Eşim Kalbimi Kırdı

Guzideakyol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
184
77
13
32
Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim

Eşimle markete gitmiştik gelirken yolda çiçekçi gördüm yapay bir çiçek vardı elma ağacı gibi. Ben de özel günler olduğunda böyle bir çiçek al bari eve süs olur dedim. O da dediğimi anladı ben yarın ile ilgili hçbir şey demediğim halde sen daha anne olmadın ki dedi ben de yarından bahsetmiyorum dedim biliyorum dedi sonra üzüldüğümü görünce özür diledi ama kalbim çok kırıldı ben ona zaten yarın ile ilgili bir şey dememistim
Erkekler ince düşünmez ayrıca kaynana ile ilgili daha çok sorun olacak bu kadar hızlı başlama

Kirilmakta haklısınız güzide hanım ama özür dilemiş bir daha tekrarlamaz umarım.Hem belki gönlünüzü alır üzmeyin kendinizi ☹️

Güzidecim sahalara hoşgeldin geçen çoçugumu istemeyen beni de istemez diye konunu okumuştum şimdide herif bana çiçek almak istemiyor diye kırılmışsın bu herifi boşamayı düşünüyormusun ilerdeki konular için ailecek takipteyiz bu arada şaka bir tarafa eşinin anneliği yüzüne vurması ayıp bişey ama anne olunca alır inş üzülme 😎

Bunda bu kadar kırılıp, dert edip konu açacak ne var ben anlamadım. Özür de dilemiş üstelik, bu kadar hassaslık fazla.

Güzidecim sahalara hoşgeldin geçen çoçugumu istemeyen beni de istemez diye konunu okumuştum şimdide herif bana çiçek almak istemiyor diye kırılmışsın bu herifi boşamayı düşünüyormusun ilerdeki konular için ailecek takipteyiz bu arada şaka bir tarafa eşinin anneliği yüzüne vurması ayıp bişey ama anne olunca alır inş üzülme 😎
Ona kırılmadım düzgün okur musunuz.

Ona kırılmadım düzgün okur musunuz.
Özür çiçek almadı diye üzüldün diye okumuşsum benim senin konuları okumamda senin sürekli kırılcak yer araman gibi oldu haklısın sıkma canını senin eşin önceki konularda da böyleydi sende hep kırılıp durcan mı artık bir aktivite mi yapsan acaba

Son düzenleme:
Back
X