Aynen damarıma basmayı ıyı bılıyorsun bende edıyorum dıyor benı bukadar sıkma dıyor bende sen çıkayım ya sıkıldım. Desen çık derdım neden hemen delırdın dedımAslında adam haklı ama sonuna küfürler eklemeseymiş...
Yok yA bu kufur e nerden alıştı anlamıyorum tam kendımı ısındırıyorum herşey super ıcıne edıyor ınsan hıc mı tutamaz kendını hıc mı ağzının ayarı olmAz pes o kendını şuan haklı görüyor affetmem gıbı bı durum söz konusu degıl yanıKeşke ...neyse herkes 2 inci şansı verir artık 3 te kapinizda köpek bile olsa affetmeyin derim huylu huyundan vazgeçmez.
Yoo bogmuyorum zaten haftaıcı akşamları çıkıyor arada bı pazar da bırlıkte olalım dedım demez olaydım evet haklı ama ettıgı kufurler onu haksız yapıyorÇok mu boğuyorsun adamı...eğer öyleyse adam bıkmış
Adım attı sarıldı falan ozurdıledı mesaj attı dıkkat edelım artık sozlerımıze dıye uç dört gün kus kaldık oncekı konumda yazdım öyle dedıler vallaSana küfürler hakaretler yağdırdı ve buradakiler affet mi dedi anlamadım?
Aynen sıkıya gelemıyor sankı kötü bısey istedım dun akşam da çıktın zaten dedımKüfür asla kabul edilmez ancak sizde damarına basmayın. Tahrik edip sonrada değişmez demek yerine birazcık engellemeye çalışın . Tahammülünüz azalmış zaten birbirinize . Tabi durduk yere ederse çekmeyin asla .
Her gün giderse de gıt mı dıceksınız7 senelik evliyim..1 kere niye gidiyorsun demedim..
Canı nereye isterse gidebilir..
Aynen öyle oldu sımdı ne yapıcam acaba ben hayatta adım atmam kufurden sonra oda haklı sanıyor kendını ne olucak gene herşey bozulduİnsanlar evlendi diye birbirlerini kısıtlamaya çalışırsa illaki sorunlar çıkıyor evlenmeden önce de bir hayatı olan çiftler evlendikten sonra da sosyal hayatı olmalı tabi ki ortamına göre zaten sizinle vakit geçirmiş gitsin diyebilirdiniz tabi ki küfür etmesi çok yanlış ve haksız duruma düşürmüş.
ne yapım yanı ben mı ozurdıleyım ne olucak böyleCikma demenizi kufur gibi algiliyodur artik o kadar biktiysa demek ki.
Ciksa 2 tur atsa ne oluyor yani
Vantuz gibi bazi kadinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?