• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim... Lütfen bakın

Boyle adamlar degismez. Bebegini gunduz uyutmamaya aksam da elinden geldigince gec uyutmaya calis. Kisa surede yeni duzene adapte olacaktir. Gece ışıkli bir ortam gormesin. Gunduz uyudugunda ise tv acik olsun ses olsun ortami karartmamaya calisin. Cocuk gece gunduz ayrimi yapabilsin. Esinizi geciyorum size yazik o kadar az uykuyla .

Daha 1 aylık. Bu ayrımı yapamaz ki. Hatta sese rağmen uyumak ister. Uyuyamazsa aşırı huysuz olur. Zaten 40'ı çıkınca bile düzeni değişiyor bebeklerin. Eşi öküzse kadın ne yapsın? Bence o değişiğin biraz derse ihtiyacı var.

zavalli bebek ! babaya bak bebegi icin zirliyor diyor ! bu konulari okudukca icime kasvet cokuyor resmen.

kalk bi zahmet kendın bak deseydın logusasın dıye bısey demıyorum dıyor deseymıs ne olacakmış acaba

Terbiyesize bak sen..!
Ay o kadar kizdim ki yazacak cok sey var ama yazamiyorum ban yerim ya...
Konu sahibi logusasin,yogunsun uykusuzsun,kocan okuz bu yuzden hakkin var su adami aksam eve alma..gitsin sessiz sakin sokakta uyusun madem.

Allah sabır versin evladına saglık kocana da akıl o para getir diyen bendede var maalesef. Böyle insanlara evlat vermek kötü bişey ama kader diyelim bende hamilelik ve dogum sürecim burnumdan geldi cocuk oldu beş Yaşında suan kendini paralıyo ikinci cocuk için avucunu yalar bu büyüyene kadar içime dert oldu sana ne cocugu seni anca yonttum dedim. Size de tavsiyem tüm korunma yöntemlerini uygula asla kazaya falan gitmesin bu onlara yeter benim odun gibi

Sana tavsiyem bugünler gelip gecici neolırsa olsun tadını cıkar gercekten takma içinden hiçbişey yokmuş gibi düşün git evladını kokla hersey gecer asla aldırıs etme gel buraya dök içini rahatla o adama cevap bile vermeye tenezzül etme para konusunda eşşeek gibi getireceksin almasaydın cocuk yapmasaydın dedim bidaha söyleyemedi tabi seninkini bilmem

18-20 yaşlarında evlenip bir de böyle öküzleri baba yapmıyor musunuz... Cidden üzülüyorum.

Çalışıp para getirsen, bunların hiç biri gözüne de batmayacak. Onu da açıkca söylemiş.

Soyları tükensin bu mandadan halice türk erkeğinin. Amiiiiin
:KK48: amin bende de var aynindan

Bir aylık bebeğim var gündüz uykusu iyi uyur gece çok huysuzlanir ama çok ağlar.
Eşime dün ayrı yatalım rahatça uyu bende rahatça bebekle gece ilgilenebileyim dedim zaten uyutmayacak beni televizyona bakarım diye düşündüm. İlla beraber yatcaz neyse gittim. Saat 1 gibi ağlamaya başladı gene bana yok komşular rahatsız olcak al kucana gezdir kendi rahat uyucak ya iki gündür toplam 2 saat uykuyla duruyorum bu arada umursamadim.

İse gitti sabah ben gene uykusuz. Azcik bebek uyurken uyuyum dedim. Bana mesajlar atiyo gece uyumazsiniz gündüz uyursunuz niye zirlatiyosun çocuğu
Yok bakamiyosan söyle ya eve para getir çalış yada adam olun bilmem ne logusasin diye bişey demiyorum. Çok canım sıkıldı bebek bu ağlar ne yapabilirim. Git başka odada yat dinlen de dedim kaç kere. Çok kalbim kırıldı

Zaten iki gün bu günle beraber 3 gündür toplam 3 saat uykuyla duruyorum. İnsaf dedim artık bakamiyorsan lafı çok üzdü beni. Ağlarken kendi çocuğunu değil gelmiş komsular rahatsız olcak diyo.

