- 7 Ocak 2021
- 73
- 68
- 38
- 33
- Konu Sahibi gurbetkusum35
-
Devlet memurunun izinli olduğunda maaşı kesilmez, yalan söylemiş. Maaşını bilmiyorum.Eşim jandarma astsubay kıdemli çavuş maaşını söylemiyordu bana. Şu anda 66500 aldığını söylüyor doğrumudur ? Antalya’da görev yapıyor . Ve izinli olduğu zamanlarda maaşından kesinti olduğunu söylüyor. Çok yalan söylüyor. İnanamıyorum. Doğru mu acaba ? Yardımcı olun .
Kaç yıllık memur?Eşim jandarma astsubay kıdemli çavuş maaşını söylemiyordu bana. Şu anda 66500 aldığını söylüyor doğrumudur ? Antalya’da görev yapıyor . Ve izinli olduğu zamanlarda maaşından kesinti olduğunu söylüyor. Çok yalan söylüyor. İnanamıyorum. Doğru mu acaba ? Yardımcı olun .
Komando değilse doğru söylüyor olabilir. Komando tazminatı ile 80 falan. İzinde tazminat kesilir evetEşim jandarma astsubay kıdemli çavuş maaşını söylemiyordu bana. Şu anda 66500 aldığını söylüyor doğrumudur ? Antalya’da görev yapıyor . Ve izinli olduğu zamanlarda maaşından kesinti olduğunu söylüyor. Çok yalan söylüyor. İnanamıyorum. Doğru mu acaba ? Yardımcı olun .
Genelde ya birine durduk yere kefil oluyorlar , ya dolandırıyorlar ya da kumar oynuyorlar malesef. Sebebini bilmiyorum ama bu meslek grubunda bunlar çok yaygın.Niye yalan söyledin yada niye guvenmiyorsunuz bu neyi değiştirecek ailesine mi para veriyor bir ilişkisi olduğunumu düşünüyorsunuz ?
Maaşı değil de belki görev parası veya nöbet parası falan oluyorsa onlarda kesinti oluyordurDevlet memurunun izinli olduğunda maaşı kesilmez, yalan söylemiş. Maaşını bilmiyorum.
Doğuda kesilir batıda kesilmez.chatgbtye eşinizin başlama yılını kıdemini vs yazın aşağı yukarı aldığı maaşı söyler.Jandarma astsubay kıdemli çavuş için ilk yıllarında alacağı batı maaşı 65 bin olabilir.Eşim jandarma astsubay kıdemli çavuş maaşını söylemiyordu bana. Şu anda 66500 aldığını söylüyor doğrumudur ? Antalya’da görev yapıyor . Ve izinli olduğu zamanlarda maaşından kesinti olduğunu söylüyor. Çok yalan söylüyor. İnanamıyorum. Doğru mu acaba ? Yardımcı olun .
Döner sermaye kesiliyor amaDevlet memurunun izinli olduğunda maaşı kesilmez, yalan söylemiş. Maaşını bilmiyorum.
Her kurumda döner sermaye var mı bilmiyorumDöner sermaye kesiliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?