Esim makyaj yapmami istemiyor

Aynen hepimiz aynı durumdayız allahım ya şaka mı ? Sanane diyemiyormusun. Eşim benim bişeyi ne kadar yapma derse inadına yaparım zaten seninki gibide diretmez kavga çıkarmaz kim o ya sahibinmi senin istediğini yaparsın. Bide bı adamla evlendiğin yetmemiş gibi çocuk yapmışsın devam bu kafayla.

Allah kolaylik versin

Size güvenmiyorsa ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz. Bu konuyu aşması gerekiyor eşinizin, ama siz onu neyse aklı bende kalmasın diye alttan aldıkça eşiniz bu konuyu aşamaz, aşmak istemez. Mesleği dolayısı ile çok yalnız kalacaksınız, belki bebeği büyütürken de çoğu zaman yalnız olacaksınız size güvenmek zorunda, ama güvenmek istemiyorsa lütfen kendinizden ödün vererek bu güveni oluşturmaya çalışmayın, ödün vermesi gereken eşiniz çünkü(mesela bu düşünce yapısından ödün verecek)

eve geldiginde Allah bilir artik ne zaman gelicegini 5 aydir denizde , alip karsima konusucam ki boyle olmuyor ama bende anlayamiyorum gemide farkli evde farkli bir adam oluyor

Eşime sordum bu konuyu adam sence ne dusunerek boyle davranir diye. Biraz dusundu dusundu anlam veremedi gariban.
Çok mu aşiri palyaco gibi herkesin bakacagi bisey yapmiş diye sordu sadece dedim yok normal makyaj işte... Bakiyor oyle

sen şimdi eşini olmasını istediğin gibi mi anlattın
yok böyle eşler anlamıyor musunuz alla alla
hepimiz köleyiz..

Ama bir önceki konunuzda açık saçık! kadınları takip ettiğini, evlendikten sonra da bir-kac kez sizin yanınızda başka kadınlara gözünün kaydığını söylemişsiniz. Yanı siz neden güven vermeye çalıştınız ki , güvenilmez olan kocanızmış. Yurt dışında yetişmiş olmanıza bağlıyorum 'kişi kendinden bilir işi 'sözünü bilmiyor olmanızı, anlamı üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim.

kapali degilim evlenmeden once takma kirpikten kirmizi ruja kadar asiri derecede susleniyordum o zmana bisey demiyordu evde sanki bska adam gemide baska

eve geldiginde yuz yuze bu konuyu konusmaya caliscagim , yaslarimiz aslinda coktra ufak sayilmaz ben 23 o 30 , yorumunuz icin tesekkur ederim

kapali degilim evlenmeden once takma kirpikten kirmizi ruja kadar asiri derecede susleniyordum o zmana bisey demiyordu evde sanki bska adam gemide baska
O zaman asla taviz vermeyin .Sizi öyle bilerek almış neden şimdi yok neden makyaj yaptın .Yok sırf bana yapacaktın gibi saçma sapan polemiklere giriyor .Bir adama bir yönden taviz verince arkası gelir .Her dediğini yaptırmak için baskılar durur .Kısasa kısas düşüncenizden vazgeçip .Kendim için süsleniyorum kendimi iyi hissetmek için deyin .Kadının bakımına makyajına karışırlar kıskançlık kafasıyla .Fakat dışarda makyajlı bakımlı şık kadın gördüklerinde de dipleri düşer .

Hay eşiniz batsın ya. Gerçekten hiç mi haber izlemiyorsunuz görmüyorsunuz? Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor. Aynı şiddeti eğer varsa büyüyünce kızınıza da uygulayacak. Siz baba/abi/kardeş/eş kimsenin malı değilsiniz.
Eşinizin yaptığını normal sanıp misilleme aramanız çok üzücü.
Derdinizin gerçek tek çözümü böyle toksik erkekleri hayatınızdan çıkarmak ve kadın erkek eşitliğine inanan bireylerle hayatınızı kurmak.

skinti buyuk yasim 23 ama eve geldiginde oturup yuz yuze konusucam ki boyle olmuyor isin icinden cikamiyorum

dun yazdigimi dikkatlice okusaydiniz , kapali degilim kapanmayi dusunuyorum 5 -6 seneden beri ama cesaret yok

Bu normal bir kafa değil benim erkek arkadaşım da denizciydi en iyisi bile yalancı ya diyeceğim şu ki kendine güvenmeyen bir adamla berabersin canım dikkat et sonu iyi değil

Ben mi fesatim diye iki defa okudum yok değilim hamile hamile sizi üzmek istemem ama şu an neyle itham edildiğinizin farkında mısınız ? Tek derdiniz ben de onun neyini kısarım değil şu an 1. Sen bir bireysin ne yapıp ne yapamayacağına sen karar verirsin
2. Size sen başkasına makyaj yaptın diye çirkin bir iftirada bulunuyor çakamadınız mı ağzına iki tane bu ne hadsizlik bu nasıl yakıştırma

dediginize kismen katilliyorum , ama laesef o kadar da kolay olmuyor tek bsin ustelik bebekte olunca . dedidigm gibi evde farkli oluyor gemide fakli , geldiginde oturup konusucam

istesemde cakamiyorum laesef 5 aydir denizde , ve halen ne zaman donencegini bilmiyorum . inanin ki evde farkli oluyor denizdekyenn tamamen sanki baska bir adam gibi geliyor bana denizde psikolojisi bozulup gelip benden mi cikariyor bilemiyorum

evlenmeden once asiri dercece makyaj yapiyordum takma kirpikten kirmizi rujlar aklina ne gelebiliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…