Eşim kızımı kısknamış-akşam evde toplantı var

kız çocukılarına bende bayılırım inşallah bu sefer sağlıklı bir kızım olur
ama erkek çocuğu da bir başka yaa
senin kızının yaptığını benim oğlum da yapıyor bir kere hıh
sofrayı hazırlarken mutlaka gelir anne ne götiriyim der taşır tek tek
toplarken de öyle
ayy canım yavrum çok hisli çok yardımsever ince ruhlu çocuk aynı bana çekmiş

kız -erkek hepsinin yeri ayrı SAĞLIKLI SİHATLI OLSUNLAR vatanlarına faydalı olsunlar gerisi önemli değil imkanım olsa bende erkek evlat sevigisinide yaşamak isterdim. ama allah olanlara ömür ve sağlık versin :)

Kel alaka olacak ama herkes o kadar guzel anlatmis ki cocuklari, simdi ben de bir kiz cocugum olsun diye heveslendim

bu aşkı yaşamak bir olasılık olsa dahi, ikinci için bir derin düşünüyorum sonra kendimi bırakıyorum.. ve son yılım..içimde kalır mı bu aşk acaba diye sormuyor değilim.

sabah bir aklıma geldin var ya.. bir ara hamileyim diye okumuştum. nasıl gidiyor? kaçıncı haftadasın.
inşallah gönlüne göre olur.

senin yaş kaç ki asya? 30 mu?
vaktin var o halde..

senin yaş kaç ki asya? 30 mu?
vaktin var o halde..
ipekcim 11 gün önce 31 oldum yaşla ilgili değil ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim.ancak malesef doğumdan sonra bel fıtığı oldum ve 3 sene öncede sağ bacağımda his kaybı oluşması nedeni ile ameliyat oldum. 3 senenin ardından aynı fıtık yeniden baş göstermiş başı kopasıca hamilelik kilo alımı ve doğum(sezeryan olursa belki doğumda sorun olmaz) benim için riskli olucak bidaha aynı acıları hemde gebeyken çekmeye güç bulamıyorum

asyacım geçmiş olsun..eğer korkun sadece buysa endişe etme derim.ben senin durumundayken doğum yaptım hem de 4kg dan fazlaydı oğlum:):)
18 yaşımda aynı sebeple ameliyat oldum,sonradan 3 fıtığım daha oluştu...tutulup kalmışlığım yerlerde sürünmüşlüğüm bile vardı,ben de hamileyken korkmuştum çok ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım hamileliğimde..tabii sezeryan oldum..

Son düzenleme:

Anladım. Bel fıtığı olunca bele baskı yapıyor tabi.
Ama Allah’ın bir mucizesi ki bir çok hastalık hamilelikle birlikte doğuma kadar kış uykusuna yatıyor. MS bile.. Romatizma bile..Mucize işte..

Bence eşiniz karşısına alıp öyle ciddi konuşmalar yapmamalı asla,daha 6 yaşında kızınızın aklına bir erkekle arkadaşlık etmek yanlış ve saklanması gereken birşey düşüncesi girer ve zaman içinde size samimi davranmaz.bunun yerine annesi olarak siz laf arasında sorun yakın arkadaşların varmış okulda anlatmana kızım bana da diye,herşeyi size anlataileceği hiçbiriden kalmaması gerektiği imajı oluşsun kafasında,yasak ayıp saklı değil de aileye paylaşılması gereken şeyler olarak görmeye başlasın kız erkek arkadaşlığını

aslında sözlerin cesaret verici sanada geçmiş olsun canım bu arada neler çektiğimi çok iyi anlarsın o halde korkum bu evet ama iş yaşantısı olarakda müsait değilim.göze aldım ve doğum yaptım diye düşünüyorum da daha 5 6 aylıkken kime bırakıcam kızımı kv ler büyüttü ama şimdi öyle bir şansımda yok bakıcı ise güvenemiyorum 6 yaşındaki kızımı bile emanet ederken yüreğim hopluyor 6 aylık bebeği kimlere bırakabilirim bide biliyorsun ağır kaldırmak bile risk bebişini doya doya kucağına bile alamıyor insan bu hastalık yüzünden seni çokkkkk tebrik ederim. ben o cesareti gösteremiycem 3 sene oldu ama ameliyatın o acısını o sıkıntılarını hafızamdan atamadım doktorum ilk adımımı atmamı istediğimde belim ayrı gövdem ayrı ve kontrol edememiş olmak hissi aklıma yerleşti kaldı kızıma ayaklarımın üzerinde annelik hakkını yerine getirerek ebevyn lik yapıyım da allah göstermesin ikinci çocuk sevdasına yatalak kalmıyım

