Eşim işten çıkarıldı.

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
Merhaba kızlar.Eşim mühendis. özel sektörde 8 yıldır çalışıyordu. en alttan başlayarak dişiyle tırnağıyla müdürlüğe yükseldi ve 200 kişi civarını yönetti.çok çalışkandı, çıkış saatinden 3 saat sonra çıkıyor günde 13 saat civarı çalşıyor, hafta sonu bile zaman zaman işe gidiyordu.O çok çalıştı , ben de işten gelişini uzun uzun bekledim......Anlayışlı bir yöneticiydi..maaşı 2500 gibiydi. 2 ay sonra ise 5000 olacaktı....

İkimizde çok fakirlik çektik çocukluğumuzda,gerçekten 2 ay sonra o kadar maaşımız mı olacak diye inanamıyorduk.o günlerin hayalini kuruyorduk. Bu arada ben de çalışıyorum ama aylık borcumuz benim maaşımdan fazla...neyse sebepsiz yere çıkarıldı, kendimizi suçluyoruz ama bulamıyoruz.Çok şaşkınız, kırgınız... eşim 1 aydır iş arıyor.güçlü, gururlu....

Allah benim için en hayırlısını verdi hep. Bunda da bir hayır vardır diyorum, belki daha iyi olacaktır diyorum. dua ediyorum. ve sizden de dua istiyorum, benim için dua eder misiniz :43: Başkalarının yaptığı dua kabul olurmuş.her şey gönlünüzce olsun.

AĞUSTOS ayı ile

Güzel dileklerde bulunan beğenen dua eden ,hepinizden allah razı olsun siz de benim hep dualarımdasınız.

eşim memleketimde 2500 maaş+ prim+ araba+ benzin alacak kurumsal bir şirkette bölge müdürü ünvanı ve gündüz çalışıp akşam yanımda olacağı ve pazar tatil olan bir işe başladı çok şükür, inşallah hayırlıdır.

Allah tüm işi olmayanlara hayırlı iş nasip etsin.

Son düzenleme:
çok üzüldüm.
özel sektör böyle işte hiç birimizin garantisi yok :50:
hayaller kurarken kendimizi kapının dışında buluveriyoruz biranda
deneyimi var eşinizin kendinizi üzmeyin
en yakın zamanda bulacaktır iş olumlu düşünün
Allah hayırlısını versin hakkınızda

özel sektörün nankörlükleri işte, umarım eşiniz kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulur.. böyle deneyimli ve özverili olduğu için fazla boş kalmaz,üzülmeyin..

dılerım en kısa zamanda guzel bır ıs bulur ıssızlık kotu bır durum dusmanımın başına gelsın ıstemeem

inşallah en kısa zamanda daha da güzel bir yerde iş bulur. maaşı 2 katına çıkacaktı diyorsunuz, belki bu maaşı vermemek için çıkartmışlardır diyeceğim ama bilemiyorum. çünkü 2500 den 5000 e çıkması ciddi bi oran, ya da bulunduğu pozisyon için ayağını kaydıranlar olmuştur. gerekçe göstermeden çıkartmaları ne üzücü, özel sektör işte.

Allah sabır versin, borç ödemek çoook zor bu dönemde, hayırlı bir iş nasip etsin size canım.. Hiç üzülme, bir kapıyı kapayan Allah diğerini de açar, daha iyi olur her şey :)

İnşallah en yakın zamanda gönlünce bir iş bulur.

Amin canım allah razı olsun. her şeh gönlünce olsun

özel sektörün nankörlükleri işte, umarım eşiniz kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulur.. böyle deneyimli ve özverili olduğu için fazla boş kalmaz,üzülmeyin..

:) çook teşekkür ederim ya, çok duygulandım

dılerım en kısa zamanda guzel bır ıs bulur ıssızlık kotu bır durum dusmanımın başına gelsın ıstemeem

Amin canım amin. bebeğine ve size sağlık ve mutluluk dilerim

inşallah en kısa zamanda daha da güzel bir yerde iş bulur. maaşı 2 katına çıkacaktı diyorsunuz, belki bu maaşı vermemek için çıkartmışlardır diyeceğim ama bilemiyorum. çünkü 2500 den 5000 e çıkması ciddi bi oran, ya da bulunduğu pozisyon için ayağını kaydıranlar olmuştur. gerekçe göstermeden çıkartmaları ne üzücü, özel sektör işte.

aslında maaş olayını düşünüyorum ben de , olabilir.bir de özel sektörde ne kadar iyi olunursa olsun, çekememezlik , fesatlık var malesef.. çok teşekkür ederim mesajın için :)

herşeyde bir hayır vardır.eşiniz çok fazla yoruyormuş kendini.belki daha rahat bi iş bulur bu vesile ile.üzülmeyin.hakkınızda hayırlısı olsun.bir kapıyı kapatan Rab'bim bin kapı açar kuluna.

