Eşim le gene aynı olayı yaşadık affetmeseydım keske

Sizinle gezmesi görev bi lütuf gibi davranıyo sanki. . Sizi gezdirdim sıra bende. . Ee bizimle gezerken sen neden eğlenmedin.. sen deseydin bütün gün beraberiz sen çocuklara bak iki tur atim gelim.. anlayışlı olacak mıydı??

Yoo bogmuyorum zaten haftaıcı akşamları çıkıyor arada bı pazar da bırlıkte olalım dedım demez olaydım evet haklı ama ettıgı kufurler onu haksız yapıyor
Ama zaten kendinde diyosun butun gunu senin yaninda ve gayet guzel gecirmis bi kac dk tek basina takilmasini da idare etmeliydin benim dusuncem

Reactions: Be1
Adamı boğma yazmış da çoğu kişi, kadının da böyle bir hakkı var. Çocuktan eşten bunalıp tek başına gezmek isteyebilir niye tek erkeklere özelmiş gibi konuşuluyor anlamıyorum. Adam gezmek istemiştir keşke laf etmeseydiniz. Tabii nolursa olsun küfür hakaret etmemeliydi. Haklıyken haksız duruma düşmüş. Karşındaki insana küfür etmek çok kötü bir şey bence ne olursa olsun unutulmuyor. İyi düşünüp karar verin derim.

Ben de sinirlenince agzim bozuluyor.aksine esim de agzina kotu soz almaz
Ama onun sinir olma daha cok etme katsayisi yuksek...hemen parliyorum bagliyorum behzat c.ye..bir gun uyardi kelimelerine dikkat et diye..bipli kufurler yok tabi
Erkekler sitesi olsa bixim gibi konu acar benim hakkimda

Of bu erkekler. Ben de sıkılmasın diye arada arkadaşlarınla çık, gez, maç izle derdim. Benden sıkıldın mı, ben evimde mutluyum, niye beni evden göndermeye çalışıyorsun derdi. Git dersin gitmezler, kal dersin kalmazlar.

Ben boyle birsey duymadım görmedim. Sanki bekar 20 yaşında delikanlı da annesini eve bırakıp araba ile turlayacak. Hangi kadın kocacım al çocuğu çık yukarı ben çok bunaldım haftalardır iş, yemek, ütü çocuk araba ile dolaşıp geliyorum diyor.

Yani al çocuğu çıkıcam demiyom....
Çok bunaldım bi çıksammı diyom.
Çık diyo.
Bukadar komplex hale getirmeye gerek yok.
Uygun üslup herşeyi çözer.

Tamam kendilerine ait zamanları olsun.mesela arkadaşlarıyla playstation oynamaya gitsin,maç izlemeye gitsin,kahve içmeye gitsin.Ama akşam düğünden dönerken de iki tur atmayıversin.vakitlice evine girsin.

Bi de üstüne küfrediyor ya. Allah yardimciniz olsun.

daha önceki konu ne bilmiyorum ama küfüre kadar tamamen sen haksızsın.
adam akşama kadar senle vakit geçirmiş daha napsın biraz da kendi istediklerini yapsın bırak da.
sen affettiğine pişman olduğunu söylüyorsun ama belki adam da senle barıştığına pişman oldu böyle yaparak..

Reactions: Be1

Bizde de çemkiren taraf maalesef.
Hiç sevmiyom o huyumu.
Haklıyken haksız çıkmak en büyük hobim.

Araba ile iki tur atım ne demek? Ne saçma. Dese ki " Hayatım çocuklar beni kahvede bekliyor veya falanca kişi şurda bi yanına gidim de gelim" tamam bunlar kabul de, sanki ilk kez araba görmüş gibi durumlar falan. Bende sevmiyorum. Bence şüpheli haraket bunlar.

Ya bu kk daki 'asiri anlayisli kadin' profili cizme cabasindan da bikkinlik geldi.
Kadin sanki kavga cikarmis, hayir ille gitmeyeceksin diye diretmiş gibi adamin kufurler etmesini nasil hakli bulunuyor anlamiyorum.
Bizimle zaman geçir diye bir talep karsisinda seven insanin sadece mutlu olmasi gerekir. Ha cok bunalmistir vs, o zaman da dogru duzgun insan gibi biraz bunaldim 1-2 saat tek kalayım der eyvallah.
Adamin ilk yaptigi sey kufretmek; ama anlayış gostermeyen kadin oluyor.
Adam saygisiz ve sevgisiz. Terbiyesiz. Once insan olsun.

