- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.652
- 798
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Katılıyorum (!) Amaç karşı cinsin yaklaşmasını engellemek sonuçta. Bu fikir hareket noktanız olsun. Buradan başlayıp duruma göre : " Görüyorum ve arttırıyorum." dersiniz.Taharet almasın o da. Mabadı koksun kimse yaklaşmasın yanına.
Konu sahibinin ne düşündüğü gram umrumda değil olaya tepkimi gösteriyorum gerekirse sayfalarca da açıklarım sizin bana kıymanıza/kıyamamanıza lüzum yok eksik olmayın.Kıyamam ya uzun uzun aciklamissin, konu sahibi kocam beni çok seviyor kıskanıyor demezse ben de ben değilim
Pırıl pırıl bir beyin daha. Alkışlıyorum sizi. Helal olsun.Benim eşimde maalesef makyaj istemiyor pantolon giymesi istemiyor (kapalıyım)şal takmami istemiyor spor giyinmemi istemiyor diz ve dız üstü kıyafet istemiyor dar istemiyor sayda sayyy bacım Allah bildiği gibi yapsın hepsinigiyinmeyi unuttum sayesinde hepsini kısıtlayip seçenekleri aza indirip sonra ben karışmıyorm sen bilirsin oluyor
Ne alaka ya insan makyajı birilerine kendini beğendirmek için mi yapar .Nasıl bir kafa yapısı bu .Kendini iyi hissetmek için yapar bakımlı olmak için yapar vs vs .Siz de neden kısıtlamasına izin verdiniz .Kapalımısınız ?Eşiniz mutaassıp birimi ?Bilemiyorum ancak sanki öyle bir adamla evli gibisiniz geldi .O tarz adamlar genelde makyaja falan karşıdır .Evlenmeden önce sınırlarınızı belirlemeliydiniz.Ben buyum yani bu şekilde yaşıyorum .Tarzım bu diyebilmeliydiniz.Şayet kapalı bir kadınsanız söylediğiniz tarzda makyajı ben de yakıştıramıyorum .Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Sen de onun gözünü dağla olsun bitsin benceSelam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Kötü niyetle yazmamıştım ama neyse .Konu sahibinin ne düşündüğü gram umrumda değil olaya tepkimi gösteriyorum gerekirse sayfalarca da açıklarım sizin bana kıymanıza/kıyamamanıza lüzum yok eksik olmayın.
Karşımdaki hiçbir şeyi anlamayacak da olsa gerçekleri dile getirmek zorundayım. Elimden daha fazlası gelse keşke.
Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?