- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Dinlemiyorum amaPırıl pırıl bir beyin daha. Alkışlıyorum sizi. Helal olsun.
Amin ama dinlemiyorumAllah kolaylik versin
Dinlemedigim için kafamın estiği şekilde yaşıyorumBöyle bir mağara adamıyla evleneceğime ömür boyu yalnız kalırım daha iyi
Saçmalardan seçmelerSelam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Makyaj candır ya.Bayılırım .Acayıp zevk alırım .Eşinizin sorunları var bence .Tedavı olması gerek .Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Bence eşiniz saçmalamış.. Yani bana göre saçma tabi bu sizin ilişkiniz sizin kurallarınız geçerli ama bir ilişkide çizgiler belirlenirken iki tarafta bunu kabul eder razı gelir fakat sizde eşiniz istiyor siz kabul etmiyorsunuz..Bu isteği bence olur şey değil size göre de öyle belli ki.. E madem öyle neden kabul ediyorsunuz ki? Bence ikinizde birbirinizden olmayacak şeyler kısmayın..Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?