Bunu hatırladım, ama bu sefer adam iyice yuzsuzlesmesin herkes bakiyor demek ki normal ben de yapabilirim diye.Bir kadın telefonunun kamerasını açmış, arka cebine koymuş. Dar kot pantalon, normal kıyafetle bir boydan bir boya yürüyordu. Sonra da kamera görüntülerini paylaşmıştı. Bazı adamlar böyle öküz trene bakar gibi kadının kalçasına bakmış. Kadın gözden kaybolana kadar bakan var, yaninda karısı,bebek arabası kafasini çevirip bakan var. İzlerken hepimiz tiksindik.
İşte kocan da onlardan biri. İlle de kanıt istersen benzer duzenegi sen kur bu tatilde, koy arka cebine teleofnu. Satıcıdan bir şey alma bahanesiyle git önden . Zaten tatil yeri, zırt pirt karısının yanında ona buna bakan karısı görmeyince daha çok bakıyordur.
Iste onu anlamadim. Baskalarinin bakmasindan adam nasi bi ders cikaricak. Herkes bakiyomus demek ki ben de bakiyorum hay agzima tukureyim mi diycek bxhxhxhBunu hatırladım, ama bu sefer adam iyice yuzsuzlesmesin herkes bakiyor demek ki normal ben de yapabilirim diye.
O sekilde bakiyor olmanin ne cirkin gorundugunu gorsun diyor sanirimIste onu anlamadim. Baskalarinin bakmasindan adam nasi bi ders cikaricak. Herkes bakiyomus demek ki ben de bakiyorum hay agzima tukureyim mi diycek bxhxhxh
Benim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.Cok anlamadim ne dedigini ama bundan yapsin bcbxbxb
adam diyormuş ya 'sen kuruyorsun kafanda' diye. İşte açsin kaydı göstersin 'ben mi kuruyorum senin gözler mi ferfecir okuyor' diyeO sekilde bakiyor olmanin ne cirkin gorundugunu gorsun diyor sanirimyenGEnC
Kamerayi kendine takarsa kendine bakanlari gosterebilir ama, adami gizlice cekmesi lazim onun icin cantasina kurabilir duzenegi. Yapar mi bilmem ama fikir guzel.adam diyormuş ya 'sen kuruyorsun kafanda' diye. İşte açsin kaydı göstersin 'ben mi kuruyorum senin gözler mi ferfecir okuyor' diye
Yazik ya en son tup bebege bakiyormus. Insallah nasip olur da mutluluklari katlanir. Boyle koca baba olmasin da kim olsun? Cocuk olursa duzelir bence.
Cok severim şarkiyi. Onun disinda herufler bakii evet. Ama insanlarin gozune de bant takamiyosun ki. Bombastik bisey gorunce ben bile bakiyorum, inceliyorum, gerekirse hasetleniyorum bxbxbbxx. Evli erkegin yapmasi hos mu? Degil. Ama ben bile arada bakiyosam adamin gozune sopa mi sokayim napayim napayim? Bxvxhxh cok bakarsa höst kendine gel diyorum. Toparlaniyo. Cok ekstrem bi tip.degilse genelde bakmadigi icin ariza cikarmiyorum ben. Once ben bakiyorum sonra o da bakiyosa agzina z.ciyorumjxjxbxhxhxhBenim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.
Ama bunu buldum, buradakiler 'arkamizdan kaç kişi baktiriyoruz' modunda.
Sadece fikir olsun diye paylaşayım
Bu gerçekten çok zor ve kötü bir durum... Eğer baktığına bu kadar eminseniz bu doğrudur. İnsan hele ki bir kadın olmaysn bir şeyi kafasında kurmaz. Yanınızda size yaptığı bu alenen saygısızlığı demicem (düpedüz aldatmadir ) kim bilir siz yokken nasıl davranıyordur... Yanımda eşim sürekli kadınlarla bakisirsa güvenim tam olmaz tersine her şeyi beklerim. Kendiniz bu duruma sahitseniz kanıt aramayın. Asıl kanıt gözünüzün önünde işte ne diyeyim . Kendinizi kocanızin bu durumuna inandirmaniz da çok zor ama maalesef ki durum ortada. Psikolojinizi sizi dusunmeyen hiç kimse için bozmayın. Bir ömür acaba baktı bakmadi diye geçmez. Kendinize yapacağınız iyiliğin farkindasinizdir diye düşünüyorum.Eşim ile dışarda gezerken yanımızdan geçen kızlara bakıyor. Kafası durmuyor hep bi yere bakar kızlara bakmasa bile. İşin garibi kızlarda ona bakıyor . Çünkü eşim fitt karizması var dikkat çeken biri . Ve bunun farkında.tatile geldik otelde çalışan kızlardan birine baktığını farkettim ama garsonu bekliyorum onun gelmesini bekliyordum diyor . Sonra o kızda eşime bakmaya başladı yanımızdan geçmeye başladı geçerken bakıyor vs . Neyse yine tartışma başladı . Ve eşim ilgili düşünceli saygılı biri bana karşı üstelik . Aldatmada beklemiyorum o konunuda da güvenim tam . Ama göz çapkını olduğuna eminim kanıtlayamıyorumx. Rüyalarıma girmeye başladı eşim kızlara baktığını görüyorum. Var mı başına gelen ? özgüvenim yerle bir oluyor . Sorduğumda kızdığımda saçmalama bakmıyorum diyorum . Psikolojimin bozuk olduğunu söylemeye başlıyor sinirden . Kanıtlayamadığım için böyle devam ediyor yakında psikolojik hasta olucam gerçekten
