- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Hayır öleceğim galibaTestiniz hala donmedi mi negatife ?
Ya aklım almıyor esimde hala pozitif hic bir belirti semptom yok olmadida adam cıldıracak artk bize dedikleri su pozitif olma sebebi vucuttaki ölü virusleri atmasi 45 gunu buluyormus bazi bunye 10 gunde atarken bazi bunye 40 gunde atarmis. Sikayetleriniz gecti mi peki hala izole misnizHayır öleceğim galiba
Hala izole davam ediyor ilaç serum tedavisi böbrekte taş yapmış ve evdeyim Bi tedavi yokYa aklım almıyor esimde hala pozitif hic bir belirti semptom yok olmadida adam cıldıracak artk bize dedikleri su pozitif olma sebebi vucuttaki ölü virusleri atmasi 45 gunu buluyormus bazi bunye 10 gunde atarken bazi bunye 40 gunde atarmis. Sikayetleriniz gecti mi peki hala izole misniz
Bize 17 gun sonunda direkt temizsiniz teste gerek yok dediler bizim icimize sinmedi gittik test yaptirdik yine pozitif bulastiriciligi yok denildi esim hala evde dikkat ediyoruz madem temiz neden hala pozitif her arayan farkli bse soyluyor kafamiz bir milyon oldu artikHala izole davam ediyor ilaç serum tedavisi böbrekte taş yapmış ve evdeyim Bi tedavi yok
Biraz daha beklseydınz keske ev oturmaları ıcın... Okadar cok duyuyorumki bu sekilde bulaş oluyor zaten.. Evden hıc ckmadım 15 dklık market alısverısınde kaptım... Bugune kdar hıc biyere gitmedim ama bır arkadasım la bulustum ondan bulastı. Boyle boyle uzuyor gıdıyor bulastıkca bulasıyor. Neyse kalbinizi kırmayayım umarım sizde cikmaz cok gecmıs olsun..
Bugun dısarıdan sıparıs istedim cocuk maskeyi koluna takmıs neden maskeni takmıyorsun dedım. Ee abla takılıydı ama yeni cıkardım.. Tak dedım hem saglık hem de cezası var....
Bu vurdumduymazlık la ölenlerin bi arkadasi mızın ananesı gıbı... komaya girenlerin hastaların... karantinaya girenlerin Ankarada ki dayımlar gıbı... okula gidemeyecek ve 1 yıl kayıpları olacak cocukların tıpkı 11 yasındaki oglum gıbı... evde tıkılıp kalan ve psikolojisi bozulan yaşlıların tıpkı ananem gıbı komsu emine teyze gıbı... yeni dogan ve sokak gormeyen bebelerin tıpkı 4.5 aylık bebegım gıbı... 9 ay sonra gebelikten cıkıp ve 4.5 aydır sokaga cıkmayıp hala evde tek basınalıktan kafayı yiyen ve halada normalleşme ıcın erken oldugunu dusunen ve bekleyen ben gibilerin ve nıcelerının haklarını nasıl ödeyecekler acaba..
Cocgum 4.5 aylık henuz bir bebek arabasıalamadık. Maske takmayanlar yuzunden sokaga cıkaramıyorum. Cocugun ustune ortu atsam bu sefer sıcakta catlayacak yavrum kucagımda olunca zaten sokakta hep temas etmek zorundasın e oda olmuyor malesef asansore dokun kapıya dokun vs. Arabamız olsa koyarım arabasına alırım alkolumuzde yanıma cocuga hıc temas etmem mecburi olarak etsem bile bır yada iki keredir.
Kimseye gitmiyorum kımseyıde almıyorum evime. Bızım canımız yokmu ya.. Bız özlemedıkmı sevdiklerimizi biz özlemedıkmı sohbetlerimizi biz özlemedıkmı kahve ortamlarımızı sokak gezmelerımızı... Ben bitiğim zaten psikolojim pert buraya hangi bırını yazayım yazmaktanda usandım zaten
Buyuk oglumda oyle koltuklara tırmanmaya basladı artık degısık hareketler yapmaya basladı korkmaya basladim annemler goturduler bıraz degısıklık olsun diye. napacagız boyle bilmiyorum.
Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden
Aynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)
Yok mecburi seyler ıcın kısa sureli bebısı babasının izin gunlerınde ona bırakıp cıkabılıyorm.
Konuya yaptigim yorumlar burda hangisinde hayatın komple durması gerektiğini yazdığımı gordunuz?Hanimefendi hayati komple mi durduralim?
Esnaf zanaatkar, calisan insanlar icin tum gun sicakta maskeyle gezmek ne demek biliyor musunuz?
insanin yuzu gozu su icinde kaliyor, basi donuyor, soludugu havayi dondurup dondurup tekrar soluyor.
Gercekten oturdugunuz yerden ahkam kesmek ne kadar kolay.
O maskenin koruyucu olmasi icin gunde 4 kere degismesi gerekiyor ayrica, bunu kim yapiyor?
Avrupa’nin cogu ulkesinde maske olayi kalkti, acik havada insanlarin temiz havayi icine cekememesi kadar berbat bisey var mi?
kaldirimda maske zorunlu, restaurantta serbest..
