- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ama zaten kendinde diyosun butun gunu senin yaninda ve gayet guzel gecirmis bi kac dk tek basina takilmasini da idare etmeliydin benim dusuncemYoo bogmuyorum zaten haftaıcı akşamları çıkıyor arada bı pazar da bırlıkte olalım dedım demez olaydım evet haklı ama ettıgı kufurler onu haksız yapıyor
20 li yaslardaki ergenler babasinin arabasini alip kiz tavlamaya cikarlar ya...Arabayla aksam aksam iki tur atiyim deyince... ne biliyim.Araba onun herşey o oyuzden
Adamı biblo yapıp eve koyamazsınız.
Tasma takıp bağlayamazsınız da.
İki tur atıverseymiş.
Ne gerek vardı birlikteliğin b.kunu çıkarmaya.
Erkekleri azıcık anlayın nolur.
Onlar kız arkadaşımız gibi 24 saat bizle kanki olamazlar.
Azcık arka bahçesi olsun adamın.
Bıktırmayın.
Ben boyle birsey duymadım görmedim. Sanki bekar 20 yaşında delikanlı da annesini eve bırakıp araba ile turlayacak. Hangi kadın kocacım al çocuğu çık yukarı ben çok bunaldım haftalardır iş, yemek, ütü çocuk araba ile dolaşıp geliyorum diyor.
Ben de sinirlenince agzim bozuluyor.aksine esim de agzina kotu soz almaz
Ama onun sinir olma daha cok etme katsayisi yuksek...hemen parliyorum bagliyorum behzat c.ye..bir gun uyardi kelimelerine dikkat et diye..bipli kufurler yok tabi
Erkekler sitesi olsa bixim gibi konu acar benim hakkimda
Benim kocam benle hiç ilgilenmiyor mesela,benim kocamın arka bahçeyi bırak ormanı var nerdeyse bu kadarı fazla, keşke erkeklerde hanımlarını biraz anlasa ilgi gösterseAdamı biblo yapıp eve koyamazsınız.
Tasma takıp bağlayamazsınız da.
İki tur atıverseymiş.
Ne gerek vardı birlikteliğin b.kunu çıkarmaya.
Erkekleri azıcık anlayın nolur.
Onlar kız arkadaşımız gibi 24 saat bizle kanki olamazlar.
Azcık arka bahçesi olsun adamın.
Bıktırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?