• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim... Lütfen bakın

Bir lohusaya soylenebilecek en sevimsiz seyleri soylemis.
Hep boyle ters mi konusur. Sacmalamasin bebege laf mi anlaticakmissin aglama baban kiziyor diye.
Ay cok sinirlendim

cok sinir oluyorum bu okuz erkeklere ya ! Insana bi lohusaligini yasatmiyorlar! bunlar kadinlardan daha cok lohusa!
haspalarimin rahatlari kaciyor, duzen degisiyor tabii. Zavalli kadinlar hormonlariyla mi ugrassin, fiziksel agrilariyla mi, bebekle mi yoksa bu anlayissiz kiskanc rol calmaya calisan okuzlerle mi!!!!

Benim kızımda huysuz bir bebek
Ne gece uyurdu ilk zamanlar ne de gündüz
Rıh gibi dolanırdım gündüzleri eşim yokken gece çok yorgun olmasına rağmen beraber baktığımız zamanlar olurdu
Ama kusura bakmayın fakat bu adam baba olacak insan değil
İnsan kendi çocuğu ağlıyor karısı uyuyor diye laf eder mi ?
Git çalış para getir ne demek
Şişirmeseydin karnımı bende uyurdum çalışırdım yedi yirmidört deseydin

Canim esin cok dusuncesizce konusmus evet cok kirmis seni.

Feveu davranmak yerine bence esinle bunu yuzyuze konus kirikdigini anlat ben de cabaliyorum elimden geleni yapiyorum ama senin destegin de benim ve kizimiz icin cok degerli de.

Hee hala anlamazsa seni kirmaya devam ederse o zaman daha ciddi bir konusma yaparsin olmadi

Böyle hödükler baba olmasa keşke. Üzülme zamanla düzelecek bebeğin,ağlamaları duracak benimde öyleydi kolikti saatlerce susmadan ağlardı. Allah yardımcın olsun bebek için demiyorum o düzelirde böyle bir öküzle nasıl geçer bilmiyorum

Bebek ve yetişkin arasında ki ayrımı yapamayan biri baba olmuş
Kendisi 1 aylıkken bakkala ekmek almaya mı gidiyormuş, ya da evimi geçindiriyormuş ?
Zırlatıyorsun demek yerine, çocuğun nesi var diye merak etmesi gerekirken
Haspam afra tafra yapıyor ya, ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor.

Benimde anneligime laf söylemesi canımı sıktı bakamiyorsan ne demek. Bakamadigim içinmi kaç gündür uykusuzum ağzımı açıp tek laf demedim. Sabahta hizlica temizlik yapiyorum akşam ona yemek hazırlamaya uğraşıyorum gönlünü etmeye uğraşıyorum :KK43:
Uğraşma işte bırak ne yiyorsa yesin. İşten geldiği zaman ver kucağına bak iki saat uyuyacam de sen tek mi yaptin bu çocuğu ne sorumsuz biri ya sinir oldum.

Dengesiz ne kadar anlayışsız bir adam.Allah yardımcın olsun

Bebek ilk başlarda geceyle gündüzü ayırt edemiyor. Bebek uyuduğnda sende uyu. İki üç haftadan düzene girer uykusu.
Hamak tavsiye ederim kolik bebeklere özellikle çok iyi geliyor . İnternetten getiddir.

sen de ona ters davran. gıcıklığına git. ben öyle yapardım. sen yapma gerçi. ben incelediği yerden kopsun insanıyım

Ay çok sinir oldum, canım bebişine yansıtma adamı boşver bir de yemek yapmaya çalışıyorsun 1 aylık bebekle Allah razı olsun diyeceğine:sinirli: ya neden ya nedenn böyle yetişriyor anneler bu erkekleri. Bu iğrenç öküz güdülerini bizler kadınlar olarak kırmalıyız en azından kendi çocuklarımızı düzgün eğiterek. Çok üzülüyorum ya. Sana verilebilecek olgunca bir fikrim yok ancak bu sinirle seni doldurup gaza getirebilirim o da işine yaramaz lohusasın ve desteğe ihtiyacın var, o yüzden dua edip kenara çekileceğim. Çok içten Allah yardımcın olsun. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt bebişini...:dua:

Höduk deseydin.bebek bu gece gunduz bilir mi aglar tabi ki.sende babasin pasa pasa yardim edeceksin.
Bide yemek yapip gonlunu yapmaya calisiyorum demissin ne luzum var bu kadar simartip tepene cikarmana.

Bu şimdi vereceğin tepki gelecekte senin peşinden gelecek ona göre tepkini koy.
Yaptığı öküzlüğü ödet. Eve alma, gitsin annesinde falan kalsın. Ararlarsa söylediklerini bir bir anlat.. Kabullenmem bu muameleyi de. Bak o zaman ne oluyor?
Annesinde kalsa da orda anasıyla oturup karısının dedikodusunu yapabilir.Öyle potansiyel var yani.

Senin anneliğini sorgulayacağına kendi babalığını sorgulasın beyfendi. Götünde pilmi var bu bebeğin basınca susacak böyle insanlarda baba oluyo işte

Eşin normal mi acaba ?
Hem bırakmıyor ayrı uyu,
Çocukla rahat ilgilen,
Hem bi faydası yok,
Hem üstüne bi ton laf.. :deli:

Back
X