Almanya nufusunun % 70-80 nin enfekte olacagini ongoruyor,eger bu hastalik kapilacaksa evet simdi havalar guzelken kapilip atlatilmali, eylul ekimde ve hastaliklarin kol gezdigi diger aylardansa...
Sizde takin maskenizi bebeginizi temiz havaya cikarin, cigerlerine oksijen gitsin, boyle hayat gecmez..
Bu covid grip gibi kalici olacak,yani beklemeyin gececegi gunleri.
4 kez mi yakalandınız virüse nasıl oldu geçmiş olsun belirtiniz var mıBen 4. Kez yakalandım Covid19 a
Cok gecmıs olsun suan iyisiniz umarım?Ben 4. Kez yakalandım Covid19 a
Yoo hiç öyle bir şey yok. Kaldı ki ne yazık ki her bulaşan da atlatamıyor malumunuz insanlar ölüyor. Yani bu doğru bir düşünce değilGeçmiş olsun, sağlık durumunuz nasıl. Hastalığı geçirenler bağışıklık sağlıyormuş sanırım son araştırmaya göre. Bazen bende atlatsam da kurtulsam diyorum.
Umarım basit bir grip gibi geçirirsiniz
akşamları en az yarim saat kapinin önünde bi aşağı bi yukarı yürüyüş yapıyoruz psikolojide önemli ruhsal olarakda hasta olmamalisiniz.Haklisiniz ama ciddi maddı sıkıntı yasadıgımız ıcın alamadık malesef..bu hafta artık Birtane alalım dedım eşime yoksa artık ölüm cikacak su evden
Yok zaten araba alamassak bu hafta aynen bunları yapmaya baslayacagım.. cunku baslamassam tırlatacagımakşamları en az yarim saat kapinin önünde bi aşağı bi yukarı yürüyüş yapıyoruz psikolojide önemli ruhsal olarakda hasta olmamalisiniz.
Biz ikinci el arabaya biniyoruz meğer ne vasat durumdayız haa bi de teyzemin artık kullanmadığı oto koltuğu bebeğim için aldım ama 2.el eyvah eyvahhh ne hallere düşmüşümAynen :) 2.el urunde hayatımda hıc kullanmadım kullanamamda hele ki cocuguma.. Yani bugune kadar geldik zaten bakalım bu hafta ıcınde muhakkak alırız ınsallah :)
MoralHerkes ağır geçirecek diye bişey yok morel olarak cokmeyin ama tabiki kimse de tedbiri elden bırakmasın.
Siz kullanabılırsınız de ben kullanamam o kullanırda bu kullanamaz... Yorumum size neden dokundu bu kadar da bu saatte bu yorumu yaptınız gercekten ılgınc.Biz ikinci el arabaya biniyoruz meğer ne vasat durumdayız haa bi de teyzemin artık kullanmadığı oto koltuğu bebeğim için aldım ama 2.el eyvah eyvahhh ne hallere düşmüşüm
bizde hicbiryere gitmiyoruz ama eşim her gün orda burda işi nedeniyle düşündükçe çıldırıyordum ilk zamanlar baktımki kafayi yicem şimdi daha sakinim insallah kafayi yemeden kurtuluruz milletçe.Yok zaten araba alamassak bu hafta aynen bunları yapmaya baslayacagım.. cunku baslamassam tırlatacagımbıyerden kurtaralım derken kafadan olacağız.
İnanın sakınlesmıs halım ellerim yara bere evin ıcınde sureklı camasir sureklı ama sureklı oysaki evden cıkmıyor dum. Dısarıdan alısverıs gelir hepsini sil yıka ortalıgı camasir sula vasattık yani. Zaten annemde titizlik rahatsızlıgı var.. Zaten temızlık konusunda manyaktık daha manyak olduk dıyorum anneme.bizde hicbiryere gitmiyoruz ama eşim her gün orda burda işi nedeniyle düşündükçe çıldırıyordum ilk zamanlar baktımki kafayi yicem şimdi daha sakinim insallah kafayi yemeden kurtuluruz milletçe.
seni anliyorum inan bende ilk zamanlar öyleydim ama uyku uyuyamiyordum birde abimde bende kaliyo esimle ikisi disardan geliyo hergün eşimle tartışıyorduk cocuklara yaklasma bi yere dokunma baktımki sonu yok biraz daha sakin olmaya çalışıyorumİnanın sakınlesmıs halım ellerim yara bere evin ıcınde sureklı camasir sureklı ama sureklı oysaki evden cıkmıyor dum. Dısarıdan alısverıs gelir hepsini sil yıka ortalıgı camasir sula vasattık yani. Zaten annemde titizlik rahatsızlıgı var.. Zaten temızlık konusunda manyaktık daha manyak olduk dıyorum anneme.
Herkesten duyduğum aynı seyler.bıde bebegım 2 gunluktu salgın cıktıgında..Ben lohusaseni anliyorum inan bende ilk zamanlar öyleydim ama uyku uyuyamiyordum birde abimde bende kaliyo esimle ikisi disardan geliyo hergün eşimle tartışıyorduk cocuklara yaklasma bi yere dokunma baktımki sonu yok biraz daha sakin olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?