- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Bortecineee
Ben zaten eşime değwr veriyorum ama kendine değer vermeyip sürekli başkalarını düşünürse laf ederim kusura bakmayın. Eğer sizin eşiniz size gelip bu ay harcamalarına dikkat et, ben eksiklerimi alamadım edemedim dikkat etmemiz lazım, eksiklerimi alacağım deyip sonrada eksiklerinden vazgeçip kardeşine almaya karar verirse ben lafını ederim. Çünkü daha bu ay kardeşine bebeği olacak diye arabamızda dahil hediye vs para vs herşeyi yaptık verdik. Benim kardeşim doğum yapacak, ona hediye vs alacağım bana alacağım hediye için maddi limit koyarsa lafını ederim. Eşim sürekli başkalarına değer verip başkalarının lafıyla hareket ediyorsa da lafını ederim. Biz ikimiz bir aile kurduysak ikimiz birlikte almalıyız kararları başkaları değil. Ev almak istiyoruz kardeşini karıştırır, altınlarımızı nasıl değerlendireceğimize kardeşini karıştırır, benim fikrimi almadan, benimle konuşmadan arkadaşlarına altınlarımızı borç vermeye kalkışır vs vs vs ben böyle bir eşe laf ederim.
Siz esinizin kendisine degil, size deger vermemesine bozuksunuz.
Esinizin kardesine yaptıkları gozunuze batiyor, bu konuda haksizsiniz.
Ama eviniz ve maddi meselelerdeki kararlarda sizden once baskalarinin soz hakki olmasi dogru degil.
Hediye maddi mesele degil.
Altınların değerlendirilmesi, ev alma karariniz vs kardesine danisabilir, ama sizden cok soz sahibi olmamali.