- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Yok düğün günü tanıştıkAdamla gerdek gecesi mi tanıştınız?
Düğünde konuştuysa demek.Yok düğün günü tanıştık
Ay vallahi o gunde pek konusmadiDüğünde konuştuysa demek.
İlk esim bu o nişanlımdi oni değil o güzel günleri unutamadım dedim eşime ilgi gösteriyorum cok sevenecim ama o her yerde bi sessiz ben dürtuklucem hepEski eşinizi unutamadan bu adamla evlenmişsiniz eski konunuza bakılırsa. Adam da sizdeki duyguyu hissettiği için sizinle ilgilenmiyordur muhtemelen.
Onu unutamadım demişsiniz ama.İlk esim bu o nişanlımdi oni değil o güzel günleri unutamadım dedim eşime ilgi gösteriyorum cok sevenecim ama o her yerde bi sessiz ben dürtuklucem hep
En son yarım saat önce konuştukdüğün gerdek falan bu adam en son ne zaman konuştu mutabıksanız ...
yani benim eniştemde çok konuşmaz hatta sorarsınız cevap vermez, bakışırız ailecek kajhakhdsahda yani konuşmayı sevmiyorsa konuşmasın kuzum yapacak bir şey yok en azından biz bir şey yapamadık
Onda olan şeyleri eşimde aradım belkide sürekli o dile getirirdi esim daha cekingenOnu unutamadım demişsiniz ama.
Bana dürüst olup olmamanız çok mühim değil ama kendinize dürüst olun. Belki de eşiniz normal davranıyor ama siz eski nişanlınız ile kıyaslıyorsunuz onu?
Öyle diyordunuz her şeyini kıyaslıyorum diye.
Çok haklısınız maalesef ama yıllarca gorussemde o hep böyleymişApar topar evliliğin sonucu.
Çünkü ikisi farklı insanlar. Herkesin mizacı değişik olabilir. Evlenirken iyice düşünmek ve tanımak lazım.Onda olan şeyleri eşimde aradım belkide sürekli o dile getirirdi esim daha cekingen
Belki boyle biri olduğunu bilsen evlenmezdin. Adam yapısal olarak öyle biri olabilir.Çok haklısınız maalesef ama yıllarca gorussemde o hep böyleymiş
Aslında gene evlenmek olsam eşimi seçerdim ama bu huyunu sevmiyorum hep ben mi uyrcam biryerlere giderkenBelki boyle biri olduğunu bilsen evlenmezdin. Adam yapısal olarak öyle biri olabilir.
Nasıl yani uyarmazsanız aracı bariyerlere mi sürüyor?Aslında gene evlenmek olsam eşimi seçerdim ama bu huyunu sevmiyorum hep ben mi uyarcam bariyerlere giderken
Bir yerlere yazacakken baryerlere yazmışNasıl yani uyarmazsanız aracı bariyerlere mi sürüyor?
Kafam yandı, eşiniz alkollü mü çıkıyor yola?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?