Eşim (lafın gelişi) bizi hamile halimle terk etti, kızım onu aramış ne yapacağım bilmiyorum?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Daha önceki konumda yazmıştım eşim olacak mahlukat 37 haftalık hamileyim tartıştıktan sonra bizi bıraktı ailesinin yanına döndü. Gittiği yetmiyormuş gibi birde annesi instagram durum kısmına eden bulur belasını falan yazmış utanmadan müsaade ettirmiş ne insanlık var ne vicdan bunlarda riskli hamileliğim var doğurdum doğuracam yaptıkları şeyler bunlar bebeği bile sormadı bir kere bile neyse kızımın doğum günü bugün o adamın gittiği 4 5 gün oldu hiç aramadı 3 yaşında kızım var. Bugün annemin telefonundan çizgi film izlerken wp dan babasını aramış resimlerden seçebiliyor sesi geldi baktım ağlıyor baba gel nolur çok özledim seni diye anladım babasıyla konuşuyor alamadım çocuğu görüştürmğyor derler diye. Devamlı kapattı aradı sürekli ağladı baba nolur gel falan diye. Çok üzüldüm kızıma öyle ağlamasına o küçücük kalbinde neler yaşıyor bilmiyorum. Sonra doğum günüydü işte babaaıda pasta yollamış eve. Ama o aramadı kızım aradı onu. Öğretilmiş givi sürekli gel gel dedi, o şerefsi z annesiyle ikisi ben aratoyorum sanmışlardır moralim çok bozuldu bidaha arayamasın diye sildim numarasını ama kendini yoktan yere bişey sanmıştrı kişiliksiz

Umarım düzelecek bir sorundur aranızda ki çok üzüldüm.

Amaaaaannn boşverin ne sanarsa sansın kendi kendine gelin güvey olur anca siz kendinizi yıpratmayın zaten tavrınız öyle olmadığını gösteriyordur ..
Ben asla muhatap olmuyorum aramamda işimde olmaz 6 aydır ailesiyle küstü benden iyisi yoktu barıştı gitmeye bahane aradı ve doğumum üç beş gün kala defolu gitti daha işim olmaz. Ama ben arattım sanıp alay etmişlerdir yeterince stresli dönemşiyim bide bu canımı sıktı

Böyle karaktersiz babalar , ve o babalara ağlayan masum çocuklar...!
Başka diyecek lafım yok.. Allahindan bulsun 🤲
Evet bide sana kaydırak aldım gelick falan diyor çocuğa 4 gündür aramıyor sormuyor o çocuğu bırakıp gidiyor kendini baba sanıyor tiiniyetsiz

Cok üzüldüm ya. Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz ama bence sizin arattiginizi sanmamıştır çünkü çocuk ağlamış zorla ağlatacak değilsiniz ya. Anlamistir umarım çocuğun onu özlediğini. Öyle düşünüp canınızı sıkmayın. Youtubedan bu durumda o yaşta çocuklara nasıl anlatılır bu durumlarda neler yapılır pedagog videoları izleyebilirsiniz. Birde şuan dışarıya da çıkılmıyor çocuklar için daha zor inanilmaz üzüldüm arayip aglamasina baba gel diye şuan gerçekten :( Allah yardımcınız olsun.

Neden bu adamdan eşim(lafın gelişi) diye bahsetmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi Neden bir boşanma davası ile eski eş sıfatını yapıştırmıyorsunuz
Adliyeler dava almıyor şuan gideli de 4gün oldu ve doğum süreci var o süreci atlattıktan sonra açıcam

