Esim konuşmuyor

Başkalarının yanında nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Normalde sizinle ilgilensin yeter. Elaleme maymun gibi koca mı göstereceksiniz yani de ilgiyi başkalarının yanında istiyorsunuz anlayamadım?
Biraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabi

Biraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabi
tekken iyi gerçekten tekken daha iyi çünkü evli çiftler alınmasın ama herkesin içinde sevgi gösterisi bana abartılı geliyor yani örneklendirmek gerekirse

böyle

Eski konunuzda böyle bir şey yazmışsınız ''sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim''

Bence siz eskiyi unutamadığınız için eşinizde kusurlar arıyorsunuz kendinizdeki hatayı örtmek için, onun bu tavırları yüzünden eskiyi özlüyorum demek için daha doğrusu. Bence.

Yok keşke öyle olsa ben biraz ilgi görsem aslında aklıma gelmiyo yada ilgiye acim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…