Eşim isteksiz davranıyor.

Evet sonradan böyle oldu bazen 10 günde 1 bile oluyor .
Bence normal . Bazı erkekler sonradan bu şekle giriyorlar yapcak bişey yok, kendinize yormayın sizlik bir durum olduğunu sanmıyorum, biz bazen çok istekli olabiliyoruz arzulanmak istenmek hoşumuza gidiyor ama erkekler bunu anlamıyor yani evli olanları, bekarken kıyıda köşede mıncıkladıkları zamanları çabuk unutuyorlar evlenince ellerinin hep altındayız ya seksin ne olduğunu biliyorlar ya tadına doymuşlar ya şimdi haspamlar ayda yılda bi kere yanaşırlar anca rüyalarında kamyon devirsinler şimdi, bize haksızlık resmen

yaşlanınca bi haller oluyor bu erkeklere döngüleri var sanırım bi yerde okumuştum erkeklerin sekste en verimli ve istekli oldukları yaş aralığı 30-35 miş :)

Bu sorunu çözmeden hamile kalmayın derim, işin içine hamilelik bebek girince ayda bir olursa şükredecek hale gelebilirsiniz.

parcalandim valla canım konunun tamamını okuyamadm yani tüm mesajlarını okuyamadım ama bende çok yorgun olduğum için eşime yalvarırdım nolur haftada bir yapalım ben çok yorgun oluyorum diye :)) yorgunluk çoook etkiliyor eşini anlamaya çalış gerçekten bende çok yoruluyorum işimde kolumu kaldıramıyorum gelince bırak başka bi şeyler yapmayı :)) ve ayrıca haftada bir gayet iyii :)

Kendisi sokuluyo zaten yatinca da. Az oynasiyoruz uyuyor sonra totoyu donup.
Istekli olman çok güzel bence erkekler bunu tercih eder benim bildiğim en azindan benimki oyle noldu sana nolduysa cok guzel olmus cok hosuma gidiyor duyor hakikaten seninkinde bu sorun var doktora falan gitsin böyle olmaz ki

evlendikten sonra cinsel isteksizlik başlayan adamlara (sağlık sebebi vs. yoksa) gay derim ben. kendini saklamak için paravan evlilik yapıyolar sonra da bir süre sonra rol yapmaya gerek kalmayınca da isteksizlik başlıyor.

Ben 2 yildir evliyim.simdiye kadar.adet gunlerini ve esimin gece isde oldugu gunleri saymazsak her gun iliskimiz oldu.ikimizde gayet memnunduk.simdi ben hamileyim.daha az iliskide oluyoruz..haftada 1 ve ya 2.bu da benim canimi sikiyo.acaba esim benden soğurmu diye.(bu dusunce hep aklimda.

Aynen öyle oluyor. Yasakken daha kıymetli oluyor. Biz kadınlar hem ruhen hemde bedenen seçilmekten hoşlanıyor ve beklenti içinde oluyoruz. Görmeyince de moral bozuluyor.

Peki olduğu zaman nasıl yani hemen işini bitirip yatıyor mu mesela yoksa ikiniz de memnun oluyor musunuz.

Bazen öncesinde beni boşaltıp ilişki oluyor, bazende sen bosalmadin diye beni tatmin etmeye uğraşıyor. Ama öyle işimi görüp donup yatayim hali yok.

Canım kiyamam sana . bende beynen ve çene olarak yoruluyorum :) bide eve gidip yemekti bulasikti falan iptal o zaman. Ama ona rağmen bende yine istek durumu geçmiyor. :))

Istekli olman çok güzel bence erkekler bunu tercih eder benim bildiğim en azindan benimki oyle noldu sana nolduysa cok guzel olmus cok hosuma gidiyor duyor hakikaten seninkinde bu sorun var doktora falan gitsin böyle olmaz ki

Ben daha gosteremiyorum bile istekli halimi ona, ona rağmen iste bazen istiyor bazen de dur diyor.

Eğer doktorun yasaklamadiysa eşine durumu anlat bence ilişkinin bebek için bi sıkıntısı olmaz diye. Erkekler korkuyordu biraz. Benimki de gebelikte öyleydi, ama benim düşük riski vardı hep ve hafif kanama o yüzden birlikte olamadık. Ama mesela karnim ağrıyı desem bi iki saat sonra da ilişki için yanaşsam karnın agriyor ya ondan yapmayalim diyebiliyo .

parcalandim ay canım sağolll eşim de kıyamıyo artık :)) iş çok yoruyor hala şimdi bi de hamilelik falan. Ama istekli olman güzel bencede maşallah sana darısı başımaa

parcalandim ay canım sağolll eşim de kıyamıyo artık :)) iş çok yoruyor hala şimdi bi de hamilelik falan. Ama istekli olman güzel bencede maşallah sana darısı başımaa

heramora canım benim bak bende işteyim su anda aksam 6ya kadar esimde akşam 6 da gelecek sabah 8 e kadar ben yarin yine 8-6 calisicam yarin akşam gorusucem. Bizimkide gece çalıştığı için anlıyorum. En az haftanın 2 günü evde yok gece . gündüz de ben çalışıyorum. Benim de eve gitmem 7yi buluyor bazen geçiyor. Tüm gün oturuyorum ama yoruluyorum çok fena hemde. Darısı başına canmm :)

Bazen öncesinde beni boşaltıp ilişki oluyor, bazende sen bosalmadin diye beni tatmin etmeye uğraşıyor. Ama öyle işimi görüp donup yatayim hali yok.
Öyle yapması da iyi. Bizimde haftada bir oluyor ama uzun sürdüğü için mesela bana yetiyor daha fazlası beni çok yorardı sanırım. Ama 9 aylık evlilik diyorsun sonra daha fazla sıkıntı olur mu bu durum bilemiyorum can sıkıcı bir durum. Bence çocuk işini rafa kaldırıp biraz takip et bu arada konuşmayı denersin bir dönem tepkisiz kalıp takip etmeyi dene mesela aynıysa hatta kötüye gidiyorsa Bence bir uzmandan yardım alın

parcalandim bende 6.30 5 çalışıyorum, eşim 7 5 çalışıyor onun ağır iş ama adamın yorgunluğu gidiyor o işe gelince allahım :) canım tatlıdır biraz yorgunluğa gelemiyorm heralde ben bakalım tatil gelsin de o zaman artık ama senin evliliğinde sorun olduğunu düşünmüyorm hatta gayet iyi evliliğnz bence canım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…