Esim kendi kendine konusuyor

Kaygı bozukluğu ve hastalik hastası olma gibi bir durumu varsa doktorun kötü bir anlama gelmeyen söyledigi herhangi bir şeyi kötü bir anlama yoruyo da olabilir.

Amin sağolun Allah sizlerinde yardımcısı olsun inşallah. Evet bunu en iyi o kişilerle birlikte yaşayan anlayabilir. O yüzden sizede kolay gelsin ve bolca sabırlar diliyorum

Saf birisi degil baskalarina soyle takar herkes kendisiyle ayni fikirde olsun ister bu olmadigi zaman hemen o insandan uzaklasir ve sevmez artik o insani
Bunu çoğu kez söyleyeceğim ancak benim eşimde böyleydi yani kendi kafasındakiler yanlışda olsa ölümüne savunur mesela babası annesini döverse annesi haketmiştir böyle düşünür. Ancak siz bu yanlış derseniz hayır annem haketmiştir susması gerekirdi üzerine bastıra bastıra yanlış olanı savunmaya devam eder gibi sadece küçük bir örnek düşünün

Duymak istediği şekilde duyuyor işte karşıdakinin ne söylediğinin hiçbir anlamı yok hatta söylenmeyenleri söylenmiş gibi yapmış

Bu kendini tek görmesiyle alakalı değil işte sizin evden çıkmamanızı istiyor yani elinden gelse istiyorki kimseyle görüşmeyin. Maalesef bu zamana kadar masum gibi duran düşüncelerin gerçeği budur ve öyle görünüyor zaten yoksa niye sizi götürmüyor çünkü kimseyle iletişimde olmanızı istemiyor bence

Maladaptive dreaming de olabilir, araştırın derim, sizofreniyle alakası yok, dönüşme ihtimali de yok

Maladaptive dreaming de olabilir, araştırın derim, sizofreniyle alakası yok, dönüşme ihtimali de yok
Ben de düşündüm bunu acaba kafasında o an bir senaryoda da karşıdakilerle mi konuşuyor diye. Gerçi maladaptive dreaming de olsa yine bir psikiyatr lazım. Uzmana görünmesi şart.

Evet bunu arastirdim bunun olabilcegini dusunuyorum suan sizofren oldugunu dusunmuyorum insallah dusundugum gibidir esim kendi kendine konustunda genelde hep gecmisten bahsediyor eaim iyi bir cocukluk gecirmemis babasi cok dovermisi hep calistirmis cocuk yasta annesine cok duskunmustu annesinide kanserden kaybetti cok yalniz kaldi aslinda sohbet eder benimle konusur

Fazla flortumuz olmadi esim 32 yasindaydi ben 25 yasindaydim 6 ay falan nisanli kaldik biz tanismadan 2 yil once annesi kanserden vefat etmis babasinin cok kendisine cektirdigini soyler disarda cocukken arkadaslariyla top oynamasina bile izin vermezmis calistirmis hep marangoz dukkanlari varmis babsi hic bir sekilde yardimci olmadi evlendigimizde bile 5 kurus yardim etmedi herseyi kendi yapti diger kardeslerinede ayni yapmis

Benim babamda konuşuyor bazen sinirleniyor bazen gülüyor ama olayı kafasında tekrar yaşıyor. Önceden yaşadığı bir olayı, nörologa gitti bir kaç yıl önce doğuştan beyninde zararsız kist çıktı. Yaşı ilerledikçe beyin küçülüyor ve kist sinirlere yakın olmaya başlıyor. Doktor şu an normal dedi takip altında, sadece bir anda evde annem yokken bir kaç kez annemin ismini söylüyor ama sadece anneme karşı böyle annemden ayrı kalmak istemiyor. Sonra farkına varıp devam ediyor.
Bende sinir ve öfke duyduğum bir olayda kendi kendime konuşurum, keşke böyle deseydim derim ama sizin olay farklı içe kapanıksa iç dünyasında bir yaşam kurmuş olabilir şizofrenik bir durum barındırabilir. Bence bir doktora gidin içiniz rahat etsin.

Anlattıklarınız birleşince çok olumlu bir tablo çıkmıyor doğrusu, ciddi bir mevzu bence direkt yardım alın bir psikiyatristten. Bu durumun seneden seneye ilerlemesi de o kötü olasılıkları destekliyor. İnşallah hayırlı bir sonuç alırsınız

Bazen bende söylenirim
Olabilir
Yani bana tuhaf gelmedi
Siz nesine takıldınız ki
Belki yanlız hissediyor kendini
Siz girip sohbete başlayın öyle durumlarda sizle konuşsun.

Ben korkutmak istemem, ama bir velim ağır sizofreni hastasıymış, yakın bir zamanda okulu bastı, kafasında bir sürü şey kurmuş. şuan çocukları da okula göndermiyor, çocuklar 2.sınavlara hiç girmedi. En çok üzüldüğüm nokta öğrencilerim, kim bilir evde nelere şahit oluyorlar. Annelerine ayrı kızıyorum, büyük kız 8.sınıf, bir küçügü 6. sınıf bir ufaklık daha var. Yani kocası bu noktaya gelene kadar illaki bir şeyler farketmiştir. Üç çocuğun hayatı çalındı resmen.

Siz velileri geçin bu şekilde öğretmenlik yapan var hemde tedavi olmadan sağlam gibi pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyor etrafta bi hayal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…