Esim Kumar oynuyor !!! Ne yapayim?

Ben daha hic bir kumarbazin kumari biraktigini gormedim, bile isteye cocuk yapmissiniz bir de. Biraktigina inanmak nasil bir kendini kandirmaktir?

Cok zor durumdayım. 3 tane çocuğum var. Oğlum bu yıl üniversiteyi bitiriyor.iki kızım sınava girecek. Onlar etkilenmesin diye sesimi çıkarıyorum. Eşim kumar oynuyor. Aşırı şekilde bir günde 250 lira veriyor bu benim bildiğim 4 tane evimiz vardı hepsi gitti arsalarimiz vardı başkasından duydum sattığını su an hicbirseyimiz yok kaynananın evinde kalıyoruz iki aydır eşimle konuşmuyorum .kumarı bırakana kadar konuşmayı düşünmüyorum .çocuklar babalarına çok düşkün bosansam çok etkilenirler .dayanacak gücüm kalmadı.Bu konuyu kimseyle konuşamiyorum.

Mesajını araya kaynar.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
Buradan sağ üstte yeni konu aç var. Ona tıklayın. Bu mesajı kopyalayıp yeni konu açın.

Eşinin çocuğunun rizkini kumarda harcıyor Allah kimseye böyle bir eş nasip etmesin. Bence ciddi ciddi konuşun birakmak gibi amacı yoksa ona göre düşünürsunuz. Bağımlısı olmuş ise profesyonel destek alin. Allah yardımcın olsun

11 yıllık evliyim vermediğim mücadele kalmadı benim terapiler destekler borçlarını kapatıp sıfıra çıkarmalar malesef ocağımız söndü bizim kumar yuzunden ne var ne yok ona verdik intiharın eşiğine geldi kaçkezde denedi sonuç yine aynı halen oynuyor sonu intihar bunun

Asla ama asla düzelmeyecek yolun başındakilere sesleniyorum idare etmeyin düzelir demeyin yapacaklarının altında kalırsınız inan kumar bir girdaptır yaklaşanı değil sadece masum ailesini ve çocuklarınıda
yutar

Konu çok eski

kumar oynadigini nereden anliyorsunuz?

Kumar oynayanlarin ben biraktigini gormedim. Kumar kotu bir aliskanlik. Evde de oyun oynuyor dediginize gore iradesiz. Birakmaz kumari o zaman. Bosansaniz bir de bu adamin yukunu cekmeseniz daha iyi degil mi?

Bugün kumarla ilgili eski konular hortluyor galiba..
Hangi üyemizin problemi varsa konu açsın yazalım. Eskileri didiklemekten vazgeçsin.

Bakmadan zıplayamıyorum bugün sayenizde

Evet gene evliliği o Evet gene evliliği oturmadan, sorunları çözmeden bir de üstüne düzelir diye çocuk yapıp duzelmeyince ne yapacam diyen bir hanımefendi konusu. Yapıp yapıp Hickimseyi dinlemeyip en son artık danisiyorsunuz. Yapılacak birsey kalmamış. Allah çocuğunuzun yüzüne baksın ne diyelim

Kac para maas aliyosunuz asgari ücretle çalışmaya başlasin. Bakalım yiyecek almaya zor yetiştirecek parayı böylece kumara para kalmaz

Canım mutlaka tedavi almasını sağla. Öncelikle ruh ve sinir hastalıklarına gidecek. Sonrasında psikolojik tedavi görecek. İstanbul'da BADEM (Bağımlılık Danışma ve Eğitim Merkezi) isminde tedavi merkezleri var, onlarda çok iyi ilgileniyorlar.
Eşinle evli kalmak istiyorsan ömrünün sonuna kadar ona kart vs vermeyeceksin. Faturaya kadar senin ödemen gerekli.
Kimseye söylememeyi doğru bulmuyorum, aksine herkese söylenmeli, herkes bu durumu bilmeli. çünkü kumar bağımlıları elden borca da girerler. Tek ayağının üstünde kırk yalan atarak karşı tarafı kandırıp parayı elinden alırlar. İki gün sonra kapında bir sürü alacaklı olur. Ama çevre bilirse bunun bağımlılığını herkesten para alamaz.
Ailesi bu konu dahil her şeyi bilmeli, sonra yeniden tekrar ederse mevcut durum seni suçlayacaklar. Neden bize zamanında söylemedin falan diye.

Bir şey daha eklemek istiyorum, aile mahkemesine gidip tasarruf yetkisini sınırlayabilirsin. Yani bankadan kredi çekemez, kredi kartı çıkaramaz.
Tüm bunları evli kalmak istiyorsan yap.
Çok sancılı ve sıkıntılı bir süreç. Size devam edin evliliğinize yada devam etmeyin diyemem ama devam edecekseniz zor günler sizi bekliyor.

Kumar ve madde bagimlilarini kendileri gonulden istemedigi surece asla duzeltemezsiniz..
Ya goz yumacaksiniz ya da mecbur ayrilacaksiniz gecmis olsun..

Ben şunu da anlamıyorum kaç yaşındaki adamı ailesine şikayet ediyorlar. Ailesinin yaptırım uygulamasini bekliyorlar

Allah yardımcınız oldun

Ben şunu da anlamıyorum kaç yaşındaki adamı ailesine şikayet ediyorlar. Ailesinin yaptırım uygulamasini bekliyorlar
Bu nedir biliyor musunuz. Bu yetişkin olmadıklarını, anne baba azariyla düzeleceğini zannediyorlar. Kendi başlarına doğru, yanlışi ayırt etme, bunu yaparsam ne olur, sorumluluk alma gibi olayları yok. Baktın adam bu halde insan bir oturur düşünür. Hele ki kumar, uyuşturucu gibi bir bağımlılık. En az 2_3 sürede ancak kurtulur. Daha evliliğin oturmamış gidip çocuk yap, annesine şikayet et. Neden çünkü öyleymiş. Komşusu demiştir çocuk yap düzelir diye. Ayrıca başka bir üye konu açmış. Eşinin şiddet göstermesi, hakaretlerinden, sinirinden şikayet ediyor. E nişanlıyken de böyleydi ama annesi dedi ki o çok merhametli sen susarsan düzelir. Ya kardeşim aklın başında düşün taşın. Kadın sana oğlunu mu kotuleyecekti. Simdi boşanıyor. Çok kızıyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…