• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim... Lütfen bakın

Çok zeki kocanız 1 aylık bebekleri 10'da sorunsuzca uyuyup sabah 8'de uyanan varlıklar sanıyor herhalde.
Kafası çalışmıyor galiba? Ne kadar terbiyesiz laflar.
Siz aman o rahatsız olmasın diye uğraşınca bir şey sanıyor kendini demek ki, tavrınızı koyun ezdirmeyin kendinizi. Annesiniz siz, onun iki lafıyla değeriniz azalmaz asla.

ben bu çocuğu kendi başıma mı yaptım derler ya. tam da öyle cırlarım.:sinirli:

lohusasın diye bişey demiyorum demiş.
bi de bişey dediği hali nasıl kimbilir. allah sabir versin gercekten bu dangalaklarla.

Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Yeni dünyaya gelmiş bir bebek, ona ve yeni düzenine alışmaya calısan bir anne ve vicdansız bir baba.

Allah sabırlar versin.

Beneğiniz kolik mı? Eğer kolik ise bi dr a gidin dr ona anlatsın neden böyle yaptığını. Bakamamakla ne ilgisi var bu bebek ağlayabilir. Çok doğal birşey. Komşular duyarsa duysun napabilirsin ağzına pamuk mu tıkayacaksın sussun diye?

Bu öküzün belli ki ilk denyoluğu değildir. Ne diye evlenip bir de baba yaparsınız şunları anlamıyorum.
O ne biçim laflar ya?

Eşim bana bunları dese çok ciddiyim akşamına beni evde bulamazdı. Rahat rahat dinlen diye not bırakırdım. Lohusasın diye bir şey demiyormuş lafa bak. O osura osura uyuyacak diye siz bebeği nereye götürecekmişsiniz pardon? Bebek bu ağlar tabi. Tek başınıza mı yaptınız bebeği. Komşuları ne ilgilendirir? Söyle ona bu daha iyi günleri..

Ben eşim eve gelse bebeği 2 saat sallasa da uyusam diye bakardım adam da her seferinde görevini bilir sen yat biraz derdi..

Eve almamayı düşünüyorum çok üzüldüm gerçekten çok kirildim

Bu şimdi vereceğin tepki gelecekte senin peşinden gelecek ona göre tepkini koy.
Yaptığı öküzlüğü ödet. Eve alma, gitsin annesinde falan kalsın. Ararlarsa söylediklerini bir bir anlat.. Kabullenmem bu muameleyi de. Bak o zaman ne oluyor?

Yaa tam olmamış adamlar evlenip çocuk yapmasın yaa,bu nedir... Çocuk bu ağlar normal yani,yatağa yaydığı mabadini kaldırıp iki pispislasa siz de uyursunuz...ama şehzade hazretleri hala kendi uykusunu düşünüyor yazık...

Boyle adamlar degismez. Bebegini gunduz uyutmamaya aksam da elinden geldigince gec uyutmaya calis. Kisa surede yeni duzene adapte olacaktir. Gece ışıkli bir ortam gormesin. Gunduz uyudugunda ise tv acik olsun ses olsun ortami karartmamaya calisin. Cocuk gece gunduz ayrimi yapabilsin. Esinizi geciyorum size yazik o kadar az uykuyla .

Böyle bir adam ile evli olduğunuz için sizin adına üzüldüm.
Söyleyecek çeşitli sıfatlar var eşiniz için ama canınızı sıkmak istemem.

Back
X