Eşim kaba ve duygusuz diyenler...........

gardenya02

Sevgidolu
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
226
0
96
Konya
Eşleriniz sizi anlamıyorsa ve kaba biriyse:çok üzgünüm: gelin birbirimize anlatıp dertlerimize derman bulalım a.s

ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam

uyarmanıza rağmen gülmesi zaten yeterince kırıcı, yok saymak sizi...bilmem ki ne yapmalı anlaması için. evlenmeden önce de kaba mıydı böylesine.

ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam

:1shok: ayy nasıl düzelirki bu huyu??sende aynı şeyi yap dicem ama :mymeka:

:1shok: ayy nasıl düzelirki bu huyu??sende aynı şeyi yap dicem ama :mymeka:

evet bende aynısını yapayım dedim ama yapamıyorum 7 yaşında oğlum var ondan utanıyorum,gerçi yapamam.Oğlum bile baba ayıp yapma diyor ama dinleyen yok
bu duruma çok ama çooook üzülüyorum.Böyle yaparak ondan uzaklaşmama sebep oluyor:çok üzgünüm:

uyarmanıza rağmen gülmesi zaten yeterince kırıcı, yok saymak sizi...bilmem ki ne yapmalı anlaması için. evlenmeden önce de kaba mıydı böylesine.
hayır evlenmeden önce nazik ve kibardı .Eşime söylüyorum sen evlenmeden önce böyle değildin diye ama bana köprüyü geçene kadardı diyor.........:çok üzgünüm:

bişeyler yapmam lazım bu huyundan vazgeçirmem ve ilgisini çekmem lazım biraz ilgilensin benimle kibarca ,banada yaazıkkk ama...

merhaba.bence gaz çıkarmasından ziyade köprüyü geçene kadar demesi daha kaba ve kırıcı.bu demek oluyor ki başka kabalıklarıda var yada olacaktır.bence tavrınızı sert ve kararlı bir şekilde belli ederseniz aynı zamanda üzüldüğünüz için tavır yaptığınızı gösterirseniz etkili olur.sonuçta eşiniz ve çocuğunuz var onunda toparlanması gerek..

:1shok:
:roflol: gayet normal tutamıyordur adam nolucak ki.
evlenirken bu durumların yaşanacağını düşünmediniz mi.sırnaşık şey
utandığı için gülüyordur.

Arkadaşımız yardım istediğine göre sürekli yapıyor eşi.Hani bi kaç kez olur pardon canım dersin halden anlanır karı kocalar sonuçta ama gülmesi ve köprüyü geçene kadar demesi garip.Evlendi diye bunları yapıcak değil ki,tamam bi rahatlık olur ama bu rahatlık değil saygısızlık.

evet bir değil birkaç kez yapıyor hemde hergün ,artık onunla aynı odadabile oturmak istemiyorum.Çok ama çoooooooooook üzülüyorum.Bide kendi kendime düşünüyorum onun yediklerini bizde yiyoruz ama onunkadar gaz sancısı çekmiyoruz o rahatlıyor ama en iğrenci gazını yaparken kendini daha fazla sıkıp iğrenç sesler çıkarması.Bilmiyorum heralde bu böyle sürecek bi çare bulamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok kötü ya! çocuğunuzada iyi örnek olmuyor. çocuk okulda yapsa suçu yok baba yaptığı için doğru bişey sanabilir. o kadar gaz sıkıntısı yaşıyorsa ilaçları var kullansın. yada wc ye gitsin.bunu önerseniz.

evet bir değil birkaç kez yapıyor hemde hergün ,artık onunla aynı odadabile oturmak istemiyorum.Çok ama çoooooooooook üzülüyorum.Bide kendi kendime düşünüyorum onun yediklerini bizde yiyoruz ama onunkadar gaz sancısı çekmiyoruz o rahatlıyor ama en iğrenci gazını yaparken kendini daha fazla sıkıp iğrenç sesler çıkarması.Bilmiyorum heralde bu böyle sürecek bi çare bulamıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çok kötü ya :sinifsinif:Ona yanında gaz çıkardığı için, cinsel anlamda ondan uzaklaştığını söylesen güzel bir dille, acaba işin ciddiyetinin farkına varır mı?

canım senin eşine mantar tıpalardan lazım...
eline ver de bi zahmet monte ediversin...:hulya:
..

evlilikte herşey mübahtır tamam ama ,gaz çıkarmayı bile karşılıklı kabullenmek gerek,bir kişinin rahatsızlığı söz konusu ise çekilmez...
ama ikiside ses etmese,evde ücretsiz doğalgaz sistemi olur,hatta koro şeklinde çalışalabilir bile...:roflol:

çok kötü ya! çocuğunuzada iyi örnek olmuyor. çocuk okulda yapsa suçu yok baba yaptığı için doğru bişey sanabilir. o kadar gaz sıkıntısı yaşıyorsa ilaçları var kullansın. yada wc ye gitsin.bunu önerseniz.

keyfine ve rahatına düşkün biri wc gitmesini kaçke söyledim ama dinlemiyor

canım senin eşine mantar tıpalardan lazım...
eline ver de bi zahmet monte ediversin...:hulya:
..

evlilikte herşey mübahtır tamam ama ,gaz çıkarmayı bile karşılıklı kabullenmek gerek,bir kişinin rahatsızlığı söz konusu ise çekilmez...
ama ikiside ses etmese,evde ücretsiz doğalgaz sistemi olur,hatta koro şeklinde çalışalabilir bile...:roflol:
beni güldürdünya Rabbimde seni güldürsün,Şuanda ağlanacak halime gülüyorum valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Çok kötü ya :sinifsinif:Ona yanında gaz çıkardığı için, cinsel anlamda ondan uzaklaştığını söylesen güzel bir dille, acaba işin ciddiyetinin farkına varır mı?
ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,
adam kendi egosunu tatmin edip duşa giriyor beni hiç unursamıyor ,bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum ve hatta sessiz sessiz gözyaşı döküyorum.....ben her yönden mahvetmişim kendimi tambi mağara adamı benim eşim ,eşimle ilgili okadar çok sorunum varki bunlar daha bi kaçı............benneyaptımki

Back
X