- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
İnsanın silkeleyesi geliyor tövbe tovbe yaen sevdiğim tip ağzı var dili yok
Siz diyor musunuz?En basitinden bi canım denilebilir
Merakla bekliyorum vallahiNe zamandır üye olmak istiyordum üye olunca içimde biriken şeyleri yazmak istedim daha yazacaklarim ilerde
Karakteri böyleyse değiştirmek zor. Kendiniz gidemez misiniz o yerlere.Eşimle birl akraba ziyaretindeyiz diyelim çok konuşmaz geneldede. Böyle banada insanların icinde pek ilgili davranmaz nr kadar konuşmamda pek değişme olmadı bir yere giderken artık tek gitmek istediğimi farkettkm
Arakadas ortamı varmi? Kardeşleri, sohbet ettigi birileriİlk esim bu o nişanlımdi oni değil o güzel günleri unutamadım dedim eşime ilgi gösteriyorum cok sevenecim ama o her yerde bi sessiz ben dürtuklucem hep
Var ama gene olarak sessizArakadas ortamı varmi? Kardeşleri, sohbet ettigi birileri
Evdede öyle mi ?Eşimle birl akraba ziyaretindeyiz diyelim çok konuşmaz geneldede. Böyle banada insanların icinde pek ilgili davranmaz nr kadar konuşmamda pek değişme olmadı bir yere giderken artık tek gitmek istediğimi farkettkm
Disariya göre daha iyi ama ben kadar geveze değilEvdede öyle mi ?
Tam tersi daha kötü. Ne istiyorsun dişarida öpsün mü seni demekki utangaç. Sen bastirdikça geri cekiliyordur. Sen kendini geri çek bi rahat birak adimlari o atsin. Baskin taraf sensin anladigim kadariyla.Disariya göre daha iyi ama ben kadar geveze değil
Allah geveze erkekten korusun zaten baksana sunaDisariya göre daha iyi ama ben kadar geveze değil
Tamam numaralarınızı verin biz uyaralımAslında gene evlenmek olsam eşimi seçerdim ama bu huyunu sevmiyorum hep ben mi uyrcam biryerlere giderken
Kk de konu nedense hep yatak odasına geliyor. Mutfakta elimi kessem kocan yatak odasında pansuman yapsın dicekler.İnsanların içinde neden ilgilenmesi gerekiyor sizin yatak odanız yok mu
Allah geveze erkekten korusun zaten baksana suna
Geçmiş olsun derim benKk de konu nedense hep yatak odasına geliyor. Mutfakta elimi kessem kocan yatak odasında pansuman yapsın dicekler.
Kişilik özelliği içedönük biriyle evlenmişsiniz demekki herkesi konuşmaya değer bulmuyordur abimizEşimle birl akraba ziyaretindeyiz diyelim çok konuşmaz geneldede. Böyle banada insanların icinde pek ilgili davranmaz nr kadar konuşmamda pek değişme olmadı bir yere giderken artık tek gitmek istediğimi farkettkm
Ne kadar tatlısınız aynen öyle artık onu değiştirmeye calsmayacagimAman boşver. Konuşmasın daha iyi. Sal meraya otlasın. Sen kendini geliştir, hobiler edin. Ne yapacaksın canım benim? Dökme suyla değirmen dönmez ki, huyu böyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?