Esim Kumar oynuyor !!! Ne yapayim?

Allah vermesin bekarım ama yani koskaca adamı ailesine şikayet etmem. Anlaşamıyorsam boşanır hayatında mutluluklar dilerim. Bence çoğu kadın zamanı geldi evleneyim anne olayım kafasında.

Allah vermesin bekarım ama yani koskaca adamı ailesine şikayet etmem. Anlaşamıyorsam boşanır hayatında mutluluklar dilerim. Bence çoğu kadın zamanı geldi evleneyim anne olayım kafasında.
Aynen öyle olmuyorsa boşanirsin.
Kadınlar bu yüzden evlenmek istiyor. Yaş 25-30 olmadan evleneyim evde kaldı derler diye. Adamlar da kurulu düzen olsun, kv zaten oğlu sıkıntılı ise hep güzel gösterip, iyi gösterip gelinin başına atıyor, yetmiyor Bi de onlara karışıyor. Vallahi evlilik düşüncem yoktu iyice soğuyorum. Bu neymiş. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Kadınlarımızda da hata var. Evlenince hayat ondan ibaret gibi davranıyorlar kocam benimle gezmiyor,kocam benimle ilgilenmiyor. E sen de git tek başına gez o da yok.

Kadınlarımızda da hata var. Evlenince hayat ondan ibaret gibi davranıyorlar kocam benimle gezmiyor,kocam benimle ilgilenmiyor. E sen de git tek başına gez o da yok.
Aynen ya bak bu yüzden adam uzaya çıkıyor. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Normalde yüzüne bile tükürmezsin. Kadınız diye evlenince namusumuzu kocamiza devretmiyoruz. Gayet normal insanlar gibi çıkıp gezeriz, arkadaşlarımızla buluşuruz, alışveriş yaparız, ben bekarken de yapıyorum. Evlenince de aynı şekilde.
Bir akrabam evlendi. Kız 20 yaşında. Kv kp le beraber yaşıyor. Onlar olmadan dışarı çıkması yasak. Kılık,kiyafet, laf, söz, konuşma, davranış, ziyaretler çok kisitlandi. Yani bekarken daha özgürdü. Simdi yarı kapalı cezaevinde. Çok ilginç geliyor bana çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…