Eşim maaşını doğru mu söylüyor ?

gurbetkusum35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
73
68
38
33
Eşim jandarma astsubay kıdemli çavuş maaşını söylemiyordu bana. Şu anda 66500 aldığını söylüyor doğrumudur ? Antalya’da görev yapıyor . Ve izinli olduğu zamanlarda maaşından kesinti olduğunu söylüyor. Çok yalan söylüyor. İnanamıyorum. Doğru mu acaba ? Yardımcı olun .

Devlet memurunun izinli olduğunda maaşı kesilmez, yalan söylemiş. Maaşını bilmiyorum.

Kaç yıllık memur?

Komando değilse doğru söylüyor olabilir. Komando tazminatı ile 80 falan. İzinde tazminat kesilir evet

Niye yalan söyledin yada niye guvenmiyorsunuz bu neyi değiştirecek ailesine mi para veriyor bir ilişkisi olduğunumu düşünüyorsunuz ?

Niye yalan söyledin yada niye guvenmiyorsunuz bu neyi değiştirecek ailesine mi para veriyor bir ilişkisi olduğunumu düşünüyorsunuz ?
Genelde ya birine durduk yere kefil oluyorlar , ya dolandırıyorlar ya da kumar oynuyorlar malesef. Sebebini bilmiyorum ama bu meslek grubunda bunlar çok yaygın.

Maaşı ne kadar tam bilmiyorum ama 66 almıyor orası kesinn yeni başlayan uzman ç bile o kadar az almıyor. Çalışmadığı günler maaşı kesilmez + hafta sonu, bayram vs çalıştığı günlerde ek ücret almaz. Rapor alsa askeriyede maaş kesilmez. Sadece doğudaysa maaşa ek olarak aldığı doğu tazminatı yıllık izinde kesilir, net maaşını alır.

Başta neden saklıyordu ki? Yalan söyleyeceğini düşündüğünüz başka bir neden varsa açsın göstersin

Doğuda kesilir batıda kesilmez.chatgbtye eşinizin başlama yılını kıdemini vs yazın aşağı yukarı aldığı maaşı söyler.Jandarma astsubay kıdemli çavuş için ilk yıllarında alacağı batı maaşı 65 bin olabilir.

bilen birine sordum maaşta yalan yok ama izinliyken kesinti olmaz dedi
kesinti yalanını söylemesinin sebebi de muhtemelen gidiyor bir yerlerde takılıyor yediği parayı da izinliyken kesiyorlar şeklinde gösteriyor dedi
ya da yeni başlamış biri olduğu için yanlış biliyordur o yüzden izin alamıyordur diyor
(erkek-eski personel)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…