Yayilmis yatağa daracık alanda bebekle ugrasiyom altını değiştirmeye uğraşıyorum ayrı yatsam zorla getirir
Sabahinada laf yapıyor çok kırıldım ne yapmalıyım gerçekten çok üzgünüm.
Gece bebek aglayacak diye korkmaya başladım artık. Gündüz uyuduğum gözüne batıyor .

(Cevap veremeyebilirim hemen kusura bakmayın kızım uyanmak üzere)
Kuzum seni çok iyi anlıyorum bende de var o model kocadan
odun işte ne yaparsan yap kendine bu sözleri söyletme yutma yani haddini bildir...

Size yardımcı olacak kimse yok mu Bu EŞIN Olacak Adam dışında.? Pardon Adam olacak esinnnn !

Hepinize çok teşekkür ederim biraz moral oldu bana kötü anne olmadığımı hissettim. Birazda iyi geldi esimi başkalarının ağzından aynı konu üzerinden duyduğuma göre ben haklıyım. Yaptığı herkezin gözünde ayni

Yarın annem gelip alicak durmicam burda bu aksamda çekeceği var eve almayı dusjnmuyorum

40ı cıkınca biraz düzeliyor uykusu bebeklerin.esiniz anlayıssızmıs.sz elinizden geleni yapmıssınız

Bir aylık bebeğim var gündüz uykusu iyi uyur gece çok huysuzlanir ama çok ağlar.
Eşime dün ayrı yatalım rahatça uyu bende rahatça bebekle gece ilgilenebileyim dedim zaten uyutmayacak beni televizyona bakarım diye düşündüm. İlla beraber yatcaz neyse gittim. Saat 1 gibi ağlamaya başladı gene bana yok komşular rahatsız olcak al kucana gezdir kendi rahat uyucak ya iki gündür toplam 2 saat uykuyla duruyorum bu arada umursamadim.

İse gitti sabah ben gene uykusuz. Azcik bebek uyurken uyuyum dedim. Bana mesajlar atiyo gece uyumazsiniz gündüz uyursunuz niye zirlatiyosun çocuğu
Yok bakamiyosan söyle ya eve para getir çalış yada adam olun bilmem ne logusasin diye bişey demiyorum. Çok canım sıkıldı bebek bu ağlar ne yapabilirim. Git başka odada yat dinlen de dedim kaç kere. Çok kalbim kırıldı

Zaten iki gün bu günle beraber 3 gündür toplam 3 saat uykuyla duruyorum. İnsaf dedim artık bakamiyorsan lafı çok üzdü beni. Ağlarken kendi çocuğunu değil gelmiş komsular rahatsız olcak diyo.

Yayilmis yatağa daracık alanda bebekle ugrasiyom altını değiştirmeye uğraşıyorum ayrı yatsam zorla getirir
Sabahinada laf yapıyor çok kırıldım ne yapmalıyım gerçekten çok üzgünüm.
Gece bebek aglayacak diye korkmaya başladım artık. Gündüz uyuduğum gözüne batıyor .

(Cevap veremeyebilirim hemen kusura bakmayın kızım uyanmak üzere)
Sen boşver esini asıl sorun çocuğun ağlaması

Muhakkak gazini çıkart uyudu aman uyanmasin deme yatır omzuna gazını çıkart göbeğinin etrafına saat yönünde masaj yap sonra masaj yaparken göbeğinden etrafında çevir elini kaldırmadan genital bölgeye doğru in bu hareket bağırsakları çalıştıracak

Bunlarda yaramazsa kimyonlu su içir ama ağır olmasın çok az bı kimyon köy sıcak suyun içine iliyinca bı çay kaşığı ver kızına mışıl mışıl uyusun

Minik yavruya güzel ömür sağlıklı hayat versin rabbim inşallah

Offf çok zor durum sözleri çok kaba ve kırıcı olmuş. Bu konuda tepkini en doğru şekilde dile getirirsin umarım. Ama bebeğine gece gündüz kavramını öğretmen gerekiyor yoksa sende gözleri mor uykusuz anneler kervanına katılırsın bebeğin daha çok küçük ama uyku eğitimi gece beslenmesi konusunu en geç 6 ay içersinde bitirmen gerekiyor lütfen bu dediğim konuları dikkate al hem sen daha sağlıklı mutlu ve dinlenmiş olursun. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Eşinizinde hatasını anlayıp tekrar etmemesini diliyorum ...

Back
X