Esim makyaj yapmami istemiyor

Kıssasa kıssas mı?
Zaten bu anormal bi durum neden siz de üzerine ekleme yapasınız?
Neden birilerinin özgürlüğünüzü kısıtlamasına izin verirsiniz?
Neden büyümeden evlenirsiniz?
Inanin ki bu durumdan nasil cikcagimi bilmiyorum , ve haklisiniz keske evlenmeye bu kadar acele etmeseydim

Hadi alelacele evlendiniz de çocuk neden acaba? İnşallah kız değildir bebek. Hödük babalar çok zarar veriyor kız çocuklara.

Simdilik gemide interneti var goruntulu de konusruken ben hic bir zaman saklanmadim makyaj yaptim diye , bir kac defa sustu ama simdi kotu patladi bana . Bende bu kadar tepki gosterecegini bilmiyordum denizde psikolojisi bozulup gelip benden mi cikariyor anlamiyorum , bu durumdan nasil cikcagimi bilemiyorum

Bazı insanlar özgüven eksikliğini kıskançlık zanneder eşine de kısıtlama yapmasının gerekçesi olarak kıskançlığı öne sürer. Eşinizn tavrının ne özgüven ne de kıskançlık olduğunu düşünmüyorum güvensizlik söz konusu olabilir. Ayrıca yanlışa yanlışla karşılık vermek hç sağlıklı değil

Her insanin hayati farkli olurmus , baba evinde babam herseyden kisitlardi yabanci ulkede yasiyoruz diye , anne hic bir zaman savunmadi . Evlendim bu defa da esim basladi , ilk bunu dediginde yani gecen sene o zaman evli degildik ilk seferine cikmisti akli kalmasin sonucta haftalarca konusamadigimiz gunler olmustu aklina kotu sey getirmesin tamam dedim hani aramizda guven olana kadar diye dusunmsutum , birbirimize guvenmeye basladiktan sonra daha da boyle seyler olmaz diye dusunmustum megersem cok cahillik etmisim ... ve suan nasil dusunecedgimi ne yapicagimi bilemiyorum . Gemideyken farkli evdeyken farkli oluyor bende anlayamiyorum orda sinirlenip gelip bendne mi cikariyor bilemiyorum

bence çözüm odaklı davranın konuşun yani bu konuyu . iyi günler dilerim :)

Güven makyaj yapmayarak oluşmaz/oluşturulmaz. Kocanız kendine eş değil köle alsın o zaman. O kim oluyor da makyaj yapmamanız söylüyor? Baştan yanlış yapmışsınız aynen makyajın güvenle alakasının olmadığını söyleyip istediğini reddedecektiniz. Şuan ne yaparsınız bilemiyorum ama bu kozu bu adama siz vermişsiniz.

Cevabiniz icin tesekkur ederim ve dediklerinizde tamamen haklisiniz ilk basta kabul ettigimde o zaman evli degildik ve sefere cikiyordu akli kalmasinb birbirimize guvenebilelim diye kabul etmisim , bu durumun degiscegini zannediyordum biribirmize guvendikce ama laesef cahillik etmisim ve suan nasil dusunecegimi ve bu durumdan nasil cikacagimi hic bilmiyorum . Esim kotu bir insan degil ama bu konularda benide zivanadan cikariyor aklina kotu seyler getirmesin denizin ortasinda diye alttan almaya calisiyorum .

O degil de ben bunu hakaret algilarim yahu. Demek ki makyajsiz kimsenin bakmayacagi biriyim diye dusunurum. İnsan guveni makyaj yapip yapmamaya mi kalmiş, makyajsiz aldatilmaz diye kural mi varmiş. Demek ki sizi nasil goruyorsa makyaj yapmayinca kimse bakmaz diye içi rahatliyor adamin.

Inanin ki evdekyen tamamen farkli oluyor gemideyken de baska bir adam , evlendikten hemen 2 ay sonra sefere cikti ve halen denizde bende artik onu anlayamiyorum orda psikoliojisi bozulup gelip benden mi cikariyor diye , onunla dahda nasil konusacagimi sasirdim . Denizin ortasinda diye alttan alamaya calisiyorum

Yok öyle değil o iş. Kendisi makyajlı kadınlara “yollu bunlar, bunlara yürüyebilirim hatta taciz edebilirim” gözüyle baktığı için karısı makyaj yapınca diğer erkekler ona da o gözle bakacak sanıyor.

Benim eşimde çok kıskanç bir çok şeyde sözü geçti ama makyaj konusunda asla kesinlikle onun isteğiyle bırakmam benimle öyle iken evlendi karışamaz hiç taviz verme ben makyaj yapmayınca kendimi mutsuz hissediyorum mutsuz bir hayat çekilir mi

Burdakilerin gazına gelip de inatlaşma.Sanal ortamda herkes yaşamak istediği hayatı anlatır.Üzülen sen olursun.Makyaj yapmanı istememesi kötü değil.Sen de sevmediğin bir konu için eşini uyarabilirsin.Önemli olan bunu kırmadan ve taktik ilişkisine çevirmeden söylemek.

Eşime sordum bu konuyu adam sence ne dusunerek boyle davranir diye. Biraz dusundu dusundu anlam veremedi gariban.
Çok mu aşiri palyaco gibi herkesin bakacagi bisey yapmiş diye sordu sadece dedim yok normal makyaj işte... Bakiyor oyle

Siz cok iyi yapmissiniz , bu durumdan nasil cikcagimi bilemiyorum en son bana makyaj malzemelerini at yoksa benle konusma demisti bende atmiyorum dedim gitti isine bakti inatcida ben yazmazsam dahada benimle konusmaz oda cocukca davraniyor eve geldiginde yuz yuze oturup konusmayi deniycem . Yakinda cocugumuz olucak buna ragmen demek ki halen guven yok aramizada bu duruma cok uzuluyorum bir o kadar da kendime kiziyorum .

Bak şöyle yapabilirsin makyajı azaltabilirsin Mesela yani onun gözünün alisacagi şekilde yap derim kademe kademe ilerle derim daha az ve hafif tonlarda yaparsın alisr gözü .

Bastan neden her seyi kabul edip bir de cocuk yaptiniz ki.
evdeyken farkli gemideyken farkli oluyor bende anlayamiyorum , ilk basta birbirimze guven saglayalim diye tamam dedim o sirada sefre cikmisti haftalarca konusamiyorduk kotu dusunmesin etmesin diye kabul etmistim , birbirimize guvendikten sonra dahahda bu durum boyle olmaz diye dusunmustum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…