Esim makyaj yapmami istemiyor

Evlenmeden full makyaja düş , evlendikten sonra asla de.

Defolup makyajı asla sürmeyen biriyle evlenseydin madem kriterlerinin arasında bu vardı.

Ha evlenmeden önce bu zorbalığa evet dediyseniz önce kendinizi sorgulayın.

Aman kızım yuvam huzurun bozulmasın eşinin istemediği şeyleri yapma, şöyle ol böyle ol diye yetiştirildik bunun eğitimle bir alakası yok ailelerimizden gördüğümüz bu. Malesef bende sizin gibiydim, gözlerim iri ve renkli, kirpiklerim çok uzun ve bir kalem sürünce bile sürmesem bile yolda herkes dönüp bakınca eşim rahatsız oluyordu makyajı evde yapmamı istedi bende tamam dedim dışarıda hiç yapmadım. Gerisini yazmayım çok pişmanım. Yaşayamadığım her duygu için çok pişmanım. Eşinizle bu konuyu çözün. Makyajı kendimiz için yapıyoruz kimse için değil.

Siz herseyi en ince ayrintisina kadar esinize anlatiyor musunuz? O denizde iken doktorun erkek oldugunu siz soylrmesrniz o nerden bilecek? Doktor erkek olsa ne oluyormus? Doktora giderken makyaj yaptiginizi siz soylemeseniz o nereden bilecek? O sordu diyelim, aciklama yapmak yerine neden tepkinizi koymuyorsunuz? Siz daha cok ezilirsiniz ben soyleyim.

siz tek başına dışarıda çıkabiliyormusunuz yada izin almadan güven problemi var eşinizin klasik ben etrafa güvenmiyorum deselerde size güvenmiyor neyin kafası bu böyle izin vermeyin bu kadar

Yalniz sen de az diilsin adama tamam yapmicam deyip de maskeye rağmen erkek doktora giderken rujuna kadar sürüşturmek bunu da matah bisey yapmış gibi adama geri yetistirmek nedir? Senin için pis adam da bunun farkinda makyaj aranizdaki bi metafor sadece bence.

Bireylerin özel alanları olması gerektiğine inanan ve insanların birbirlerini kendi yaşam tarzlarıyla kabul etmesini savunan biriyim. İnsanlar birbirine baştan şeffaf olur, o ilişkinin karşılıklı saygı-özgürlük perspektifinde yürütülebilme olanağı varsa şans verilir, öyle bir olasılık görülmüyorsa (veya sonraki engeller/tahammülsüzlükler fazla olacak gibiyse) o ilişki zorlanmamalı diye düşünüyorum. Nikah akdi de karşınızdakine de tapunuzu vermiyor. Konu eni konu makyaj yani, belli ki sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Hoşunuza gidiyor, yapıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı baştan söylememiş miydiniz?

Şimdi makyaj malzemelerinin çoğu kanserojen olduğu için eşiniz de tabiki sizi düşünüyor. Ondandır yani sorun yok.

Saçmalardan seçmeler

Makyajım süsüm püsüm kırmızı noktamdır. Evde kendi kendime de yapariiiimmm maskenin altından da yapariiiim. Çünkü kendim için yapıyorum . Kimse karışamaz.

Yani ben olsam yapmaya devam ederim ama yaparken kocanın gozune sokma ses etme sorarsa azcik yahu abartma de konuyu kapat ..bana yapma denilen şeyi yapasim geliyor ruhumda var gelemiyorum kısıtlanmayaa

Makyaj candır ya.Bayılırım .Acayıp zevk alırım .Eşinizin sorunları var bence .Tedavı olması gerek .

Benim eşimde makyaj ve oje sevmiyorum dedi peki dedim sevmiyorsa yapmasın kendine ben seviyorum hepsini de yapıyorum yapmam da demedim, bi tek piercing istemedi o da tuhaf oluyorum görünce dedi hak verdim çıkardım ama yeniden yaptırıcam dedim hiç bi şeyimi ertelemeyeceğim tamam dedi kararlı görünce, net olun ne istediğinizi söyleyin böyle kendinizi daha iyi hissettiğinizi ve yapacağınızı. Muhtemelen yanınızda olmadığı için fazla kıskançlık yapıyor gibi. Tüm erkekler aynı bi şeye hayır diyince kesin güzel olmuştur

Bence eşiniz saçmalamış.. Yani bana göre saçma tabi bu sizin ilişkiniz sizin kurallarınız geçerli ama bir ilişkide çizgiler belirlenirken iki tarafta bunu kabul eder razı gelir fakat sizde eşiniz istiyor siz kabul etmiyorsunuz..Bu isteği bence olur şey değil size göre de öyle belli ki.. E madem öyle neden kabul ediyorsunuz ki? Bence ikinizde birbirinizden olmayacak şeyler kısmayın..

İnsan hamileyken bir iki süslenince normal zamandan daha da çok iyi hissediyor kendini yaaaKimse karışmasın süsümüze püsümüze be

Böyle kısıtlamaların sonucunun hiç iyi bitmediğini biliyorum ve hatta bizzat tecrübe ettim.
Taviz tavizi getirir unutmayın. Sorun çıkmasın diye tamam dediğiniz her şey yol , su , elektrik olarak dönüyor. Hep bir fazlası isteniyor.
Günü kurtarmak için asla tamam demeyin. Tamam dediyseniz de yapmayın.
Görüyorum ki hala ben de onu kısıtlamalıyım düşüncesindesiniz.
Peki neden ?

İnsan sevdiği birini neden kısıtlama, mutsuz etmek ister?

İstediğinizi giyin, istediğinizi sürün, istediğinniz kişiyle görüşün. Siz bir bireysiniz. Evlendiniz diye adamın her dediğine tamam demek zorunda değilsiniz.
Unutmayın hayat sizin hayatınız ve böyle bir hayat sürdürülemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…