Aynen bunu yapıcam gelsın tesekkurler hepınıze Burası çok ışıme yarıyorEşinizle anlaşma yapabilirsiniz alın karşınıza hayatım ben seni abartı olmayacak şekilde kısıtlamayağım bundan sonra ama sende bana söz ver bir daha küfür duymak istemiyorum diyebilirsiniz ve uzalaşmaya çalışabilirsiniz.
Güvenle ilgısı yok bıkac gündür aramız kötü olduğundan ıyıce pekışsın Yanyana duralım dedım ama daha kötü oldu ne yazık kıAdam sürekli gözünün önünde olunca daha mı güvende oluyor?
Yav biraz nefes alsın, sen de al.
Ama damarına basıp da sonra sinirlendi demek saçma.
Kufur var kufur var ama anneme aileme olur muBen dogru demiyorum ama kufretmeyen bir erkek gormedim galiba.
Ayrılık sebebı degıl ama dedıgınız gıbı saygı gıdıyor lackalasıyor saygı gıdınce insan soğuyor ve evlılıgın devam etmesı ıcın bı sebep kalmıyor kendını kontrol edıp düzgün şekılde savunmaya gecemıyorKüfür sizin için ayrılma sebebi değilse gözünü korkutun. Saygı kaybedilince kazanılmıyor ya..
Haha hıc bu yonden dusunmemoştım genede kufur benı çok rahatsız eder başka konularda rahat olabılırKüfür ağız alışkanlığıdır. Sinirlenince idare edemyor adam. Her kesin eksiği var. Ben tartışınca kırıcı küfrediyorum. Pişman olyorm .önce kırılıyordu. Birgün karşıma alsım bu bir tik gibi idare edemiyorm diye açıkladm. Artk tartışmalarda kfrbaz haydo diyip gülüyor geçiyor. Ssenin kocan böyle bir kişilik. Annesi değişememş. Sende.. artk öyle kabul et. Eşin yanında resmiyyet olursa samimiyyeti başkasıyla yaşar. Bırak kendini rahat hissede bilsn. Erkek rahat olacağı yerde mutludur. Küfretsin sevsin osursun corabını atsın , rahat olsn.
Araba onun herşey o oyuzdenArabayla bir iki tur atmak kelimesine takildim. Arkadaslarimla bulusacagim dese anlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?