Eşim işten çıkarıldı

İlk anda insanın böyle bir haberle bocalaması çok normal canım böyle hissetmen çok normal. İnşallah bu günler de geçecek her gecenin bir sabahı var. Her serde bir hayır vardır derler ya dur bakalım er geç çıkacaktır bu isteki hayır. Bakarsın krizi fırsata çevirirsiniz iyi ki işten çıkarmışlar dersiniz.

Sen en kısa sürede acını endişeni içine gömüp eşine destek olmalısın. Çok şükür eşin sağlıklı evelallah taşı sıkar suyunu çıkarır. Bir kapı kapanırsa bir kapı açılır. Şu ilk günün şokunu atlat hele daha iyi hissedeceksin kendini. Dünyanın sonu değil emin ol :)

Esiniz sizden daha kötü durumdadır emin olun, "erkek" rolü bunu gerektiriyor öyle düşünüyor..

Lütfen esinize pozitif yaklasn, sürekli olur deyin hallederiz ne olacak deyin.. söylenip negatif yaymayın.

Allah yardımcınız olsun

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar ama buraya konu açtıktan sonra beni de işten çıkardılar. ağlıyorum ama faydası yok boşluktayım çok ama çok üzgünüm

Geçmiş olsun diyeyim başta. 2 gün bu ihtimalle karşı karşıyaydık biz de. Üstelik ben çalışmıyorum. şükür ki düşündüğümüz gibi olmadı. Ama o 2 gün zehir gibi geçti, düşünmekten başıma ağrılar girmişti. Bol bol dua edin. Karanlıktan sonra aydınlık vardır mutlaka. Tazminat ile araba kredisini kapatamaz mısınız? Eşiniz iş ararken siz en kötü ihtimalle bir avm de mağaza da iş bulabilirsiniz gibi geldi. Daha iyi bir iş bulduğunuzda bırakırsınız. Önce kendinizi toplayın. Sonra vakit kaybetmeden işlere bakın.

Cok gecmis olsun uzuldum ama duzelmeyecek birsey degil ins Rabbim yuzunuze guler daha iyi kapilar acar
Esin ve senin ogrenim duzeyiniz ney cnm ? Kpss ye fln girmis miydiniz

Allah yardimciniz olsun tam isiniz icin uzulmusken konunun basinda birde size uzuldum gercekten cok zor bi durum

Hani ev sahibi olsaniz yine alinacaklardan kulkanilacaklardan kisardiniz idare ettirirdiniz her serde bir hayir var diye biliriz insallah sizin icinde esiniz icinde hayirlara vesile olur

Cok gecmis olsun uzuldum ama duzelmeyecek birsey degil ins Rabbim yuzunuze guler daha iyi kapilar acar
Esin ve senin ogrenim duzeyiniz ney cnm ? Kpss ye fln girmis miydiniz

ikimizde üniversite mezunuyuz, geçen sene girmedik bu sene de sınav nisan ya da mayısta sanırım

gençsen iş bulursun üzülme 35 yaşında iş bulmak zor dert tabi ama önemli olan 2 ikinizde sağlıklısınız ; memlekette çoğu bunu yaşıyor ekonomi bozuk 2017 çok parlak olacağını sanmıyorum lüx harcamadan kaçının

Hiç üzmeyin kendinizi. Doğru can sıkıcı bir durum ama inanın yıpranmaya değmez. Hemen iş aramaya başlayın. Bol dua edin inanın iyi gelecektir.

Çok geçmiş olsun.İşsizlik maaşına başvurun.Arabanızı satın en azından bir süre sizi idare eder.

Bu ara çok duyuyorum işten çıkartılmaları.İşyerleri gittikçe küçülüyorlar.Bir yakınıma da önce gündüz vardiyasında çalışacaksın dediler sonra da sana gerek kalmadı diye işten çıkartacağız dediler.Hakkını v.s de vermeyeceklerdi.O şikayet edeceğini tazminatını v.s söyleyince bir gün sonra başka bir birime aktardılar.

Bu ara noluyor böyle..
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iş bulursunuz...

Ders verme durumunuz varsa ders verme secenegine bakin. Hic yoktan iyidir mutfak masrafları cikar en azından.

Kuran olur yabanci dil olur türkçe matematik vs vs...

Allah yardımcınız olsun

Üzmeyin kendinizi, Allah büyük bir kapı kapanırsa daha iyisini açar mutlak. Sabır ve bol dua ile geçecek bu günlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…