- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kelimesi kelimesine aynı yorumu yazacaktım.Kumarı asla bırakmayacak bunu kabullenin. Babam da kumar oynar,varlık içinde yokluk çekerdik. Arkanızda bile bakmadan tereddüt etmeden boşanın.
Psikolojik destek almadan bunu eşinin bırakması imkansız gibi..çünkü kendisi maalesef bağımlı ..her ne kadar sana söz verse de bunu psikolojik yardım olmadan bırakamaz ve bıraktım demesine de inanmayınMerhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!
Canım kendi ogulları oldugu için biran evvel başını baglamaya çalışıyorlar evlenince düzelir diyerek ama malesef huylu huyundan vazgeçmez geçmiyoda aynı şey benimde başımdan geçti ailesi kumar yalan herşeyini bildigi halde bana söylemediler evlendikden sonra herşeyini öğrendim abisi gidip kumar masasından kaldırıp getirirdi 7 yılın sonunda boşandım çocugum olmadan kurtuldum keşke konu sahibide hamile olmasaymış boşansa arada olan çocuga olacak boşanmasa bi ömür öyle geçmez çok zor bi durum konu sahibinin Allah yardımcısı olsun...Ayrıca ailesi de haksız bu adamla senle evlenince başlamadı ya kumara.
Bunu size ve ailenize söylemeliydiler.
Aynen öyleCanım kendi ogulları oldugu için biran evvel başını baglamaya çalışıyorlar evlenince düzelir diyerek ama malesef huylu huyundan vazgeçmez geçmiyoda aynı şey benimde başımdan geçti ailesi kumar yalan herşeyini bildigi halde bana söylemediler evlendikden sonra herşeyini öğrendim abisi gidip kumar masasından kaldırıp getirirdi 7 yılın sonunda boşandım çocugum olmadan kurtuldum keşke konu sahibide hamile olmasaymış boşansa arada olan çocuga olacak boşanmasa bi ömür öyle geçmez çok zor bi durum konu sahibinin Allah yardımcısı olsun...
Evet severek evlendik. Esim bizim sözlü dönemimizdede bilgisayar oyunlarina cok düskündü.
Ben bu Kumar durumunu ögrendikten sonra Ailesiyle bir araya geldim zaten dedigim gibi. Hatta Ailesi bizim icin Bankadaki Kredi borcunu kapatti Faiz ödemiyelim diye. Bize her ay taksit taksit Kredi öder gibi ödersiniz dediler.
Iste tam Hesabimiz eksiden cikti kenara iki uc kurus para atabiliyoruz derken ( oda Bebek icindi ) gitmis yine harcamis bütün parayi.
Yani artik cocugumuzun rizkinlada oynadigi icin cook agrima gitti bu sefer.
Bende tak etti artik. O yüzden dedigim gibi terk etmeyi düsünüyorum. Baska türlü benim ciddiyetimide anlamiyor gibi geliyor bana. Simdiye kadar hep affettim cünkü. Birlikte cözüm aradik. Buldukta. Ama sonuc yine ayni.
Ailem Kartlari falan herseyi üstüne yap diyo. Ama bilmiyorum iste napacam.
Ne kadar çok duyar olduk böyle şeyleri ,.5 sene önce ben de böyle sebepten nişanlımı terketmiştim ,o zamanlar sadece bende var sanıyordum ve kimseye söyleyememiştim .en son ailesi barışın diye gelince herkesin ortasında konuşmuştum .ama en son ay basında eline aldığı tüm maaşını kaybedip karşıma gelince terkettim .Öncelikle bende seninle ayni durumdayim. Söyleki bende 5 aylik hamileyim ve bir ay dir felan esim kumara bu denli alisdigini fark ettim ortak hesabimizdan paralar nereye gitti diye sordugumda ortaya cikti. Abartilicak bir para dehil ama alisdigni ve surekli oynamaya gittigni fark ettim. Boyle bir aliskanligi yoktu sanirim kibris tatilinde 5 ay ònce basladi. Ben anneme anlatim annr boyle bir durum var ayrilik haberini duyarsaniz sasirmicaksinizn diye. Nekadar zor olursa olsun son bir sansi var ve kendisine guvenmedigmi de biliyor
Bir defa da yakalarsam 10 cocugumda senden olsa ayrilirim dedim ve gayet ciddiyim. Zor aci verici bise ama hatasinin bedelini biziz kalarak òder.
Merhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum cünkü artik gercekten ne yapacagimi bilemiyorum. Ne olur yardim edin.
23 Yasindayim ve 2 senelik evliyim. Esim Kumar oynuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Ben bunu ilk bi kac aylik evliyken farkettim. Cok kizdim cok sinirlendim bagirdim cagirdim. Hata oldugunu ve bidaha yapmiyacagini söyledi. Bende maglesef inandim ve konu kapandi. Daha dogrusu ben öyle zannettim. Cünkü bi kac ay sonra yine oynadi. Ve sadece Bankadaki parayi cekmeklede kalmadi. Altinlarima kadar almis oynamis. Bu sefer duramadim ailesine anlattim durumu. Ailesi cok kizdi esime ve bana ayri bi hesap actilar. Ben calisiyorum kazandigim parayi kendi hesabima yatirmam icin. Öylede yaptik bu böyle bi kac ay devam etti. Esim bu dönemde cok degisti para hesaplar bendeydi para bile istemiyordu benden. Bu böyle bi 6 ay gitti. Sonra ben hamile kaldim. Suan 6 aylik hamileyim. Ve bugün esimin tekrar kumar oynadigini ögrendim. Onun kartini ona geri vermistim biraktigina inandiktan sonra ve oynamiyordu dedigim gibi 6 aydir. Bugün yine oynamis. Kendimi cok kötü hissediyorum. Daha bebegimiz icin alinacak onca sey var ve onun yaptigina bakin. Bunu kendime yediremiyorum kendimi aldatilmis hissediyorum. Cok kizginim. Ayrica suan hic bisey olmamis gibi odaya gecmis oyun oynuyor Bilgisayarda. Ben bagirdim cagirdim yine hic bisey demedi bu sefer sustu. Sonra ciktim odadan suan oyun oynuyor. Zaten ayrica oyun hastasi kendisi. Bos zamanini sürekli bilgisayar oyunu oynayarak kullaniyor.
Gereksiz yere, pisi pisine para sIkintisi cekmek cok zoruma gidiyor acikcasi.
Bugün ciddi ciddi ona ondan ayrilmak istedigimi söylemeyi düsündüm. Belki biraz ayri kalirsak akillanir cocugunun hatrina vaz gecer diye. Bilmiyorum kafam cok karisik. Sizce ne yapmaliyim yardim edin lütfenn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?