• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kaba ve duygusuz diyenler...........

ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,
adam kendi egosunu tatmin edip duşa giriyor beni hiç unursamıyor ,bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum ve hatta sessiz sessiz gözyaşı döküyorum.....ben her yönden mahvetmişim kendimi tambi mağara adamı benim eşim ,eşimle ilgili okadar çok sorunum varki bunlar daha bi kaçı............benneyaptımki
kuzum siz hayvanat bahçesinde mi tanıştınız:uhm:

şaka bir yana...
eşin çok rahat ve bencil bir adam ...
hiç ona bı konulardan dolayı rest çektin mi ?
yeter dedin mi ? ciddi ve istikrarlı bir şekilde..
kararlığınını göster,bu şekilde olmaması ve düzelmesi gerektiğini bir şekilde ister burnunu sürttür,ister rest çekip blöf yap ama bişiler yap...
yoksa birgün gerçekten hayvanat bahçesinden yoğun tüylülerden biri kaybolsa gelip eşini alacaklar,sonra görecek anya yı konyayı:roflol:

ıı onuda güzellikle söyledim beni hiç takmıyor zaten cinsel hayatımızda aynen böyle iğrenç,
adam kendi egosunu tatmin edip duşa giriyor beni hiç unursamıyor ,bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum ve hatta sessiz sessiz gözyaşı döküyorum.....ben her yönden mahvetmişim kendimi tambi mağara adamı benim eşim ,eşimle ilgili okadar çok sorunum varki bunlar daha bi kaçı............benneyaptımki

Uzuldum arkadasim..
Gaz cikarmak, pardon demedikten sonra cok kaba gercekten.
hadi guldun, bari karicigim napayim, ben boyleyim, ozurdilerim diyip gonlunu alsa..
Hatta sana da yaa bosver koyver gitsin, cocugun yaninda olmadigi surece dese, neyse dicem.. kari koca arasinda olur boyle rahatlik, fakat igrenclesmedigi muddetce..

Cinsellik konusunu acip iyice bir konusmani oneriyorum.
Sanirim uzun zamandir evlisiniz, 7 yasinda oglunuz varmis, ondan yola cikarak dusundum
Ilk zamanlarda da mi oyleydi, yani bencil?
Senelerdir boyleyse sen nasil tatmin oluyorsun ki?
Cinsellik erkeklik icin bedensel, biz kadinlar olarak ta duygusal bir desarj olmaktir
Bence bu kadar icine atip uzulme, guzelce konus.

Ayrica 'kopruyu gecene kadar' cumlesine cok kiziyorum :kızgın:
Evlilikten bekledigin nedir, bumu dur diye otur tartis bence..

Icine atma ama, en azindan burda paylasman iyi olmus :teselli:

Uzuldum arkadasim..
Gaz cikarmak, pardon demedikten sonra cok kaba gercekten.
hadi guldun, bari karicigim napayim, ben boyleyim, ozurdilerim diyip gonlunu alsa..
Hatta sana da yaa bosver koyver gitsin, cocugun yaninda olmadigi surece dese, neyse dicem.. kari koca arasinda olur boyle rahatlik, fakat igrenclesmedigi muddetce..

Cinsellik konusunu acip iyice bir konusmani oneriyorum.
Sanirim uzun zamandir evlisiniz, 7 yasinda oglunuz varmis, ondan yola cikarak dusundum
Ilk zamanlarda da mi oyleydi, yani bencil?
Senelerdir boyleyse sen nasil tatmin oluyorsun ki?
Cinsellik erkeklik icin bedensel, biz kadinlar olarak ta duygusal bir desarj olmaktir
Bence bu kadar icine atip uzulme, guzelce konus.

Ayrica 'kopruyu gecene kadar' cumlesine cok kiziyorum :kızgın:
Evlilikten bekledigin nedir, bumu dur diye otur tartis bence..

Icine atma ama, en azindan burda paylasman iyi olmus :teselli:
insanın bazen böyle şeyleri biriyle paylaşması gerekiyor.çevrendekiler olmuyor .
iyiki böylebir site var
yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim
10 yıllık evliyim .Eşim ilk 2 ay böyle değildi .
katlanıyorum herşeyine mecburen bi evladım var kendi rahatım için oğlumu heder etmek istemiyorum
Ama zamanla babasını kendine örnek alıcak ve onun gbi olmasından korkuyorum......mirmirmirmir

kuzum siz hayvanat bahçesinde mi tanıştınız:uhm:

şaka bir yana...
eşin çok rahat ve bencil bir adam ...
hiç ona bı konulardan dolayı rest çektin mi ?
yeter dedin mi ? ciddi ve istikrarlı bir şekilde..
kararlığınını göster,bu şekilde olmaması ve düzelmesi gerektiğini bir şekilde ister burnunu sürttür,ister rest çekip blöf yap ama bişiler yap...
yoksa birgün gerçekten hayvanat bahçesinden yoğun tüylülerden biri kaybolsa gelip eşini alacaklar,sonra görecek anya yı konyayı:roflol:

evet bi dönem şöyle 1 ay kadar ayrı kaldımama evladım babasını görünce çok ağladı bende dayanamadım evladımın üzülmesine
Evladım üzülmesinde ben bu pis adamın bencilliğine,duygusuzluğuna,kabalığına ,sevgisizliğine katlanırım ne yapayımbenneyaptımkibenneyaptımki

