Esim kedimi kıskanıyor ?

Ne dertsiniz ya. Ne kediniz ne de işiniz var. Bu o kadar net anlaşılıyor ki.

Bende bir ara eşimle oğlumu kıskanıyordum nişanlı gibiler saniye ayrılmıyorlar el ele oturuyorlar

Buda zulüm hayvanlara ama şirin sevimli gösterip hayvanlara istismar olunca tepki verenlerin önde giden yine bu sapiklar olur

Yazdıklarınızı okursanız hatanızı anlarsınız.Esiniz size kahvaltı sürprizi yapıyor adamın ayağı kanıyor siz kediye gelseydi diye kızıyorsunuz.Adam evde kediden sonra geliyor.Esinizle uyumayıp kedi ile uyuyorsunuz.Kusura bakmayın ama eşiniz sizden soğur ve bir gün ayrılmak isterse sebep hazır.Tabiki hayranımızı çok severiz ama bu kadarı abartı.Ayni seteri eşiniz yapsa.Bir kopek alıp yürüyüşlere pazar gunleri gezilere katılıp tüm vaktini ona harcasa ne hissedersiniz

Kedileri bende çok seviyorum, kocam yerine kediyle yatmiyorum
Ama şöyle bişey var, kediler bu kadar ilgi sevmez, rahat bırakılmak ister
Kediniz sizi tirmiklamiyor mu
Her kedi öyle değil, benim kedim çok yapışkan mesela, sürekli kucağımda uyumak istiyor. Sırtüstü bacaklarımın üzerine yatıp göbeğini okşatarak uyuyor. Asla tırmalamaz da

Her kedi öyle değil, benim kedim çok yapışkan mesela, sürekli kucağımda uyumak istiyor. Sırtüstü bacaklarımın üzerine yatıp göbeğini okşatarak uyuyor. Asla tırmalamaz da
Ya ne güzel önceden kedi bakmıştım, hiç sevmezdi

Hanımefendi ne diyeceğimi bilemedim, yazmadan da duramadım. Yani biraz empati ile bence doğru cevabı bulabilirsiniz. Şu an tek sorun kedi ama böyle devam ederseniz tek sorun kedi olmayabilir :)

Bana nedense konu fake geldi .
Bazı kadınların ev hayvanlarını sevip ilgilenmesi bir erkek vatandaşa batmış . Burda konu açıyor .

Niye böyle deli gibi ettiniz kendinizi ? Kedi dediğiniz hayvan zaten belli bir doğası olan canlı. Ciddi travması yoksa uyurken niye korksun ? Düşen tabağa "ya kediye gelseydi" diye ortaya düşmeniz, bir de o sırada eşinize sarfettiğiniz söz nedir öyle? Şunu bir erkek bir kadına deseydi sinir olurduk, kadınsınız diye öyle canınızın istediği gibi konuşamazsınız. Karşınızdaki de insan yani. Adam kediye fırlatmadı ya, kendi ayağına gelmiş zaten. Ölümüne hayvanseverim ama bir şeyleri de saplantı haline getirmeyin yahu. Kıskanmıyordur da, biz okurken nasıl irrite olduysak o da aynı öyle yadırgıyordur. Koca adam kediyi mi kıskandı diye gülerek girdiğim konunun içeriği beni benden aldı

Bilezik bozduracaktı hatta bunun için.

Evet ya bir de protesto falan etmişlerdi bir ara " türcülüğe hayır, neden köpeğimle evlenemiyorum, biz birbirimize aşığız" diyorlardı.
Dağ ile evlenen bir kadın vardı yaa
Aklıma o geldi ve altına yazılmış olan yorumlar kdkdkdkd
Yani dağ ile evlenen varsa kedinin günahı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…