Esim makyaj yapmami istemiyor

Valla bence eskiden bundan çok daha iyiydi. Göktürk dönemi mesela. Kadınlar devlet yönetiyordu. Keşke hep öyle kalsaydık.

Kötü niyetle yazmamıştım ama neyse .
Kötü niyetle yazmadınız benim üzerimden ironi yaparak konu sahibini eleştirdiniz anladım merak etmeyin. Demek istediğim durum böyle bile olsa ben uzun uzun açıklamaktan vazgeçemem buna mecbur hissediyorum.
Sorun yok.

Dünkü olaydan sonra bu siteye girdiğimde açılan konuları görüp şaşırmıyorum artık. Eşim şunu yapma dedi eşim bunu yapma dedi. Yahu siz eşinizin malı mısınız? Koskoca evli kadınsınız üstelik de gebesiniz, kocanız makyajı başka erkekler için yaptığınızı mı düşünüyor. Önce eşiniz bi kendinden utansın. Sonra bunu size yakıştırdığı için siz bi yüzüne tükürün. Makyaj yapıp yapmamak, sizin hayatınızla ilgili şeyleri yapıp yapmamak sizin kararınıza kalmış bir şeydir. Kaldı ki evlenmeden önce eminim ki makyajınıza laf etmemiştir. Evlenip kadınları değiştirmeye, kendi köleleri ilan etmeye çalışıyorlar. Kadınlar da bunu normal görüp, sesini çıkarmıyor. Ses çıkarmayı da karşı tarafı ben de kısıtlayayım olarak anlıyor. Ben artık yorum yapamıyorum. Bıktım çünkü.

Senin derdin kendi kişisel hakkımı nasıl korurum değil de kocama nasıl kısas yaparım olmuş
Bu şekilde çocuk yetiştirceksin, biraz kendini geliştir lütfen beni yanlış anlama, olgunlaşmamış ebeveynler yüzünden huzursuz yanlız çocuklar yetişiyor

Seviyorsanız yapıcaksınız bunda birşey yok abimin eşide yapıyordu, seviyordu kadın alışmış, göz makyajına abimde pek memnun değildi ama zorlamada yoktu zaten çocuklar falan olunca, bıraktı artık özel günlerde yada eşiyle gezmeye gidicekse yapıyor bence eşiniz de size karşı güven yok makyaj bahane.

Ayyy ne munasebet ben makyajimi yuzumuzu adamdan daha cok seviyorum.iyi erkek doktora izin vermis

Böyle bir mağara adamıyla evleneceğime ömür boyu yalnız kalırım daha iyi

Benim dikkatimi çeken erkek doktoru oldu. Bı arkadasimla konuşuyorduk aynı hastaneye muayeneye gidiyorduk ben erkek doktora o kadın doktora ben daha önce kadın doktara gitmiştim ama beğenmemiştim çok tecrubesizdi oda eşim istemiyor erkek doktora gitmemi demişti ve bana çok geri kafalı ve itici gelmişti eşi . Ayrıca makyajı karşındaki kişilere güzel gorunmek için değil kendimizi iyi hissetmek ve kendimiz için yaparız keşke başta tamam demeseydiniz iplerini eline vermişsiniz kısıtlamaya calissaniz da bu adam dinlemez

Ne kısıtlaması ya. Koca koca insanlar gerçekten bunlarla mı ilgileniyorsunuz?

Eşinize yasak koymak yerine size koymuş olduğu yasakları kaldırmasını sağlayın. Daha mutlu olursunuz.

Bu tavırlar doğru değil. Kişi bu tür şeylere ( makyaj , kıyafet bunun gibi ) kendisi karar verir. İkinci bir kişi karışamaz. O kişi her kim olursa olsun.
eşinize bunu böyle anlatmaya çalışın. Bence en başından sizden bu talebi hatalı.
tabi farklı düşünenler olacaktır anlıyorum herkesi. Ama benim fikrim bu yönde ve net.

Bir şey diyicem
Maske var diye ruj sürmüyor musunuz?
Hani kendimiz için yapıyorduk
Herkes ruja takılmış
Makyaj yapma diye kocaya tamam dediysen sana bir şey demiyorum konu sahibi
Sen de onun tesbihine el koy kesin vardır bu tipte

Belime kadar platin rengi saclarım var, hep ipek kirpik kullanırım, ve her zaman ellerim jel Manikürlüdür, 1 kez bile bunlardan ödün vermedim zaman icinde değistirmeye elestirmeye calıstı esim, sacımı biseylere benzetti, baya sert tepkiler verdim cünkü ben gercekten girdiği ortamda dikkat ceken kadınım, övünmüyorum auram bu benim. Kendim icin savasmayacağımı söyledim, gerekirse ayrılabileceğini söyledim. Senin adına mutlu olurum kendine göre biribi bul dedim... bir makyaj icin kendinizden feragat etmenin kendinize yapılan bi saygısızlık olduğunu bunun ilerisinin siddeti getireceğini nasıl anlamıyorsunuz ? Ya siz sakasınız, ya benim gerçekten ayaklarım yere cok iyi basmıs

Kendine güveni olmayan,karısının üstünde hakimiyet kurmaya çalışan bir eş.Karşısında ne kadar dik durursanız o kadar geri çekilir.Siz tamam dedikçe o egosunu okşamak için daha fazla emirle çıkar karşınıza.

Saçlari platin, kaynakli, upuzun tirnakli, fazla makyajli kadinlara ben de bakiyorum (siz boyle degilsiniz belki hayalimde canlandi) ama herkesin icinde farkli gelip göz alışık olmayinca "ne yapmiş" diye bakiyorsun aslinda.

Soylediklerinizde haklisiniz fakat ilk soylediginde yani gecen sene henuz evli degildik tanistigimizdan beri ilk seferine gitmisiti , akli kalmasin kotu dusunmesn diye tama demistim herzaman interneti yok haftalarca konusamiyorduk , bu cocukca olan davranisim aramizda guven olur diye tamam dedim birbirimize guvendigimiz anda kisitlama kaybolur diye dusunmustum . Ama ne yazik ki yanlis dusunmusum ve bu duurm icinden nasil cikacagimi da bilemiyorum . Simdi durupta dusundugumde keske evlenmeye bu kadar acele etmeseydim diyorum , ama durum ortada ne yazik ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…