evli değil nişanlıyım ama önümde o kadar çok örnek var ki.zor durumda olduğunu biliyorum,anlıyorum.ama inan bana konuşmaktan başka çaren yok.bir kere iki kere değil defalarca her defasında konuş.ilişki konusunda da burda yazdığın gibi söyle.ilişkiye başlamadan önce ama zamanında..kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum sen hissettiriyosun de.ben seni nasıl tatmin ediyosam sende beni tetmin etmek zorundasın de.bazen erkekler afedersin odunluktan düşünemiyolar düşünseler bile hayata geçiremiyolar kapasite yetmiyo.o yüzden tatlı dille konuşa konuşa isteklerini yapmasını sağlamalısın.inşallah başarırsın.inan çok üzülüyorum adına ya.kötü bi duygu.çok mutlu olun ailecek inş..

ilk ben başlıyayım çok afedersiniz ama eşim yanımda gaz çıkarıp duruyor ben lütfen birdaha tekrarlama diyorum ama beni umursamıyor ve marifetmiş gibi gülüyor.tek buda değil of offff ne yapıcam

ya canım bence okadar büyütme bence bu eşinle olan samimiyetinizi gösterir benim eşimde aynısını yapıyo hatta 1.5 yaşında bi kızım var oda bu sesi duyunca dudaklarını uzatıp cüşşş falan diyo beraber gülüyoruz bukadar bence bu kabalık deyilki senden başkasının yanında yapıyomu hayır çünkü sen herşeyini paylaştığı bi insansın onlarınn arsına bu gaz olayıda giriyo okadar canım boşver sıkma sen o tatlı canını

ya kızlar size bişey diyimmi hepimizdeki sorun aynı galiba benim eşimde gerçekten çok duygusuzdur ama ben onu bişekilde idare ediyorum işte mesela ben 5 yıllık evliyim ve daha ilk defa eşime dün cinsel anlamda yok dedim inanın ilk defa ne kadar beni kırsada incitsede yatağa girince hiç istemesem bile ona yok demiyorum kırmak istemiyorum ben böyle davrandıkça o daha iyi oluyo dün çok basit bi sebepten dolayı tartıştık ilk defa özür dilemesini bekledim özür dilemedi istediği şeyide almadı anlayacağınız yine ben kaybettim ama ona hayır demeseydim uzatmasaydım konuşsaydım hiç büyümeyecekti ama yaptım birkere ama yine artık eskisi gibi davranacam yani suyuna giderek tavsiye ederim kızlar çok etkili b,ir yolll

gardenya durumuna üzüldüm işte ben bu sebeplerden dolayı evlenmek istemiyorum
söylediğide çok ayıp ne demek küprüyü geçene kadar.....bu kelimeye uyuz oluyorum
gerçekten bende erkek fobisi başladı
Allah yardımcın olsun canım

canım bütün erkekler aynı diye birşey yok ama yinede siz siz olun evleneceğiniz insanı iyi tanıyına.s

gaz çıkarmak normalinde büyük bi sorun olmayabilir.ama eşi için hayatını paylaştığı insan için büyük bi sorun.tutsa,yada yanında yapmasa yada yaptıktan sonra köprüyü geçene kadar değil de pardon canım ya tutamıyorum afedersin gibi cümleler kursa daha iyi değil mi?

ince olmadığı için ona herşey mübah geliyor,karşısındakini zerre kadar düşündüğünü sanmam,aksi olsaydı zaten böylebi tesbiyesizlik yapmazdı..

gaz çıkarmak normal olabilir bi yere kadarda.. diğer mesele benim kafamın tasını attırdı:umursamaz: ne demek yaa biz kadınlar eşyamıyız kullanıp arkanı dönüosun? bu konuyu acilen konuşup halletmeniz lazım bence. hoş erkeklerle konuşup halletme meselesi pek olmuyo ama:1no2:

Laf anlıyan biri olsa ,malesef ben onun gözünde yemeğini yapan,temizliğini yapan,ütüsünü yapan ve canı isrediğinde afedersin ............. yatan biriyim,kendi istedikleri olsun ,eşi onun için önemli değil ..
Bana o gözle bakıyor...BENCıL ve KABA biri ne yapayım

dünyada enzor şey evli olup yanlız kalmak heralde ,ben öyle hissediyorum kızlar iyiki siz varsınız sizleri seviyorum...

dünyada enzor şey evli olup yanlız kalmak heralde ,ben öyle hissediyorum kızlar iyiki siz varsınız sizleri seviyorum...

Bende zaman zaman kendimi yalniz hissederdim..
Muhabbet olmayinca koca evde sus pus oturmak cok kotu..

Eslerle arkadas olmali.. Ben iyi arkadas oldugumuzu dusunuyorum, ve oyle muhabbetimiz olunca kendimi yalniz hissetmiyorum..

Bende zaman zaman kendimi yalniz hissederdim..
Muhabbet olmayinca koca evde sus pus oturmak cok kotu..

Eslerle arkadas olmali.. Ben iyi arkadas oldugumuzu dusunuyorum, ve oyle muhabbetimiz olunca kendimi yalniz hissetmiyorum..
ne mutlu sana canım ,malesef ben sohbet edebilecek bir eşe sahip değilim..:çok üzgünüm:

Back
X