Esim konuşmuyor

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Eşimle birl akraba ziyaretindeyiz diyelim çok konuşmaz geneldede. Böyle banada insanların icinde pek ilgili davranmaz nr kadar konuşmamda pek değişme olmadı bir yere giderken artık tek gitmek istediğimi farkettkm

Eski eşinizi unutamadan bu adamla evlenmişsiniz eski konunuza bakılırsa. Adam da sizdeki duyguyu hissettiği için sizinle ilgilenmiyordur muhtemelen.
İlk esim bu o nişanlımdi oni değil o güzel günleri unutamadım dedim eşime ilgi gösteriyorum cok sevenecim ama o her yerde bi sessiz ben dürtuklucem hep

İlk esim bu o nişanlımdi oni değil o güzel günleri unutamadım dedim eşime ilgi gösteriyorum cok sevenecim ama o her yerde bi sessiz ben dürtuklucem hep
Onu unutamadım demişsiniz ama.
Bana dürüst olup olmamanız çok mühim değil ama kendinize dürüst olun. Belki de eşiniz normal davranıyor ama siz eski nişanlınız ile kıyaslıyorsunuz onu?
Öyle diyordunuz her şeyini kıyaslıyorum diye.

En son yarım saat önce konuştuk adam genel olarak böyle bana karşı değil yani

Onda olan şeyleri eşimde aradım belkide sürekli o dile getirirdi esim daha cekingen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…