oğlum yok ama kız çocukları çok çok çok şirin...anlatılmaz yaşanır. mutlak erkek de öyledir ama kızlar anneyle çok farklı oluyor..
ne bilim parfümüne ortak oluyor şimdiden..
rujuna ortak oluyor...
ayakkabılar olmazsa olmaz..
babadan gelen çiçekleri sahiplenir...
mutfağa gelir: "annecim sana yardım edim mi" der. 1 metre boyuyla bulaşık makinasından kaşıklığı alır çekmeye parmak ucunda basar basar koyar...
hatta babaya ortak olur.. benimki bana diyor ki: babama aşkım deme bana deeeeee.
bundan dolayı ciddi olarak ağlamışlığı var..
erkek çocuk nasıl bir tecrübe..
olan varsa dinlemek isterim..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın diyorum..
oğlum yok ama kız çocukları çok çok çok şirin...anlatılmaz yaşanır. mutlak erkek de öyledir ama kızlar anneyle çok farklı oluyor..
ne bilim parfümüne ortak oluyor şimdiden..
rujuna ortak oluyor...
ayakkabılar olmazsa olmaz..
babadan gelen çiçekleri sahiplenir...
mutfağa gelir: "annecim sana yardım edim mi" der. 1 metre boyuyla bulaşık makinasından kaşıklığı alır çekmeye parmak ucunda basar basar koyar...
hatta babaya ortak olur.. benimki bana diyor ki: babama aşkım deme bana deeeeee.
bundan dolayı ciddi olarak ağlamışlığı var..
erkek çocuk nasıl bir tecrübe..
olan varsa dinlemek isterim..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın diyorum..
ipekcim erkek çocuğu tam bir AŞK...
o benim küçük erkeğim, daha şimdiden market poşetlerini elimden alıp kendi taşımak istiyor...
neyse öyle uzun ki oğluma aşkım burda anlatmayayım özelden konuşalım:))
kız çocukılarına bende bayılırım inşallah bu sefer sağlıklı bir kızım olur
ama erkek çocuğu da bir başka yaa
senin kızının yaptığını benim oğlum da yapıyor bir kere hıh
sofrayı hazırlarken mutlaka gelir anne ne götiriyim der taşır tek tek
toplarken de öyle
ayy canım yavrum çok hisli çok yardımsever ince ruhlu çocuk aynı bana çekmiş
kel alaka olacak ama herkes o kadar guzel anlatmis ki cocuklari, simdi ben de bir kiz cocugum olsun diye heveslendim
ipekcim erkek çocuğu tam bir AŞK...
o benim küçük erkeğim, daha şimdiden market poşetlerini elimden alıp kendi taşımak istiyor...
neyse öyle uzun ki oğluma aşkım burda anlatmayayım özelden konuşalım:))
kız çocukılarına bende bayılırım inşallah bu sefer sağlıklı bir kızım olur
ama erkek çocuğu da bir başka yaa
senin kızının yaptığını benim oğlum da yapıyor bir kere hıh
sofrayı hazırlarken mutlaka gelir anne ne götiriyim der taşır tek tek
toplarken de öyle
ayy canım yavrum çok hisli çok yardımsever ince ruhlu çocuk aynı bana çekmiş
kız -erkek hepsinin yeri ayrı SAĞLIKLI SİHATLI OLSUNLAR vatanlarına faydalı olsunlar gerisi önemli değil imkanım olsa bende erkek evlat sevigisinide yaşamak isterdim. ama allah olanlara ömür ve sağlık versin :)
ipekcim 11 gün önce 31 oldumsenin yaş kaç ki asya? 30 mu?
vaktin var o halde..
ipekcim 11 gün önce 31 oldumyaşla ilgili değil ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.ancak malesef doğumdan sonra bel fıtığı oldum ve 3 sene öncede sağ bacağımda his kaybı oluşması nedeni ile ameliyat oldum. 3 senenin ardından aynı fıtık yeniden baş göstermiş başı kopasıca hamilelik kilo alımı ve doğum(sezeryan olursa belki doğumda sorun olmaz) benim için riskli olucak bidaha aynı acıları hemde gebeyken çekmeye güç bulamıyorum
ipekcim 11 gün önce 31 oldumyaşla ilgili değil ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.ancak malesef doğumdan sonra bel fıtığı oldum ve 3 sene öncede sağ bacağımda his kaybı oluşması nedeni ile ameliyat oldum. 3 senenin ardından aynı fıtık yeniden baş göstermiş başı kopasıca hamilelik kilo alımı ve doğum(sezeryan olursa belki doğumda sorun olmaz) benim için riskli olucak bidaha aynı acıları hemde gebeyken çekmeye güç bulamıyorum
asyacım geçmiş olsun..eğer korkun sadece buysa endişe etme derim.ben senin durumundayken doğum yaptım hem de 4kg dan fazlaydı oğlum:):)
18 yaşımda aynı sebeple ameliyat oldum,sonradan 3 fıtığım daha oluştu...tutulup kalmışlığım yerlerde sürünmüşlüğüm bile vardı,ben de hamileyken korkmuştum çok ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hamileliğimde..tabii sezeryan oldum..
Anladım. Bel fıtığı olunca bele baskı yapıyor tabi.
Ama Allah’ın bir mucizesi ki bir çok hastalık hamilelikle birlikte doğuma kadar kış uykusuna yatıyor. MS bile.. Romatizma bile..Mucize işte..
sezeryandan mı korkuyorsun? istemiyor musun?kesinlikle mucize.kronik sinüzitim vardı yaz kış arara yakalardı hamileliğimde hiç rahatsızlanmadım sonrasındada sanıyorum normal doğumunda etkisi ile sinüslerimde açılma oldu :) ama bu konuda cesaret edemiyorum allah o masaya kimseyi yatırmasın ameliyat olma fikrine bile dayanamıyorum. hamileliği atlatsam bile sezeryan olmak zorundabende bir korku başladı ipekcim bedenime müdahale hissettiğim an ( el şakası bile olsa) ani tepkiler veriyorum.
sezeryandan mı korkuyorsun? istemiyor musun?
ama çok güzel gerçekten. ben epidural oldum.
yine olsa yine epidural doğum yaparım..
bazıları diyor; sezeryan olunca doğum yapmış mı sanıyorsunuz kendinizi..
ama normal doğumda zaten bebek zorlanıyor, kadın zorlanıyor. daha riskli bence bazı şeyler açısından... çocuk çıkmayınca vakum kullanılıyor gibi..
epidural çok güzel anlatırım bir gün sahne sahne
epidurel i bende incelemiştim doğumuma yakın ama o dönemde uygulaması çok az dı . bide inanırmısın beden gücüme ve irademe çok güvenirdim önceden hiç korkmadım normal doğumdan .sezeryandan mı korkuyorsun? istemiyor musun?
ama çok güzel gerçekten. ben epidural oldum.
yine olsa yine epidural doğum yaparım..
bazıları diyor; sezeryan olunca doğum yapmış mı sanıyorsunuz kendinizi..
ama normal doğumda zaten bebek zorlanıyor, kadın zorlanıyor. daha riskli bence bazı şeyler açısından... çocuk çıkmayınca vakum kullanılıyor gibi..
epidural çok güzel anlatırım bir gün sahne sahne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?