Size karşı herhangi bir kısıtlama veya çok saçma bir şekilde eve hapsetmeye çalışma vs gibi hareketleri oldumu? Yani önce bunu sorarak başlamak istiyorum çünkü daha birsürü soru sorabilirimde siz cevapladıkça soracağım.Merhaba arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum ben 10 yildir evliyim ve evlendigimin ilk ayi esimin kendi kendine konustugunu duydum ilk basta cok korkmustum ama alismistim artik konusma sekli sanki karsinda biri varmis gibi degildi taki 2 gun onceye kadar konusurken duydum ilk basta telefonla konustugunu zannettim ama olmadigini anladim resmen sohnet ediyordu.esimde sadeve bu yokbiraz fakli bir insan cok tutarsiz asiri unutkan cok sorumsuz o tamamen kendi dunyasinda yasiyor 2 cocugumuz var onlara karsi da cok ilgisiz kensidi birseyi kafasinda kurar ve ona inanir asla beni anlamaz yani normal insanlae gibi degil acaba esimin hastaligi ne olabilir nasil bir yol izlemeliyim onun adina cok uzuluyorum
Is yeriyle alakali bir bilgim yok ama sokaktada konusurişyerinde sorun yaşıyor mu?mesela sokakta yürürken de konuşuyor mu yoksa sadece evde mi?
Cok sevinirim,esim aksine evde olmamizi pek istemez ailem uzakta oraya gitmemi hic kisitlamaz ama ilk basta bir cikisir o nerden cikti falan diye aradan 5 dk gecer saat kacta cikacaksin yola der dedim gibi cok tutarsizSize karşı herhangi bir kısıtlama veya çok saçma bir şekilde eve hapsetmeye çalışma vs gibi hareketleri oldumu? Yani önce bunu sorarak başlamak istiyorum çünkü daha birsürü soru sorabilirimde siz cevapladıkça soracağım.
Şöyleki benim eşimdede sizin dediğiniz durumlar vardı ve tedavi olmasını istedim ancak o istemedi hatta üzerine boşanmak istedi o yüzden şu anda davamız devam ediyor yani boşanıyoruz. Bu yüzden size merak ettikleriniz konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim
Hayir izlemedimAkıl oyunları filmini izlediniz mi?
sadece biri varmış gibi konuşuyor yani?şizofreni olsa insanlardan şüphe duyması lazımdı.onlara olmayacak vasıflar yüklemesi lazımdı.bunları yapmıyormuş.bağırıp çağırmıyormuş hiç.daha basit bir psikolojik rahatsızlığı olabilir o zamanHayir izlemedim
Bakın benim eşimde böyleydi ama bu benim susabileceğim bir durum değildi bu yüzden çok tartışırdık ve dediğiniz gibi evet çok tutarsızlıkları vardı onunda mesela ben doktora yapacağım der 5 dk sonra ben başka bir şey olacağım derdi böyle sürekli sürekli tutarsız, ayarsız fikirleri olurdu ve kararsız.Cok sevinirim,esim aksine evde olmamizi pek istemez ailem uzakta oraya gitmemi hic kisitlamaz ama ilk basta bir cikisir o nerden cikti falan diye aradan 5 dk gecer saat kacta cikacaksin yola der dedim gibi cok tutarsiz
Mutlaka izleyin bence.Hayir izlemedim
Bende buradaki yorumlardan dolayı tekrar izledim ama ağlayarak izlemiştim çünkü gerçekten benzediğini o zaman daha iyi anlıyor insan...Akıl oyunları filmini izlediniz mi?
Defalarca izledim bu filmi,defalarca da izlerim.Bende buradaki yorumlardan dolayı tekrar izledim ama ağlayarak izlemiştim çünkü gerçekten benzediğini o zaman daha iyi anlıyor insan...
Aykiz1986 sizde mutlaka izlemelisiniz bencede
Baya net duymanız çok avantaj çünkü bir doktorla irtibata geçtiğinizde bunu anlatabilirsiniz. Ben hiç anlamıyordum bisküvi paketiyle takır takır sohbet ediyordu hızlıca hal hatır sorar, ondan fikir alır ona fikir verirdi filan ama asla net birşeyler duyamazdım çünlü hızlı ve normal bir ses tonuyla yapardı bunu birde gizlice dinlemem lazımdı yanına gidersem susardı. Bu yüzden aslında birde gizlice onun haberi olmadan görüntü, ses kaydı alabilirseniz çok iyi olur hani gene doktorun bu videoyu görmesi açısından2 gun once duydugumda arkadasiyla konusuyordu hep adini soyluyordu ama o i san yoktu telefonda degildi son konusmalara baktim o kisiyle konusmadi baskalari hakkinda suphe duymaz insanlara kizar ama suoheci degil.baya sohbet ediyor genelde yasanmisliklari anlatiyor
Bu yaşadıklarımdan sonra bir süre o filmi görmek istemiyorum ama öncesinde evet katılırdım size haklısınızDefalarca izledim bu filmi,defalarca da izlerim.
Çok geçmiş olsunBu yaşadıklarımdan sonra bir süre o filmi görmek istemiyorum ama öncesinde evet katılırdım size haklısınız
İş yeriyle alakalı neden bilginiz yok? Yani benimde yoktu çünkü bir şekilde beni ve iş ortamını ayırmayı başarırdı asla iletişim halinde olmamızı istemezdi ve zaten susmayacağımı kendisi çok iyi biliyordu belkide bu yüzden böyle yaptığını düşünüyorumIs yeriyle alakali bir bilgim yok ama sokaktada konusur
Is yeriyle alakali bir bilgim yok ama sokaktada konusur
Sağolun şimdilik bir sıkıntım yok başka odaklanmam gereken birsürü meşgalem sorumluluklarım var onlarla uğraşıyorum artıkÇok geçmiş olsun.
Burada kuantum diye bir arkadaş vardı ismini tam vermek istemiyorumMerhaba arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum ben 10 yildir evliyim ve evlendigimin ilk ayi esimin kendi kendine konustugunu duydum ilk basta cok korkmustum ama alismistim artik konusma sekli sanki karsinda biri varmis gibi degildi taki 2 gun onceye kadar konusurken duydum ilk basta telefonla konustugunu zannettim ama olmadigini anladim resmen sohnet ediyordu.esimde sadeve bu yokbiraz fakli bir insan cok tutarsiz asiri unutkan cok sorumsuz o tamamen kendi dunyasinda yasiyor 2 cocugumuz var onlara karsi da cok ilgisiz kensidi birseyi kafasinda kurar ve ona inanir asla beni anlamaz yani normal insanlae gibi degil acaba esimin hastaligi ne olabilir nasil bir yol izlemeliyim onun adina cok uzuluyorum
Yaaa bende senden bahsedecek gibi olmuştumSağolun şimdilik bir sıkıntım yok başka odaklanmam gereken birsürü meşgalem sorumluluklarım var onlarla uğraşıyorum artık
banada bu konu tanıdık geldi.Miknatiss konusu var bir bakın isterseniz. Aynı sıkıntılar onun eşinde de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?