Değer görmek için kişisel alanlarınız olsun. kendi özel alanlarınız olsun yani Evliliğimiz 5. Yılı şöyle 28 yaşımdayım.
şöyle örnek vereyim yazacağım şeyleri eşimle yaptığım anlarda olur mesela birlikte film izleriz ama tek başıma izlediğim filmlerim takip ettiğim dizilerim belgesellerim vardır.
Haftada 1 görüştüğüm arkadaş grubum vardır.
Akşam üstü mutlaka yürüyüşe çıkarım haftada 3-4 gün.
Arkadaşlarımla kahve içmeye giderim.
Kitap cafeler var bazıları için ayyy ergennn bööö dese bile haftada bir gün gider kitabımı okur notlar alırım. Bu bana çok iyi gelir.
Evde asla hazırlanmam. Sürekli duşumu alırım dişlerimi fırçalarım kılım tüyüm olmaz saçlarımı gelişigüzel toplar.asla makyaj yapmam Evde vakit geçireceksek temiz pijama takımlarımı giyerim:)) tayt salaş tişört gibi. Gece yatarken giydiklerim farklı.
Dünyamın merkezine eşimi koymam etrafında pervane olmam ama benim için çok kıymetlidir.bunu hissetiririm basit ama arkadaşlarımla planım olduğu gün sabahtan yemeğimi yaparım. Koyarım dolabıma akşam üstü gelince eve sofrayı hazırlar birlikte yeriz eşimle Bazen ben arkadaşlarımla dışarda yerim o ısıtıp yer. Bazen hazırlamam kendisi atıştırır bir şey söyler dışardan.
Bilgisayar oyunlarına bayılır asla tepesine çöküp ilgilenn ilgilen demem. Oynasın. Bende o arada kendi işlerimi hallederim.
Sonra oturup çay içer sohbet ederiz. Müzik çok seviyor ses sistemi filan var sevdiği şeyleri dinletir bana.
Kendinizi kilonuzda mutsuz hissediyorsanız mutlaka verin, kaliteli yaşamaya çalışın. Etrafında dönmeyin.bebek olduğu için yazdığım her şeyi yapamayabilirsiniz ama özel alanlarınıza saygı duyun. Her yere birlikte gitmek zorunda değilsiniz tek görüşeceği arkadaşları vardır keza sizinde.