Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Haklisin canim bende rahatsizlik duyardim guzel bi dille uyarirsan çözülür bence

Benim eşimde öyleydi. Kendisi şakalaşır veya ne bilim iş dolayısıyla birine telini verdimi ona yardımcı olur, bir gün ben lavobada iken telim çaldım, aldım telimi tekrar döndüm lavaboya orada konuştum, bana ağzına geleni saydı ki sen neden orada konuşuyorsun, elinde dergi mi ne vardı onu fırlatmıştı, Bu erkekler cidden TUHAF.

Öyle cıvık hareketlerden hiç hoşlanmam açıkcası bence konuş eşinle davranışlarına çeki düzen versin

Bende cok sinir olurum.yapim geregide kiskanc biriyim belli etmesemde....herseyin bir siniri var.bide bazi kadinlar nedense yaninda kadin olan adama bakmaya ve cilvelrsmeye bayiliyorlar..

Bende bekarim hic evlenmedim ama hicde sevimli bulmadim.bunun nesi sevimli?sonucta bu kadin üzülüyor.yaninda onu takmiyor gibi davranislar cok saygisiz.sevimli olan ne anlamadim..

Ben sakaci birisi diye düşündüm, sulanan biri yerine
Benim düşüncem de bu yönde, açıkça ifade ettim bakin, artik anlamissinizdir

kendi eşin yapsaydı da bu kadar komik ve sevimli bulurmuydun acaba

Yanlis anlamayın konu sahibi sizsiniz sanirim, rahatsizlik duymus olabilirsiniz ben esinizi sulanan biri degilde sakaci biri olarak dusundum. Benim esim olsa farkli olur muydu bilemiyorum, suanki görüşüm bu yönde oldu

Yanlis anlamayın konu sahibi sizsiniz sanirim, rahatsizlik duymus olabilirsiniz ben esinizi sulanan biri degilde sakaci biri olarak dusundum. Benim esim olsa farkli olur muydu bilemiyorum, suanki görüşüm bu yönde oldu

saol cnm eşim gerçekten şakacı biri ama bir bayan için çok rahatsız edici bir durum olduğuna emin olabilirsin. dün akşam büyük bir hipermarkete gittik. koşu bandı baktık. baktım orada çok güzel bir kız bilgi veriyor birde orta yaşlı bir bayan

eşim o güzel kıza baktı ve bana ya biri yokmu bilgi alsak dedi kendi görmüyor sanki. o sırada o ız başka aileye gitti bende öbür orta yaşlı bayanı çağırdım ve eşimin suratının düştüğünü hissetdim sanki yada bana öyle geldi

normalde bir ürün bakarken bilgi alırız bayan erkek ayırt etmeyiz ama her şeyi batıyor artık offff

Bende cok sinir olurum.yapim geregide kiskanc biriyim belli etmesemde....herseyin bir siniri var.bide bazi kadinlar nedense yaninda kadin olan adama bakmaya ve cilvelrsmeye bayiliyorlar..

ya cnm hep karşıma böyle kasiyerler çıkıyor benim. dün akşamda evimizden uzakta bir hipermarketten bir çikolata aldık çocuğa baktım ben ödemeyi yaparken babayla bölüşüyorlar kız hemen eşime laf attı bir çikolatayı üçemi paylaştırıyorsunuz hahaaaaa dedi. bende ne diyim yok ikiye bölmüşler dedim. ve kendime de kızdım

bu ne yaaa şaka fln istemiyorum ama bir şekilde üçlü konuşma başlıyor. yüzümüzdemi yazıyor çenebaz çift diye anlamadımki

Gereksiz konusan tiplere uyuz oluyorum..aslinda gidip sikayet ediceksin..herkes haddini bilmeli..

Basligini gorunce benim derdim dedim esimde ayni kasiyerlerle sakalasir ama deli olurum. Gecen yine marketteki kiza eli sarili gecmis olsun dedi .... tabi yine cildirdim ve sakin bir dille eger bana biri boyle dese sizi ne ilgililendirir derim dedim bana ne dese begenirsin sana biri oyle dese agzini kirarim dedi bende semim agzini kiracak biri denk gelir ozaman insallah dedim.

Defalarca rahatsizligimi belirtiyorum yapma diyorum ama nafile ama tepkini belli et bu samimilik karsilik bulabilir..... boyle bir firtinadan yeni kurtulduk facesinde bir mesajlasma yakaladim ben masumum diyor sadece dilde diyor ...diyorda diyor bunu hazmedebilirmiyim bilmiuorum 1 ayi gecti ama hala icimden ona karsi hicbirsey gelmiyor onceden erkek kadin arasinda bir seviye olurdu bana ne derseniz diyin kadinla erkek samimi arkadas olamaz ben kabul etmiyorum bunu

emin ol o kasiyer 1 musteri sonra esini de seni de espriyi de hatirlamaz.
zaman gecirmeye calisiyorlar iste.
takilma sen de, esinin tarzi bu demek.
benim esim de boyle ama kadinlara ozel degil herkese sakacilik yapmaya kalkar beceremez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…