar 1 kez olduğu oluyor. Yani Bebek isteği varsa en azından o hafta psikoloji yorgunluk falan bir kenara bıraksın

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapmayı deneyecegim.

İnşaAllah Rabbim hayırlısıyla her isteyene sana bana dahil herkese nasip etsin evladı sahibi olmayı. Sağlıkla sıhhatle.

7-8 de oyle "cok az" sayilmaz, normal bi adet dongusune göre dusunursek 2 gunde 1 demek bu nerdeyse..
Kisiye gore degisebilir elbet ama aşırı bi kriz goremedim..

O çok nadiren oluyor. 7-8 kez. Benim adetim 3-4 gün sürüyor zaten. Geriye 25 gün kalıyor :)

Her insanın yapısı farklı olmakla beraber, ilk zamanlardaki performansı beklemeyin zaten zaman diye bişey varki insanı alıştırıyo, ara ara sıradanlaştırıyor bile. Gel gelelim ki haftada 1 oluyor anladığım kadarıyla ortalama o da çok az değil çalışıyor ve yoruluyor nöbete kalıyor diyorsunuz bunları da göz önünde bulundurun bence. Ama sizi iterek uzaklaştırması tabiiki de kaba ve kırıcı bir davranış

Dokuz aylık evlilik için bence az . Daha bunun seneleri var . Yedi sekiz senelik olsanız neyse normal diyebilirim de ama yaşınızda cok genç ya . Eşinize keçi boynuzu pekmezi var her sabah ac karnına ondan içirin istek yapıyor . Kayınpederim içmiş azmış resmen gerci 72 yaşında hergün olsa hergün yapacak adam üstüne birde bunu içmiş adam kalbi tetiklemiş . Kalp hastasıda kendisi . Sanki cok isteksizde bide bu yaştan sonra ıyy adam delirmiş olmalı .

Eşimin isteksizligi yüzünden başta kendimi vajinusmus zannediyordum. Soyle ki esim birlikte olmak istediginde ön sevisme kesinlikle olmuyor. Bir de esim hic beklemedigim bir anda birlikte olmak istiyor mesela gece uykudan uyandiriyor. Ben nasil havaya gireyim ki... ilişki sırasında aci cekiyorum cunku biz en bastan beri sık sık birlikte olmadik. Ayda bir iki ayda bir... vucudum hic alisamadi. Her yolu denedim. Gecelik falan demiş arkadaşlar. Ben seksi bir gecelik giyince ustune bisey giy usuceksin havamda dwgilim bqsim agriyor falan diyor. Dolabim bir kez bile giyilmemis bir siru kiuafet ayakkabi aksesuarla dolu. Hepsini aticam vope kiyamiyorum.

Su anda 2. adetimi olucam hala birlikte olmadik.

Ben artık vazgeçtim ve aşırı derecede soğudum cinsellikten. Cinsellik aklıma gelince de başka erkekleri düşlüyorum. Bekarken nasılsam öyle yaşıyorum sabrediyorum.

Ciddimisin eşinizle konuşun lütfen dr filan gitsin bu kadar isteksizlik olmaz ki ya. Hayır yani böyle ömür mü gecer?

aman kuzum su yazdiklarinla taslarlar seni burda ham yaparlar simdi
basklarini duslemek falan yazmasaydin iyidi
birde gelip derlerki ayy benim kocis hergun kac kere ,bilmem ne sonrada digerlerini topa tutarlar
duygularina ve hayallerine zincir vurucan

Hahaha çok güldüm :) 72 yasında performans iyiymiş amcanın. Keçiboynuzu pekmezini deneyecegim. Bizimki çiğ kabak çekirdeği citiyor da onunda biraz etkisi var.

P

Allah yardımcın olsun senin işin fena. Başka erkekleri düşünme o zaman sıkıntı hayatının tadı kaçar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…