Kufur haricinde haksiz degilmis.
Biz istiyoruz ki hep dibimizde olsunlar.
Ama iki tarafin da bir ozel alani olmali.

kk daki bazı kişiler ne kadar anlayışlı
merak ediyorum sahi reel hayatta da bu kadar anlayışlımısınız yahut sadece burdamı o durum
arabayla bir kaç tur atıym nedir yahu ?
sanki sizi gezdirmeyi görev bilmiş görevi bitincede kaçacak delik aramış gibi gerçekten cok sacma üstüne bide küfür..
bakın konu sahibi küfür etmeyen erkek cok az.. inanın bu durum burda hayat burdaki yorumlarla yürümüyor burda konuşması yorum ypması cok kolay.. size yorum yapan cogu kişi eminim kocasını cok sık bogaz eden eşi de küfür eden insanlanlar.
benm eşimde küfür ediyor haa ama bana etmez.. aileme kesinlikle etmez trafikte birşeye sinirlendiği zaman
kendi şahsıma bir kere küfür etti bana.. ondada verdim agzınn payını diğer küfürlerini artık duymuyorum alştm değişmiyor adamda sigara kullanmak gibi bir bagımlılık olmuş.. bend kötü konuşurum sinirlendiğim zaman.
ama size ve ailenize karsı ediliyorsa o farklı o zaman kesin ve net bir şekilde rest cekmeniz lazm onun harici cok takılmayın.
mevzunuza gelince.. bende eşimin bizi gezdirip gezdirip sanki görevini bitirmiş gibi ben birde arabayla iki tur atayım demesine sinir olurum
madem öyle bizimle atıver iki tur derim =) tamam herkezin belli ölçüler dahilinde cevresi olabilir zaman zaman yalnız kalmak isteyebilir eyvallah ama
sizin eşinizin yaptığı gibi değil
gerçekten tehlikeli haller bunlar..
ben eşimle birgün bu gezme mevzusu ile ilgili bir konşma yaptm dedim ki..
senn bir pazarın var ikimizde çalışıyoruz.. cocugumuzla ve benmle birlikte birşeyler yapabileceğimiz dedim..
pazar gününü bize mi ayırmayı tercih edersin başkalarına mı
o an cevap veremedi durdu düşündü.. haklısnı dedi o günden sonra her pazar birlikte birşeyler yaparız
tek başına arkadaşlarımla takılıyım yok oyun oynmaya gidiyim kahveye gidiyim huyları kesinliklel yoktur müsade etmem acıkacası
bunalırsa bunalsın
bende insanım ben bunalyormuyum hayır
ipin ucunu kacırısan birdaha yakalayamıyorsun çünkü.

arabayla iki tur atayım demiş adam, bazıları garipsemiş ama bence gayet normal bir cümle kurmuş. biraz gezeyim, biraz hava alayım.. yani buna da takılmamak lazım adam sıkılmış demek ki ya bu kadar basit.
Bırakın adamların peşini biraz bayanlar.

Benim kocam benle hiç ilgilenmiyor mesela,benim kocamın arka bahçeyi bırak ormanı var nerdeyse bu kadarı fazla, keşke erkeklerde hanımlarını biraz anlasa ilgi gösterse

Durun bari 2 satırda ben dert yanayım şuraya
Evli değiliz daha ya nişanlıyız ya sevgili, tam hatırlamıyorum. Her pazar arkadaşlarıyla bi programı var. sabah gidiyo, gelmesi akşam üstünü buluyo.
Çalışıyoruz, bi haftasonumuz var be adam. Neden benimle geçirmek istemiyo ki. Söylesem, gitme beraber bişeyler yapalım desem. Gururun bini bin para, mümkün mü? Beni isteyen zaten yanımda olur, yanımda değilse istemiyodur beni. Beni istemeyen insanı zorla yanımda mı tutayım. Bırak kızım gitsin diyorum. Yalan olmasın ama bi ara bi naz kapris gırla gidiyo. Sonra barıştık. Ama gitmeye devam ediyo tabi ben de seslenmiyorum. Sonraları kendi işime bakıyorum. Keyfimin kahyası da, nihayetinde benim de kahyam değil mi. Takılıyorum öyle. Ama mutluyum yani. Sabah kalkıp, ona hazırlıklarında yardım edip gönderiyorum. Sonra sonra o da gitmez oldu, bazen gitse de işlerimi halletsem der oldum ben de.
Uzun lafın kısası; keyfine bak bacım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…