Eşim le gene aynı olayı yaşadık affetmeseydım keske

Sende ona kufret.. ula 500 gram fazlalari var diye bizden iyikufredemezler yani :)

Reactions: Be1
Benim kocam benle hiç ilgilenmiyor mesela,benim kocamın arka bahçeyi bırak ormanı var nerdeyse bu kadarı fazla, keşke erkeklerde hanımlarını biraz anlasa ilgi gösterse

Sizin durumla konu sahibininki farklı.
Onlar dolu dolu bi gün geçirmiş.
Onun ardından olmuş olanlar.
Siz çok üstüne düşüyorsanız kaçıyordur muhtemelen

Yok herzaman yaptığı bısey bıkac arkadaşını görür orda burda küçük yer olduğundan alır gezerler yada bıyerde arabayı cekıp bı ıkı bıseyler överler sevgılıyken bırlıkte turlardık muzık açıp gezmeye bayılır

adamı bu kadar boğmak niye? fino köpeği mi istiyorsunuz eş mi anlamadım gitti bu kadınları valla

Küfur konusinda haksiz esin.Ama biri bana boyle davransa sık bogaz etse bende dayanama ķüfrederim yani.Ne öyle birakta 2 tur atsin kariya kaççak hali yok ya.

belkide çok fazla baskılıyorsunuz
biraz hava almasına arkadaşlarıyla takılmasına izin verseniz

Küfür konusu evet haksız ama sizde şöyle bir yol mu deneseniz son kez.
Sizinle herşey güzel birlikte çok güzel vakitler geçirmişsiniz.
Adam sadece dolaşmak istemiş ve sizde tamam hayatım deseydiniz gidip gelecekti. Herşey daha güzel olacaktı.

Belkide adamin düzelememesinin sebebi birazda sizden geçiyor olabilir.
Çocugunuz var sanırım yuva yıkmayıp bide bunu deneyin belki böyle böyle düzelir. Ama düzelmezse o xaman siz bilirsiniz.

Aynen kendımıde bı bakıcam artık nerde nasıl davranıyorum dıye

B Be1 tüm yorum yapanları beğenmişsiniz :)
Nekaaa geniş gönüllü bi üye <3

Tam diyecektim ki insan bir hata yapar iki hata yapar ama üçüncüsü hata değil salaklıktır diye...

Okuduktan sonra Adam haklıymış dedim, evet iki tur atıp gelseymiş ne olurmuş sanki?
Oldu olacak adamı eve bağla tam olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…