- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi parcalandim
-
Bence normal . Bazı erkekler sonradan bu şekle giriyorlar yapcak bişey yok, kendinize yormayın sizlik bir durum olduğunu sanmıyorum, biz bazen çok istekli olabiliyoruz arzulanmak istenmek hoşumuza gidiyor ama erkekler bunu anlamıyor yani evli olanları, bekarken kıyıda köşede mıncıkladıkları zamanları çabuk unutuyorlar evlenince ellerinin hep altındayız ya seksin ne olduğunu biliyorlar ya tadına doymuşlar ya şimdi haspamlar ayda yılda bi kere yanaşırlar anca rüyalarında kamyon devirsinler şimdi, bize haksızlık resmenEvet sonradan böyle oldu bazen 10 günde 1 bile oluyor .
Dokuz aylık evlilik için bence az . Daha bunun seneleri var . Yedi sekiz senelik olsanız neyse normal diyebilirim de ama yaşınızda cok genç ya . Eşinize keçi boynuzu pekmezi var her sabah ac karnına ondan içirin istek yapıyor . Kayınpederim içmiş azmış resmen gerci 72 yaşında hergün olsa hergün yapacak adam üstüne birde bunu içmiş adam kalbi tetiklemiş . Kalp hastasıda kendisi . Sanki cok isteksizde bide bu yaştan sonra ıyy adam delirmiş olmalı .
Peki olduğu zaman nasıl yani hemen işini bitirip yatıyor mu mesela yoksa ikiniz de memnun oluyor musunuz.7-8 ilk aylardaydı. Simdi iyice azaldı ayda 2deyiz şu anda
Bilemedim ki :)yaşlanınca bi haller oluyor bu erkeklere döngüleri var sanırım bi yerde okumuştum erkeklerin sekste en verimli ve istekli oldukları yaş aralığı 30-35 miş :)
Istekli olman çok güzel bence erkekler bunu tercih eder benim bildiğim en azindan benimki oyle noldu sana nolduysa cok guzel olmus cok hosuma gidiyor duyor hakikaten seninkinde bu sorun var doktora falan gitsin böyle olmaz kiKendisi sokuluyo zaten yatinca da. Az oynasiyoruz uyuyor sonra totoyu donup.
Bence normal . Bazı erkekler sonradan bu şekle giriyorlar yapcak bişey yok, kendinize yormayın sizlik bir durum olduğunu sanmıyorum, biz bazen çok istekli olabiliyoruz arzulanmak istenmek hoşumuza gidiyor ama erkekler bunu anlamıyor yani evli olanları, bekarken kıyıda köşede mıncıkladıkları zamanları çabuk unutuyorlar evlenince ellerinin hep altındayız ya seksin ne olduğunu biliyorlar ya tadına doymuşlar ya şimdi haspamlar ayda yılda bi kere yanaşırlar anca rüyalarında kamyon devirsinler şimdi, bize haksızlık resmen
Peki olduğu zaman nasıl yani hemen işini bitirip yatıyor mu mesela yoksa ikiniz de memnun oluyor musunuz.
Ayda 8 olması normal yine haftada 2 eder ama yeni evlisin yani noluyo bu adamlara tavuk yedirmeyin kızlar östrojen dolu o tavuklar
parcalandim valla canım konunun tamamını okuyamadm yani tüm mesajlarını okuyamadım ama bende çok yorgun olduğum için eşime yalvarırdım nolur haftada bir yapalım ben çok yorgun oluyorum diye :)) yorgunluk çoook etkiliyor eşini anlamaya çalış gerçekten bende çok yoruluyorum işimde kolumu kaldıramıyorum gelince bırak başka bi şeyler yapmayı :)) ve ayrıca haftada bir gayet iyii :)
Istekli olman çok güzel bence erkekler bunu tercih eder benim bildiğim en azindan benimki oyle noldu sana nolduysa cok guzel olmus cok hosuma gidiyor duyor hakikaten seninkinde bu sorun var doktora falan gitsin böyle olmaz ki
Ben 2 yildir evliyim.simdiye kadar.adet gunlerini ve esimin gece isde oldugu gunleri saymazsak her gun iliskimiz oldu.ikimizde gayet memnunduk.simdi ben hamileyim.daha az iliskide oluyoruz..haftada 1 ve ya 2.bu da benim canimi sikiyo.acaba esim benden soğurmu diye.(bu dusunce hep aklimda.
parcalandim ay canım sağolll eşim de kıyamıyo artık :)) iş çok yoruyor hala şimdi bi de hamilelik falan. Ama istekli olman güzel bencede maşallah sana darısı başımaa
Öyle yapması da iyi. Bizimde haftada bir oluyor ama uzun sürdüğü için mesela bana yetiyor daha fazlası beni çok yorardı sanırım. Ama 9 aylık evlilik diyorsun sonra daha fazla sıkıntı olur mu bu durum bilemiyorum can sıkıcı bir durum. Bence çocuk işini rafa kaldırıp biraz takip et bu arada konuşmayı denersin bir dönem tepkisiz kalıp takip etmeyi dene mesela aynıysa hatta kötüye gidiyorsa Bence bir uzmandan yardım alınBazen öncesinde beni boşaltıp ilişki oluyor, bazende sen bosalmadin diye beni tatmin etmeye uğraşıyor. Ama öyle işimi görüp donup yatayim hali yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?