Cok üzüldüm ya. Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz ama bence sizin arattiginizi sanmamıştır çünkü çocuk ağlamış zorla ağlatacak değilsiniz ya. Anlamistir umarım çocuğun onu özlediğini. Öyle düşünüp canınızı sıkmayın. Youtubedan bu durumda o yaşta çocuklara nasıl anlatılır bu durumlarda neler yapılır pedagog videoları izleyebilirsiniz. Birde şuan dışarıya da çıkılmıyor çocuklar için daha zor inanilmaz üzüldüm arayip aglamasina baba gel diye şuan gerçekten :KK43: Allah yardımcınız olsun.
Sağolun, ben yatıp kalkıp beddua ediyorum çocuğuma bunları yaşattıkları için bi önceki konuyu okursanız anlarsınız ne kdr aşağılık olduklarını

Sağolun, ben yatıp kalkıp beddua ediyorum çocuğuma bunları yaşattıkları için bi önceki konuyu okursanız anlarsınız ne kdr aşağılık olduklarını

Evet okudum ne desem bilemiyorum. Allah'tan babanız yaninizdaymis ona çok sevindim. Eşiniz adam degil cidden. Çocuk için çok üzüldüm. Dava acın ne gerekiyorsa alın maddi manevi. Hiç bir hakkinizi 1 kuruş bırakmayın. Umarım çocuklar çok az etkilenir bu durumdan.

Evet okudum ne desem bilemiyorum. Allah'tan babanız yaninizdaymis ona çok sevindim. Eşiniz adam degil cidden. Çocuk için çok üzüldüm. Dava acın ne gerekiyorsa alın maddi manevi. Hiç bir hakkinizi 1 kuruş bırakmayın. Umarım çocuklar çok az etkilenir bu durumdan.
Evet babam dünya iyisi Allah ondan razı olsun hiçbirşeyimizi eksik etmez aksine herşeyin en güzelini yapar bizim için beni kontrollere bile götürüyor başımı bekliyor. Hiçbir zaman isyan etmedim bu yüzden şükür edecek çok şeyim var allahtan tek dileğim ettiklerini yanlarına bırakmasın

Evet babam dünya iyisi Allah ondan razı olsun hiçbirşeyimizi eksik etmez aksine herşeyin en güzelini yapar bizim için beni kontrollere bile götürüyor başımı bekliyor. Hiçbir zaman isyan etmedim bu yüzden şükür edecek çok şeyim var allahtan tek dileğim ettiklerini yanlarına bırakmasın

Merak etmeyin öyle bir aileyle zaten o kimseyle yapamaz. Kimse onlarla kalamaz. Mutlu da olamaz siz bir yanda çocuklar bir yanda. 2 yakasının bir araya geleceğini hiç düşünmüyorum. Allah babanıza cok uzun ömürler versin. Çok iyi bir insan sizi hiç bırakmiyor Allah razı olsun.

Merak etmeyin öyle bir aileyle zaten o kimseyle yapamaz. Kimse onlarla kalamaz. Mutlu da olamaz siz bir yanda çocuklar bir yanda. 2 yakasının bir araya geleceğini hiç düşünmüyorum. Allah babanıza cok uzun ömürler versin. Çok iyi bir insan sizi hiç bırakmiyor Allah razı olsun.
Amin Allah başımdan eksik etmesin onu bana hiç üzülme kızını nasıl büyüttüysem bunuda öyle büyütürüz hiçbirşeyin eksik etmeyiz dedi artık üzülmüyorum ona bunca iğrençşiktne sonra sevgi yerini nefrete bırakıyor zaten tek dileğim sürünsünler

Doğum yaptın mı bilmiyorum ama bişeyleri iyi düşün kafan da herşey yerli yerine oturduktan sonra ve bu illet virüs geçtikten sonra yapman gerekeni yap..
O gelişimini tamamlayamamış kocan olacak mahluk hadi daha çocuk...
Peki ya anasına ne demeli?
Kimse seni sevmek zorunda değil konu sahibi ama saygı duymak zorunda.
En azından torunumu doğuracak deyip oğlunu geri yollayacaktı..
Allaha şükür ki ailen var..
Çocuklarına hem anne hem de baba olur hem de kafan rahat olur..
Bu tür ayaklı coronalardan da Allah herkesi korusun..

Back
X