- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Valla bence eskiden bundan çok daha iyiydi. Göktürk dönemi mesela. Kadınlar devlet yönetiyordu. Keşke hep öyle kalsaydık.Acaba diyorum taş devrin de kadınların durumu nasıldı??
Hani bizler okuduk eğitimliyiz cağ değişti modern insanlarız ya her şeyden haberimiz var elimizde akıllı teller evlerimizde her yerde akıllı her sey maşallah tuh tuhh
Bu kadar aklın olduğu yerde akıl yoksunu olan insanların varlığı gerçekten üzücü
Kölelik biteli çok olmasına rağmen halen kadına köle mumalesi yapan zihniyet dünya cağ atlarken niye atlamadılar da bilmem kaçıncı yüzyılda kaldılar
Onu yeme bunu giyme dışarı çıkma makyaj yapma uzun giyme kısa giyme önüne bak ac saçını kapa kafani bu nedir ALLAH aşkına
Heleki bugün daha fazlaca erkek düşmanı olan ben izlediigm kadın cinayeti haberlerinden sonra Iyi den sinirim tepemde
Kötü niyetle yazmadınız benim üzerimden ironi yaparak konu sahibini eleştirdiniz anladım merak etmeyin. Demek istediğim durum böyle bile olsa ben uzun uzun açıklamaktan vazgeçemem buna mecbur hissediyorum.Kötü niyetle yazmamıştım ama neyse .
Ayyy ne munasebet ben makyajimi yuzumuzu adamdan daha cok seviyorum.iyi erkek doktora izin vermisSelam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Böyle bir mağara adamıyla evleneceğime ömür boyu yalnız kalırım daha iyiBenim eşimde maalesef makyaj istemiyor pantolon giymesi istemiyor (kapalıyım)şal takmami istemiyor spor giyinmemi istemiyor diz ve dız üstü kıyafet istemiyor dar istemiyor sayda sayyy bacım Allah bildiği gibi yapsın hepsinigiyinmeyi unuttum sayesinde hepsini kısıtlayip seçenekleri aza indirip sonra ben karışmıyorm sen bilirsin oluyor
Yok vermedi sanirimKonu sahibi cevap verdi mi hiç?
Belime kadar platin rengi saclarım var, hep ipek kirpik kullanırım, ve her zaman ellerim jel Manikürlüdür, 1 kez bile bunlardan ödün vermedim zaman icinde değistirmeye elestirmeye calıstı esim, sacımı biseylere benzetti, baya sert tepkiler verdim cünkü ben gercekten girdiği ortamda dikkat ceken kadınım, övünmüyorum auram bu benim. Kendim icin savasmayacağımı söyledim, gerekirse ayrılabileceğini söyledim. Senin adına mutlu olurum kendine göre biribi bul dedim... bir makyaj icin kendinizden feragat etmenin kendinize yapılan bi saygısızlık olduğunu bunun ilerisinin siddeti getireceğini nasıl anlamıyorsunuz ? Ya siz sakasınız, ya benim gerçekten ayaklarım yere cok iyi basmısSelam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Belime kadar platin rengi saclarım var, hep ipek kirpik kullanırım, ve her zaman ellerim jel Manikürlüdür, 1 kez bile bunlardan ödün vermedim zaman icinde değistirmeye elestirmeye calıstı esim, sacımı biseylere benzetti, baya sert tepkiler verdim cünkü ben gercekten girdiği ortamda dikkat ceken kadınım, övünmüyorum auram bu benim. Kendim icin savasmayacağımı söyledim, gerekirse ayrılabileceğini söyledim. Senin adına mutlu olurum kendine göre biribi bul dedim... bir makyaj icin kendinizden feragat etmenin kendinize yapılan bi saygısızlık olduğunu bunun ilerisinin siddeti getireceğini nasıl anlamıyorsunuz ? Ya siz sakasınız, ya benim gerçekten ayaklarım yere cok iyi basmıs
Soylediklerinizde haklisiniz fakat ilk soylediginde yani gecen sene henuz evli degildik tanistigimizdan beri ilk seferine gitmisiti , akli kalmasin kotu dusunmesn diye tama demistim herzaman interneti yok haftalarca konusamiyorduk , bu cocukca olan davranisim aramizda guven olur diye tamam dedim birbirimize guvendigimiz anda kisitlama kaybolur diye dusunmustum . Ama ne yazik ki yanlis dusunmusum ve bu duurm icinden nasil cikacagimi da bilemiyorum . Simdi durupta dusundugumde keske evlenmeye bu kadar acele etmeseydim diyorum , ama durum ortada ne yazik ki ...Uygulamayacaksanız neden tamam dediniz?
Benim eşimin benden böyle bir talebi olsa cevabım “ne mübasebet” olur.
Kendinizi size vurulan zincirlerden kurtarmak yerine karşınızdaki adama zincir vurmak istemek de çok mantıklı bir hareket(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?