- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Yani günlük hayatta pek makyajım yok ama yaptığım da olur kisinin kendisine olan saygısı, arzusu, kendisine optimal olana karar verecek olan kisinin kendisi, ben sahsen salkım sacak gezip esimin baska kadınlara bakmasını istemem ama bu sekilde kendim icin yapıyoum öncelikleSaçlari platin, kaynakli, upuzun tirnakli, fazla makyajli kadinlara ben de bakiyorum (siz boyle degilsiniz belki hayalimde canlandi) ama herkesin icinde farkli gelip göz alışık olmayinca "ne yapmiş" diye bakiyorsun aslinda.
keske sizdeki dik durus bende de olsaydi , benimde kotu huyum bu olsa gerek herkesi on sirada koyarim kimse uzulmesin kimse kotu hissetmeesin benim isteklerimin bir oenmi yok nede olsa yete ki herkes memnun olsun .Belime kadar platin rengi saclarım var, hep ipek kirpik kullanırım, ve her zaman ellerim jel Manikürlüdür, 1 kez bile bunlardan ödün vermedim zaman icinde değistirmeye elestirmeye calıstı esim, sacımı biseylere benzetti, baya sert tepkiler verdim cünkü ben gercekten girdiği ortamda dikkat ceken kadınım, övünmüyorum auram bu benim. Kendim icin savasmayacağımı söyledim, gerekirse ayrılabileceğini söyledim. Senin adına mutlu olurum kendine göre biribi bul dedim... bir makyaj icin kendinizden feragat etmenin kendinize yapılan bi saygısızlık olduğunu bunun ilerisinin siddeti getireceğini nasıl anlamıyorsunuz ? Ya siz sakasınız, ya benim gerçekten ayaklarım yere cok iyi basmıs
Sizi kırmak istemem, aynı yaştayız nerdeyse. Ama özellikle sürekli haberlerde gördüklerimden sonra erkekler yüzünden sıkıntı çeken her kadına koşarak uzaklaş demek istiyorum.dediginize kismen katilliyorum , ama laesef o kadar da kolay olmuyor tek bsin ustelik bebekte olunca . dedidigm gibi evde farkli oluyor gemide fakli , geldiginde oturup konusucam
E tamam diyemediniz mi terbiseyiz sen ne ima ediyorsun ? Ne yakıştırıyorsun bana diye ? Psikolojisi kaldırmıyorsa bıraksın mesleği size böyle eziyet etmeye hakkı var mı şu an mesele makyaj yap yapma değil mesele size yakıştırdığı şeyistesemde cakamiyorum laesef 5 aydir denizde , ve halen ne zaman donencegini bilmiyorum . inanin ki evde farkli oluyor denizdekyenn tamamen sanki baska bir adam gibi geliyor bana denizde psikolojisi bozulup gelip benden mi cikariyor bilemiyorum
Ozaman savasacaksın, yani makyaj icin karısan bir insan kendine özgüvensizdir, bizde de güllül gülistanlık olmuyor 2 gündür konusmuyoruz mesala :/keske sizdeki dik durus bende de olsaydi , benimde kotu huyum bu olsa gerek herkesi on sirada koyarim kimse uzulmesin kimse kotu hissetmeesin benim isteklerimin bir oenmi yok nede olsa yete ki herkes memnun olsun .
Yani günlük hayatta pek makyajım yok ama yaptığım da olur kisinin kendisine olan saygısı, arzusu, kendisine optimal olana karar verecek olan kisinin kendisi, ben sahsen salkım sacak gezip esimin baska kadınlara bakmasını istemem ama bu sekilde kendim icin yapıyoum öncelikle
Güzellik algısı dönem icinde gecicidir, ve farklı anlayıslar oluşabilir..cevrenin bakısı her zaman olacaktır, bunlara takılmayı coktan bıraktık. En baştan da söylediğim gibi kendim icin yapıyorum, esimin yanında da güzel durmak hosuma gidiyor, sonuçta eşli bir yemeğe gittiğimizde, yada bazen onun isi icin eslik ettiğim yerler oluyor dıs görünüs sizin ön imzanızdır. İnsanların bakısını düşüncesini bile değistirir.. tabi bunlar benim fikrim, benim optimal kavramım , kimisi tam tersi de mutluysa sorun yokSaçlarimda hiç boya, kaynak yok doğal haliyle belime kadar uzattim. Tirnaklarimda da jel yok kendim hafif uzattim, küt manikürlü.
Muhtelemen ortamdaki herkes bir anda dönüp bana bakmaya başlamaz hemen ama salkim saçak degilim.
Kendiniz sevdiginiz icin yapiyorsaniz herseyi yapabilirsiniz tabi ki ama cevrenin bakışlarini, dikkatlerini cekmeyi temel alarak "herkes bakiyorsa iyi biseydir" diyerek guzel gorundugunu dusunuyorsaniz o yaniltabilir demek istedim.
1)şu detayı neden belirtme ihtiyacı duydunuz?Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Hımm siz kapanmaya cesaret edemiyormuşsunuz evet, ama eşiniz kapanmanızı istiyormuş işte. Aynı kapıya çıktı ne farkeder. Bir de açık saçık kadınlara(artık o ne demekse) baktığını söylemiştiniz size makyajı yasaklayan eşinizin.dun yazdigimi dikkatlice okusaydiniz , kapali degilim kapanmayi dusunuyorum 5 -6 seneden beri ama cesaret yok
Arkadaşım sadece vicdanen rahat olmak için yazıyorum. Dini inancınız var mı bilmiyorum ama, dinimizin istediği de budur. Hanım eşine süslenir dışarıda dikkat çekmez.Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
Selam kizlar esim denizci suan evde yok , daha once o evde yokken disari cikarken makyaj yapmami istemedigini soyledi bende tamam dedim . Bu hafta doktorumu degistirdim erkek doktoruna gittim bebisi gormek icin giderkende far surdum eyeliner cektim ruj surdum . Dun beri de kavga ediyoruz esimle yok hani benim icin makyaj yapiyordum neden yapiyorsun falan filan . Kendim icin yaptim diyorum inanmiyor, madem o benim makyajimi kisiyor ben ondan ne kisabilirim . Ayni durumda olan var mi ?
2 saattir böyle bi yazı yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordm, çoğu zihniyet buna karşı linç yerim diye vazgeçmiştimArkadaşım sadece vicdanen rahat olmak için yazıyorum. Dini inancınız var mı bilmiyorum ama, dinimizin istediği de budur. Hanım eşine süslenir dışarıda dikkat çekmez.
Ama siz bunu kendi isteğinizle yani inancınız gereği yapmıyorsunuz. Eşinize hayır demeyip kabul edip sonra yine bildiğinizi okuyorsunuz garip geldi bana.
Sizin kararlarınız olsun
Sizin hayatınız çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?