Eşim le gene aynı olayı yaşadık affetmeseydım keske

Ama zaten bütün günü birlikte dolu dolu geçirmişsiniz.
Yarım saat dolaşıp gelseydi ne olacak ki.
Eşiniz sıkıldı demek ki bütün gün dip dibe olmaktan.
Bu kadar sıkmayın,bunaltmayın.
Tabi küfür etmesi affedilir bir şey değil o konuda haklısınız.

Reactions: Be1
Neden biz kadınlara, eşlere "serbest zaman" tanımak zor geliyor..7-24 mıçmıç olmaktan hoşlanmıyorlar anlayın artık..eşinizin öfke kontrolü yok..bu aşılır ama birazda iğneyi kendinize batırın.

Küfürleri sayesinde haklıyken haksız olmuş evet.
Siz de çok sıkmayın hatta o kadar ki sen bilirsin deyin salın gitsin.
Oturup düşünsün istemiyor mu bu beni diye.

Küfürleri sayesinde haklıyken haksız olmuş evet.
Siz de çok sıkmayın hatta o kadar ki sen bilirsin deyin salın gitsin.
Oturup düşünsün istemiyor mu bu beni diye.

Eşinizle anlaşma yapabilirsiniz alın karşınıza hayatım ben seni abartı olmayacak şekilde kısıtlamayağım bundan sonra ama sende bana söz ver bir daha küfür duymak istemiyorum diyebilirsiniz ve uzalaşmaya çalışabilirsiniz.

Aynen bunu yapıcam gelsın tesekkurler hepınıze Burası çok ışıme yarıyor

Adam sürekli gözünün önünde olunca daha mı güvende oluyor?
Yav biraz nefes alsın, sen de al.
Ama damarına basıp da sonra sinirlendi demek saçma.

Adam sürekli gözünün önünde olunca daha mı güvende oluyor?
Yav biraz nefes alsın, sen de al.
Ama damarına basıp da sonra sinirlendi demek saçma.
Güvenle ilgısı yok bıkac gündür aramız kötü olduğundan ıyıce pekışsın Yanyana duralım dedım ama daha kötü oldu ne yazık kı

Küfür sizin için ayrılma sebebi değilse gözünü korkutun. Saygı kaybedilince kazanılmıyor ya..

Küfür sizin için ayrılma sebebi değilse gözünü korkutun. Saygı kaybedilince kazanılmıyor ya..
Ayrılık sebebı degıl ama dedıgınız gıbı saygı gıdıyor lackalasıyor saygı gıdınce insan soğuyor ve evlılıgın devam etmesı ıcın bı sebep kalmıyor kendını kontrol edıp düzgün şekılde savunmaya gecemıyor

sıkmayın ancak iliskinizi laçkalaştışmayın da böylr böylr kendinize özsaygınız da kaybolur konusun ve tekrar etmemesi gerektigini anlatın

Küfür ağız alışkanlığıdır. Sinirlenince idare edemyor adam. Her kesin eksiği var. Ben tartışınca kırıcı küfrediyorum. Pişman olyorm .önce kırılıyordu. Birgün karşıma alsım bu bir tik gibi idare edemiyorm diye açıkladm. Artk tartışmalarda kfrbaz haydo diyip gülüyor geçiyor. S senin kocan böyle bir kişilik. Annesi değişememş. Sende.. artk öyle kabul et. Eşin yanında resmiyyet olursa samimiyyeti başkasıyla yaşar. Bırak kendini rahat hissede bilsn. Erkek rahat olacağı yerde mutludur. Küfretsin sevsin osursun corabını atsın , rahat olsn.

Adamları bu kadar sıkmayın. Benimki de benim sevmediğim garip huyları hobileri var ama napiyim yani adam mutluluğu dışarda mı bulsun. Adamlara biraz huzur verin germeyin olmaz böyle

Haha hıc bu yonden dusunmemoştım genede kufur benı çok rahatsız eder başka konularda rahat olabılır

Küfür tabiki hoş değilde sizde boğmuşsunuz adamı.Bütün günü beraber geçirmişsiniz işte.Bırakın gitsin,sizde kendinize başka meşgaleler bulun.Sürekli dip dibe olmak herkesi sıkar

Arabayla bir iki tur atmak kelimesine takildim. Arkadaslarimla bulusacagim dese anlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…