Iyide gülüm.. Kartlari kendi adina yaptin, esine sadece harclik edebilecegi miktarda para verdin.. Ilerde sen su anki saygini devam sürdürebilecekmisin..? Ya ben empathi kurmaya calisiyorum.. Esini bir hasta olarak Kabul edeceksin.. Ve bu hastalik yüzünden bütün maddi sorumluluk senin omuzlarinda olacak.. Tabii bu arada esinin tedavi olmasi sart..Evet severek evlendik. Esim bizim sözlü dönemimizdede bilgisayar oyunlarina cok düskündü.
Ben bu Kumar durumunu ögrendikten sonra Ailesiyle bir araya geldim zaten dedigim gibi. Hatta Ailesi bizim icin Bankadaki Kredi borcunu kapatti Faiz ödemiyelim diye. Bize her ay taksit taksit Kredi öder gibi ödersiniz dediler.
Iste tam Hesabimiz eksiden cikti kenara iki uc kurus para atabiliyoruz derken ( oda Bebek icindi ) gitmis yine harcamis bütün parayi.
Yani artik cocugumuzun rizkinlada oynadigi icin cook agrima gitti bu sefer.
Bende tak etti artik. O yüzden dedigim gibi terk etmeyi düsünüyorum. Baska türlü benim ciddiyetimide anlamiyor gibi geliyor bana. Simdiye kadar hep affettim cünkü. Birlikte cözüm aradik. Buldukta. Ama sonuc yine ayni.
Ailem Kartlari falan herseyi üstüne yap diyo. Ama bilmiyorum iste napacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?