- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Ay bir yerlere giderken yazacaktımNasıl yani uyarmazsanız aracı bariyerlere mi sürüyor?
Kafam yandı, eşiniz alkollü mü çıkıyor yola?
Biraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabiBaşkalarının yanında nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Normalde sizinle ilgilensin yeter. Elaleme maymun gibi koca mı göstereceksiniz yani de ilgiyi başkalarının yanında istiyorsunuz anlayamadım?
tekken iyi gerçekten tekken daha iyi çünkü evli çiftler alınmasın ama herkesin içinde sevgi gösterisi bana abartılı geliyor yani örneklendirmek gerekirseBiraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabi
Siz adamı sevmiyorsunuz ki,adam niye sizi sevdiğini belli etsin.Mantik evliliği yapmışsınız işte.Biraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabi
Adamı sevmiyorum demedim ayrıca sevmesem nolrusa olsun ayrılirdimSiz adamı sevmiyorsunuz ki,adam niye sizi sevdiğini belli etsin.Mantik evliliği yapmışsınız işte.
Bence yersiz bir istek. İnsan başkalarının yanında eşini sevdiğini ekstra naparak belli etmeli ki?Biraz insanların içinde beni sevdiğini belli etsin istiyorum bende vicikligi pek sevmem toplumda ama birazda belli etsin yani tekken daha iyi tabi
Ne zamandır üye olmak istiyordum üye olunca içimde biriken şeyleri yazmak istedim daha yazacaklarim ilerdeBence eşini fazla didikliyorsun. Geceden beri açtığın ikinci konu.
Yaz yazNe zamandır üye olmak istiyordum üye olunca içimde biriken şeyleri yazmak istedim daha yazacaklarim ilerde
En basitinden bi canım denilebilirBence yersiz bir istek. İnsan başkalarının yanında eşini sevdiğini ekstra naparak belli etmeli ki?
İçinde kalacağına KKda kalsın kızKorkuyorum yazmaya daldan dala atlıyor demeyin
Aynen öyle yani biraz topa tutuluyorum ama başka kime anlatcam iyiki var kkİçinde kalacağına KKda kalsın kız
Dun aksam eski nisanlimi özlüyorum diye konu açan ben miydim acabaAdamı sevmiyorum demedim ayrıca sevmesem nolrusa olsun ayrılirdim
Özlüyorum demedim onu değil onun yaptığı incelikleri vs bunları Özlüyorum dedimDun aksam eski nisanlimi özlüyorum diye konu açan ben miydim acaba?
Yok keşke öyle olsa ben biraz ilgi görsem aslında aklıma gelmiyo yada ilgiye acimEski konunuzda böyle bir şey yazmışsınız ''sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim''
Bence siz eskiyi unutamadığınız için eşinizde kusurlar arıyorsunuz kendinizdeki hatayı örtmek için, onun bu tavırları yüzünden eskiyi özlüyorum demek için daha doğrusu. Bence.
Anladım.Özlüyorum demedim onu değil onun yaptığı incelikleri vs bunları Özlüyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?