Eşim kızlara bakıyor ?

Bunu hatırladım, ama bu sefer adam iyice yuzsuzlesmesin herkes bakiyor demek ki normal ben de yapabilirim diye.

Bunu hatırladım, ama bu sefer adam iyice yuzsuzlesmesin herkes bakiyor demek ki normal ben de yapabilirim diye.
Iste onu anlamadim. Baskalarinin bakmasindan adam nasi bi ders cikaricak. Herkes bakiyomus demek ki ben de bakiyorum hay agzima tukureyim mi diycek bxhxhxh

Cok anlamadim ne dedigini ama bundan yapsin bcbxbxb
Benim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.
Ama bunu buldum, buradakiler 'arkamizdan kaç kişi baktiriyoruz' modunda.
Sadece fikir olsun diye paylaşayım

adam diyormuş ya 'sen kuruyorsun kafanda' diye. İşte açsin kaydı göstersin 'ben mi kuruyorum senin gözler mi ferfecir okuyor' diye
Kamerayi kendine takarsa kendine bakanlari gosterebilir ama, adami gizlice cekmesi lazim onun icin cantasina kurabilir duzenegi. Yapar mi bilmem ama fikir guzel.

Cok severim şarkiyi. Onun disinda herufler bakii evet. Ama insanlarin gozune de bant takamiyosun ki. Bombastik bisey gorunce ben bile bakiyorum, inceliyorum, gerekirse hasetleniyorum bxbxbbxx. Evli erkegin yapmasi hos mu? Degil. Ama ben bile arada bakiyosam adamin gozune sopa mi sokayim napayim napayim? Bxvxhxh cok bakarsa höst kendine gel diyorum. Toparlaniyo. Cok ekstrem bi tip.degilse genelde bakmadigi icin ariza cikarmiyorum ben. Once ben bakiyorum sonra o da bakiyosa agzina z.ciyorumjxjxbxhxhxh

Bu gerçekten çok zor ve kötü bir durum... Eğer baktığına bu kadar eminseniz bu doğrudur. İnsan hele ki bir kadın olmaysn bir şeyi kafasında kurmaz. Yanınızda size yaptığı bu alenen saygısızlığı demicem (düpedüz aldatmadir ) kim bilir siz yokken nasıl davranıyordur... Yanımda eşim sürekli kadınlarla bakisirsa güvenim tam olmaz tersine her şeyi beklerim. Kendiniz bu duruma sahitseniz kanıt aramayın. Asıl kanıt gözünüzün önünde işte ne diyeyim . Kendinizi kocanızin bu durumuna inandirmaniz da çok zor ama maalesef ki durum ortada. Psikolojinizi sizi dusunmeyen hiç kimse için bozmayın. Bir ömür acaba baktı bakmadi diye geçmez. Kendinize yapacağınız iyiliğin farkindasinizdir diye düşünüyorum.

Ya ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.
Benim halamın oğlu da sürekli birilerine bakardı. Bana,ablalarıma ya da yabancı kızlara falan. Sonra ben kız kardeşine söyledim abin sürekli bana ve ablalarıma bakıyor bizi rahatsız ediyor artık sizin evinize gelmeyeceğiz dedim. Kız gitmiş abisi ile konuşmuş niye bakıyorsun rahatsız oluyorlar demiş. Bilerek bakmıyorum gözüm dalıyor demiş tabii yersen. Daha sonradan bu kuzenim ile ilgili hiç hoş şeyler duymadık. Yani genelleme yapmak istemem ama gözüm dalıyor diyenlere ben inanmıyorum. Göz dalması ciddi bir göz rahatsızlığı falan vardır ondan olur diyeceğim ama konu sahibesi hiç de eşimin gözlerinde sorun var dememiş.

Kamerayi kendine takarsa kendine bakanlari gosterebilir ama, adami gizlice cekmesi lazim onun icin cantasina kurabilir duzenegi. Yapar mi bilmem ama fikir guzel.
Adamin görüş hizasında ilerlerse adam da görünür bence. Tabii bu olsa da olmasa da adam aynı adam , değişen bir şey olmaz. Ama en azından 'kafanda kuruyorsun,manyaksin' sözünü daha az duyar Valla ben kimseye bakmam, çünkü miyobum, yolda babamı görsem tanımam
Ama bir kere başıma şu gelmişti, ben lülüşleri olan kumral erkeklere bayılırım. Cidden çok severim. O zamanki sevgilim de lüle sacliydi ama salak bir kuaföre gitmiş çok kötü kestirmişti. Arasira uzasin da kestiririz diye ona model arardım. Bir gün vapurda çooook tatlı , lüle saçlı bir çocuk gördüm. Hem kumral, hem güneş yanığı olmuş, maşallah Allah özenmiş bezenmiş benim çocuk da ona baktığımı farketmiş, konuyu değiştirmek için bana bir şey söylemiş. Benim verdiğim cevap 'evet aşkım,bu model diyordum saçı'

Neyse ki miyobum da cok fazla bu tarz rezilliğim yok

Ne duydunuz?

Bu kapalıçarşıdaki Anitta gibi olmuş yalnız. erkek esnafla dolu yerde podyumda gibi salınıyor, sonra da videoyu yayıyor. Sonuçta öyle kişilere yolda ben de bakıyorum. Bu kadın da öyle. Sanki bana gömlekle kanvas pantolon giymiş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…