Benim kocam benle hiç ilgilenmiyor mesela,benim kocamın arka bahçeyi bırak ormanı var nerdeyse bu kadarı fazla, keşke erkeklerde hanımlarını biraz anlasa ilgi gösterse
Araba ile iki tur atım ne demek? Ne saçma. Dese ki " Hayatım çocuklar beni kahvede bekliyor veya falanca kişi şurda bi yanına gidim de gelim" tamam bunlar kabul de, sanki ilk kez araba görmüş gibi durumlar falan. Bende sevmiyorum. Bence şüpheli haraket bunlar.
Yok herzaman yaptığı bısey bıkac arkadaşını görür orda burda küçük yer olduğundan alır gezerler yada bıyerde arabayı cekıp bı ıkı bıseyler överler sevgılıyken bırlıkte turlardık muzık açıp gezmeye bayılır
selam oncekı konularımda esımın durduk yere kufurlerınden dolayı çok büyük kavga ettıgımızı çok üzüldüğümü ayrılmayı bıle düşündüğümü soylemıştım..sonra eşim kınar bı adım attı ben onuda yazdım ve çoğu arkadaş affet barıs uzatma dedı... ve sonra o günde. sonra tabıkı çok ıyıydık haftasonu kahvaltıya gıdelım dedı ordan alışverış yaptık aşk dolu sözcükler evde vakıt gecırdık sarmaş dolaş falan ayrıntıya gırmıyorum sonra bı arkadasının dugunune gıttık ordan dönerken sızı bırakıp ben bı ıkı tur atıp gelıyım dedı bende çıkma bızle vakıt gecır dedım benmıyım onu dıyen çok anlayıssızmışım bütün gün bızımleymış zaten bütün hafta çalışıyormuş beden hayır dıyormuşum sonu kufurler... sen degışmıceksın keske affetmeseydım senı dedım ... ne olacak böyle haksızmıyım
Küfur konusinda haksiz esin.Ama biri bana boyle davransa sık bogaz etse bende dayanama ķüfrederim yani.Ne öyle birakta 2 tur atsin kariya kaççak hali yok ya.
Küfür konusu evet haksız ama sizde şöyle bir yol mu deneseniz son kez.
Sizinle herşey güzel birlikte çok güzel vakitler geçirmişsiniz.
Adam sadece dolaşmak istemiş ve sizde tamam hayatım deseydiniz gidip gelecekti. Herşey daha güzel olacaktı.
Belkide adamin düzelememesinin sebebi birazda sizden geçiyor olabilir.
Çocugunuz var sanırım yuva yıkmayıp bide bunu deneyin belki böyle böyle düzelir. Ama düzelmezse o xaman siz bilirsiniz.
Küfür konusu evet haksız ama sizde şöyle bir yol mu deneseniz son kez.
Sizinle herşey güzel birlikte çok güzel vakitler geçirmişsiniz.
Adam sadece dolaşmak istemiş ve sizde tamam hayatım deseydiniz gidip gelecekti. Herşey daha güzel olacaktı.
Belkide adamin düzelememesinin sebebi birazda sizden geçiyor olabilir.
Çocugunuz var sanırım yuva yıkmayıp bide bunu deneyin belki böyle böyle düzelir. Ama düzelmezse o xaman siz bilirsiniz.
BBe1
tüm yorum yapanları beğenmişsiniz :)
Nekaaa geniş gönüllü bi üye <3[/QUOTE ben Zaten farklı fıkırlerı duymak için buraya yazıyorum kendı bıldıgımı kanıtlamak için degıl oyuzden hoşuma gıdıyor farklı cevaplar