6 yaşında masum bir yavru söz konusu ama karşıda da kızgın bir baba belki eşinizin kızınızın başına kötü şeyler gelmesinden korktuğundan böyle tepki vermiş olabileceği kimsenin aklına gelmedi. Eşinizle sakince konuşun neden böyle bir tepki verdiğini anlayama çalışın her şeyden çnce siz çok sakin olmalısınız mesele kıskançlık degil belli ki bir baba evladını kıskanmaz başına kötü birşey gelmesinden korkar. Bazı yorumcu arkadaşlar cinsiyet ayrımı yaptırmayın demiş ben bu konuda ki yorumun evladınızı koruyun onların anlayabileceği şekilde bilgilendirin etrafımız da her zaman iyi niyetli insanlar olmuyor maalesef bugun masum arkadası var karsısında ama Allah korusun yavrunuzu ya kötü niyetli biri çıkarsa aklıma getirmek bile istemiyorum bence eşiniz bunu aklına getirerek tepki vermiştir

Anladım. Bel fıtığı olunca bele baskı yapıyor tabi.
Ama Allah’ın bir mucizesi ki bir çok hastalık hamilelikle birlikte doğuma kadar kış uykusuna yatıyor. MS bile.. Romatizma bile..Mucize işte..

kesinlikle mucize.kronik sinüzitim vardı yaz kış arara yakalardı hamileliğimde hiç rahatsızlanmadım sonrasındada sanıyorum normal doğumunda etkisi ile sinüslerimde açılma oldu :) ama bu konuda cesaret edemiyorum allah o masaya kimseyi yatırmasın ameliyat olma fikrine bile dayanamıyorum. hamileliği atlatsam bile sezeryan olmak zorundabende bir korku başladı ipekcim bedenime müdahale hissettiğim an ( el şakası bile olsa) ani tepkiler veriyorum.

sezeryandan mı korkuyorsun? istemiyor musun?
ama çok güzel gerçekten. ben epidural oldum.
yine olsa yine epidural doğum yaparım..
bazıları diyor; sezeryan olunca doğum yapmış mı sanıyorsunuz kendinizi..
ama normal doğumda zaten bebek zorlanıyor, kadın zorlanıyor. daha riskli bence bazı şeyler açısından... çocuk çıkmayınca vakum kullanılıyor gibi..
epidural çok güzel anlatırım bir gün sahne sahne

canım bu konuda herşeyden korkuyorum.hamilelik dönemi ayrı doğum ayrı doğum sonrası bebişin bakımı emanet edecek kişi bulmak ....açıkcası tek çocuk olsun istemiyorum bencillik yapıp yapmadığımı kendime soruyorum.ama göze de alamıyorum. yine yatsam o masaya ameliyatlık durumum var ama sürekli dikkat ederek doktorumun dediği gibi-artık saatli bir bomba ile yaşamayı öğrenerek.idare ediyorum. herşey güzel geçebilir ama risk alabilecek kadar güçlü hissetmiyorum

epidurel i bende incelemiştim doğumuma yakın ama o dönemde uygulaması çok az dı . bide inanırmısın beden gücüme ve irademe çok güvenirdim önceden hiç korkmadım normal doğumdan .
konuyla alakasız ama hamilelikten önce yemekleri acılı severdim sonrasında hiç acı yiyemedim .korku filmi seyretmeye bayılırdım şimdi imkanı yok bakamıyorum.ilginç değişiklikler oldu bende :) ikincide hangi süper gücüm ortaya çıkar bilmiyorum :) şaka bi yana mazeret uydurmak istemiyorum RESMEN VE SADECE KORKUYORUM .

bence kızınızla böyle bir konuşma yapmayın, eşinizin yapmasına da müsaade etmeyin
küçücük beyinleri saçma düşüncelerle doldurmayın lütfen
çocuk onlar daha
eşiniz, çocuklarla ilgili böyle bir yakıştırma yaptığı için, böyle düşündüğü için kendinden utanmalı
bence siz eşinizle esaslı bir konuşma yapın

Kıskançlıkla alakası yok. Ağaç yaşken eğilir diye düşünüyor olabilir. Kişiliklerini bu yaşlarda kazanıyorlar sonuçta. Bu yaşta bir çocuğa yaptığının yanlış olduğunu anlatmanın yolları vardır eminim. Bağırarak kızarak yaklaşılırsa ters etki yapabilir. Not bende ağaç yaşken eğilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…