Ben ve abimde mühendisiz.Ben devlette çalışıyorum, abim özel sektörde.Bu risk herkes için söz konusu canım.Bir tek sizin başınıza gelmiyor ne yazıkki şartlar böyle :(
Ve 8 yıllık mühendismiş eşin eminim uzman olduğu konuda deneyimi çoktur.Kaldıki müdürlük pozisyonuna kadar gelmiş.Çok kısa zamanda iş bulacaktır, sende boşuna üzülmüşüz diyeceksin merak etme;)
Herşey geçecek ...

herşeyde bir hayır vardır.eşiniz çok fazla yoruyormuş kendini.belki daha rahat bi iş bulur bu vesile ile.üzülmeyin.hakkınızda hayırlısı olsun.bir kapıyı kapatan Rab'bim bin kapı açar kuluna.

Ağzından bal damlıyor.. ben de çok çalışmasından şikayet ediyordum. o günleri mumla aramam umarım :(( aslında işten çıktığında belki memleketimizde antalyada daha az çalışacağı bir iş buluruz dedik ama vakit ilerliyor ümitler istemeden azalıyor. inş canım dediklerin gibi olur. çoook istiyorum Allahım ya

Ben ve abimde mühendisiz.Ben devlette çalışıyorum, abim özel sektörde.Bu risk herkes için söz konusu canım.Bir tek sizin başınıza gelmiyor ne yazıkki şartlar böyle :(
Ve 8 yıllık mühendismiş eşin eminim uzman olduğu konuda deneyimi çoktur.Kaldıki müdürlük pozisyonuna kadar gelmiş.Çok kısa zamanda iş bulacaktır, sende boşuna üzülmüşüz diyeceksin merak etme;)
Herşey geçecek ...

biliyorum canım ama insanoğlu sabırsız oluyor hemen olsun istiyorum.. devlette olmana sevindim..tatilin belli, mesain belli..çok güzel şeyler söylüyorsunuz, insan nasıl düşünürse onu çağırırmış. geçen gün face de şöyle bir söz okumuştum sizinle de paylaşayım yaşama daha çok bağlıyor ..şemsi tebrizi söylemiş

hayatım bozulur, alt üst olur diye korkma! kim bilebilir hayatın altının üstünden daha güzel olmadığını..

ahh özel sektör..
eşin inş iş bulur ve inş en kısa zamanda dar günlerinizden kurtulursunuz canım

Olan herşey de bi hayr vardır derler..İnşallah Rabbim daha güzel bi iş nasip eder eşinize..

Tazminatını almadı mı eşiniz.
8 sene için iyi bir tazminat alırdı.
İşsizlik sigortasından faydalanırsınız hem.
Çok zor. İnşallah bugünlerinizi unutursunuz çok yakında.
Hayırlı ve güzel bir iş bulur eşiniz.....

Tazminatını almadı mı eşiniz.
8 sene için iyi bir tazminat alırdı.
İşsizlik sigortasından faydalanırsınız hem.
Çok zor. İnşallah bugünlerinizi unutursunuz çok yakında.
Hayırlı ve güzel bir iş bulur eşiniz.....

Alakası olmayan şeylere dayandırılarak çıkarıldı.... tazminat alamadık , işsizlik sigortasına başvuramadık.dava açacağız ama şahit yok herkes işsiz kalmaktan korkuyor.

kariyer net , yeni bir iş.com gibi sitelerden bize uyan, bizden düşük seviyede 100 e yakın başvuru yaptık 2 yer aradı. ama çok fazla iş ve az para ile. daha da yükselmayi hedeflerken kaldık öyle.. zaman geçtikçe umutlar azalıyor, borçlar artıyor. sabır azalıyor.. ilk günler daha güçlüydüm :43:

Back
X