Esim makyaj yapmami istemiyor

"hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan"

Bu fikre nereden kapilmiş onu merak ettim. Makyaj yaparken "senin icin yapiyorum" filan mi dediniz bu adama???
Karsilikli kisitlamalara gitmek iyi bir fikir değil sonunda ikinizi de boğar bu kurallar kisitlamalar.
Once eşinizin kafasindaki "makyaj erkekleri etkilemek icin yapilir" dusuncesini degistirmeniz lazim.

Taharet almasın o da. Mabadı koksun kimse yaklaşmasın yanına.
Katılıyorum (!) Amaç karşı cinsin yaklaşmasını engellemek sonuçta. Bu fikir hareket noktanız olsun. Buradan başlayıp duruma göre : " Görüyorum ve arttırıyorum." dersiniz.

Kıyamam ya uzun uzun aciklamissin, konu sahibi kocam beni çok seviyor kıskanıyor demezse ben de ben değilim
Konu sahibinin ne düşündüğü gram umrumda değil olaya tepkimi gösteriyorum gerekirse sayfalarca da açıklarım sizin bana kıymanıza/kıyamamanıza lüzum yok eksik olmayın.
Karşımdaki hiçbir şeyi anlamayacak da olsa gerçekleri dile getirmek zorundayım. Elimden daha fazlası gelse keşke.

Pırıl pırıl bir beyin daha. Alkışlıyorum sizi. Helal olsun.

Allah, Allah. Hanfendi inanin sizi kırmamak için şu anda bir şey yazmak istemiyorum.
Sene olmuş 2021.
Makyajınızı kendiniz için yaptığınıza inanmiyorsa, inanmasın. Çok da tın yani.
Kişi kendisinden mi bilirmiş, onu sorun kendisine.

Ne alaka ya insan makyajı birilerine kendini beğendirmek için mi yapar .Nasıl bir kafa yapısı bu .Kendini iyi hissetmek için yapar bakımlı olmak için yapar vs vs .Siz de neden kısıtlamasına izin verdiniz .Kapalımısınız ?Eşiniz mutaassıp birimi ?Bilemiyorum ancak sanki öyle bir adamla evli gibisiniz geldi .O tarz adamlar genelde makyaja falan karşıdır .Evlenmeden önce sınırlarınızı belirlemeliydiniz.Ben buyum yani bu şekilde yaşıyorum .Tarzım bu diyebilmeliydiniz.Şayet kapalı bir kadınsanız söylediğiniz tarzda makyajı ben de yakıştıramıyorum .

Muhtemelen yaşlarınız küçük bir de uzağa gidiyor ya uzun mesafe
Aklı sizde kalıyor
Zaman lazım ilişkinin güvenin oturması için
Güven derken dışardaki kötü niyeilerden kendinizi koruyabileceginizi idrak edememiş henüz
Kısasa kısas ilişkiyi cocuklastirir kısırdonguye sokar
Tartışmadan kendinizi düşünce lerinizi anlatın
Mutluluklar

Acaba diyorum taş devrin de kadınların durumu nasıldı??

Hani bizler okuduk eğitimliyiz cağ değişti modern insanlarız ya her şeyden haberimiz var elimizde akıllı teller evlerimizde her yerde akıllı her sey maşallah tuh tuhh
Bu kadar aklın olduğu yerde akıl yoksunu olan insanların varlığı gerçekten üzücü
Kölelik biteli çok olmasına rağmen halen kadına köle mumalesi yapan zihniyet dünya cağ atlarken niye atlamadılar da bilmem kaçıncı yüzyılda kaldılar

Onu yeme bunu giyme dışarı çıkma makyaj yapma uzun giyme kısa giyme önüne bak ac saçını kapa kafani bu nedir ALLAH aşkına

Heleki bugün daha fazlaca erkek düşmanı olan ben izlediigm kadın cinayeti haberlerinden sonra Iyi den sinirim tepemde

16 yasindayken bir sevgilim vardi. Ilk askimdi. O bana kirpiklerine rimel surme cok guzel oluyorsun kiskaniyorum derdi. Ben ona sinifindaki kikirik kiz grubuyla teneffuste voleybol oynama sakin derdim. Bunu birbirimize cok asik oldugumuz icin yaptigimizi ve cok normal oldygynu dusunuyordum. Yaslarimiza dikkat cekerim. 16. Siz de bu yaslardayssniz normal, degilse sknti buyuk.

Sen de onun gözünü dağla olsun bitsin bence

Kötü niyetle yazmamıştım ama neyse .

Niye tamam dedin başta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…