Benim halamın oğlu da sürekli birilerine bakardı. Bana,ablalarıma ya da yabancı kızlara falan. Sonra ben kız kardeşine söyledim abin sürekli bana ve ablalarıma bakıyor bizi rahatsız ediyor artık sizin evinize gelmeyeceğiz dedim. Kız gitmiş abisi ile konuşmuş niye bakıyorsun rahatsız oluyorlar demiş. Bilerek bakmıyorum gözüm dalıyor demiş tabii yersen. Daha sonradan bu kuzenim ile ilgili hiç hoş şeyler duymadık. Yani genelleme yapmak istemem ama gözüm dalıyor diyenlere ben inanmıyorum. Göz dalması ciddi bir göz rahatsızlığı falan vardır ondan olur diyeceğim ama konu sahibesi hiç de eşimin gözlerinde sorun var dememiş.Ya ne biliyim gozun dalar nereye baktigini farketmezsin falan. Acaba yanlis mi algiliyo? Buyutuyo mu? Anlayamadim ki tam. Capkinsa zaten nette de yapiyodur yaziyodur birilerine. Once onu bi bulsun. Emin olsun diye diyorum.
Adamin görüş hizasında ilerlerse adam da görünür bence. Tabii bu olsa da olmasa da adam aynı adam , değişen bir şey olmaz. Ama en azından 'kafanda kuruyorsun,manyaksin' sözünü daha az duyarKamerayi kendine takarsa kendine bakanlari gosterebilir ama, adami gizlice cekmesi lazim onun icin cantasina kurabilir duzenegi. Yapar mi bilmem ama fikir guzel.
Valla ben kimseye bakmam, çünkü miyobum, yolda babamı görsem tanımamCok severim şarkiyi. Onun disinda herufler bakii evet. Ama insanlarin gozune de bant takamiyosun ki. Bombastik bisey gorunce ben bile bakiyorum, inceliyorum, gerekirse hasetleniyorum bxbxbbxx. Evli erkegin yapmasi hos mu? Degil. Ama ben bile arada bakiyosam adamin gozune sopa mi sokayim napayim napayim? Bxvxhxh cok bakarsa höst kendine gel diyorum. Toparlaniyo. Cok ekstrem bi tip.degilse genelde bakmadigi icin ariza cikarmiyorum ben. Once ben bakiyorum sonra o da bakiyosa agzina z.ciyorumjxjxbxhxhxh
Ne duydunuz?Benim halamın oğlu da sürekli birilerine bakardı. Bana,ablalarıma ya da yabancı kızlara falan. Sonra ben kız kardeşine söyledim abin sürekli bana ve ablalarıma bakıyor bizi rahatsız ediyor artık sizin evinize gelmeyeceğiz dedim. Kız gitmiş abisi ile konuşmuş niye bakıyorsun rahatsız oluyorlar demiş. Bilerek bakmıyorum gözüm dalıyor demiş tabii yersen. Daha sonradan bu kuzenim ile ilgili hiç hoş şeyler duymadık. Yani genelleme yapmak istemem ama gözüm dalıyor diyenlere ben inanmıyorum. Göz dalması ciddi bir göz rahatsızlığı falan vardır ondan olur diyeceğim ama konu sahibesi hiç de eşimin gözlerinde sorun var dememiş.
Hiç hoş şeyler değil o yüzden yazamam.Ne duydunuz?
Bu kapalıçarşıdaki Anitta gibi olmuş yalnız. erkek esnafla dolu yerde podyumda gibi salınıyor, sonra da videoyu yayıyor. Sonuçta öyle kişilere yolda ben de bakıyorum. Bu kadın da öyle. Sanki bana gömlekle kanvas pantolon giymiş gibi..Benim izlediğim videoyu bulamadım, o daha günlük giyinen ve rahatsız olduğu için böyle bir video kaydı alan bir kadındı.
Ama bunu buldum, buradakiler 'arkamizdan kaç kişi baktiriyoruz' modunda.
Sadece fikir olsun diye paylaşayım
İcimize niye merak saldin o zamanHiç hoş şeyler değil o yüzden yazamam.
Naabıcan benim sapık kuzenimin yaptığı sapıklıkları.İcimize niye merak saldin o zaman
Gozu dalanlara hazirlikli olurdukNaabıcan benim sapık kuzenimin yaptığı sapıklıkları.
Söyle.Hiç hoş şeyler değil o yüzden yazamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?