- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle adamlar degismez. Bebegini gunduz uyutmamaya aksam da elinden geldigince gec uyutmaya calis. Kisa surede yeni duzene adapte olacaktir. Gece ışıkli bir ortam gormesin. Gunduz uyudugunda ise tv acik olsun ses olsun ortami karartmamaya calisin. Cocuk gece gunduz ayrimi yapabilsin. Esinizi geciyorum size yazik o kadar az uykuyla .
18-20 yaşlarında evlenip bir de böyle öküzleri baba yapmıyor musunuz... Cidden üzülüyorum.
Çalışıp para getirsen, bunların hiç biri gözüne de batmayacak. Onu da açıkca söylemiş.
Soyları tükensin bu mandadan halice türk erkeğinin. Amiiiiin
Kuzum seni çok iyi anlıyorum bende de var o model kocadanBir aylık bebeğim var gündüz uykusu iyi uyur gece çok huysuzlanir ama çok ağlar.
Eşime dün ayrı yatalım rahatça uyu bende rahatça bebekle gece ilgilenebileyim dedim zaten uyutmayacak beni televizyona bakarım diye düşündüm. İlla beraber yatcaz neyse gittim. Saat 1 gibi ağlamaya başladı gene bana yok komşular rahatsız olcak al kucana gezdir kendi rahat uyucak ya iki gündür toplam 2 saat uykuyla duruyorum bu arada umursamadim.
İse gitti sabah ben gene uykusuz. Azcik bebek uyurken uyuyum dedim. Bana mesajlar atiyo gece uyumazsiniz gündüz uyursunuz niye zirlatiyosun çocuğu
Yok bakamiyosan söyle ya eve para getir çalış yada adam olun bilmem ne logusasin diye bişey demiyorum. Çok canım sıkıldı bebek bu ağlar ne yapabilirim. Git başka odada yat dinlen de dedim kaç kere. Çok kalbim kırıldı
Zaten iki gün bu günle beraber 3 gündür toplam 3 saat uykuyla duruyorum. İnsaf dedim artık bakamiyorsan lafı çok üzdü beni. Ağlarken kendi çocuğunu değil gelmiş komsular rahatsız olcak diyo.
Yayilmis yatağa daracık alanda bebekle ugrasiyom altını değiştirmeye uğraşıyorum ayrı yatsam zorla getirir
Sabahinada laf yapıyor çok kırıldım ne yapmalıyım gerçekten çok üzgünüm.
Gece bebek aglayacak diye korkmaya başladım artık. Gündüz uyuduğum gözüne batıyor .
(Cevap veremeyebilirim hemen kusura bakmayın kızım uyanmak üzere)
Sen boşver esini asıl sorun çocuğun ağlamasıBir aylık bebeğim var gündüz uykusu iyi uyur gece çok huysuzlanir ama çok ağlar.
Eşime dün ayrı yatalım rahatça uyu bende rahatça bebekle gece ilgilenebileyim dedim zaten uyutmayacak beni televizyona bakarım diye düşündüm. İlla beraber yatcaz neyse gittim. Saat 1 gibi ağlamaya başladı gene bana yok komşular rahatsız olcak al kucana gezdir kendi rahat uyucak ya iki gündür toplam 2 saat uykuyla duruyorum bu arada umursamadim.
İse gitti sabah ben gene uykusuz. Azcik bebek uyurken uyuyum dedim. Bana mesajlar atiyo gece uyumazsiniz gündüz uyursunuz niye zirlatiyosun çocuğu
Yok bakamiyosan söyle ya eve para getir çalış yada adam olun bilmem ne logusasin diye bişey demiyorum. Çok canım sıkıldı bebek bu ağlar ne yapabilirim. Git başka odada yat dinlen de dedim kaç kere. Çok kalbim kırıldı
Zaten iki gün bu günle beraber 3 gündür toplam 3 saat uykuyla duruyorum. İnsaf dedim artık bakamiyorsan lafı çok üzdü beni. Ağlarken kendi çocuğunu değil gelmiş komsular rahatsız olcak diyo.
Yayilmis yatağa daracık alanda bebekle ugrasiyom altını değiştirmeye uğraşıyorum ayrı yatsam zorla getirir
Sabahinada laf yapıyor çok kırıldım ne yapmalıyım gerçekten çok üzgünüm.
Gece bebek aglayacak diye korkmaya başladım artık. Gündüz uyuduğum gözüne batıyor .
(Cevap veremeyebilirim hemen kusura bakmayın kızım uyanmak üzere)