- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Öyle cıvık hareketlerden hiç hoşlanmam açıkcası bence konuş eşinle davranışlarına çeki düzen versinEvet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Bitek ben mi komik ve sevimli buldum
Valla bulamayabilirdim canim bilmiyorumki hic esim olmadikendi eşin yapsaydı da bu kadar komik ve sevimli bulurmuydun acaba
Bende bekarim hic evlenmedim ama hicde sevimli bulmadim.bunun nesi sevimli?sonucta bu kadin üzülüyor.yaninda onu takmiyor gibi davranislar cok saygisiz.sevimli olan ne anlamadim..Valla bulamayabilirdim canim bilmiyorumki hic esim olmadi
Bende bekarim hic evlenmedim ama hicde sevimli bulmadim.bunun nesi sevimli?sonucta bu kadin üzülüyor.yaninda onu takmiyor gibi davranislar cok saygisiz.sevimli olan ne anlamadim..
kendi eşin yapsaydı da bu kadar komik ve sevimli bulurmuydun acaba
Kizlarla sakalasmasi bir nevi flortlesmedir benim gözümde...kim olsa rahatsız olur..Ben sakaci birisi diye düşündüm, sulanan biri yerine
Benim düşüncem de bu yönde, açıkça ifade ettim bakin, artik anlamissinizdir
Yanlis anlamayın konu sahibi sizsiniz sanirim, rahatsizlik duymus olabilirsiniz ben esinizi sulanan biri degilde sakaci biri olarak dusundum. Benim esim olsa farkli olur muydu bilemiyorum, suanki görüşüm bu yönde oldu
Bende cok sinir olurum.yapim geregide kiskanc biriyim belli etmesemde....herseyin bir siniri var.bide bazi kadinlar nedense yaninda kadin olan adama bakmaya ve cilvelrsmeye bayiliyorlar..
Valla bulamayabilirdim canim bilmiyorumki hic esim olmadi
Gereksiz konusan tiplere uyuz oluyorum..aslinda gidip sikayet ediceksin..herkes haddini bilmeli..ya cnm hep karşıma böyle kasiyerler çıkıyor benim. dün akşamda evimizden uzakta bir hipermarketten bir çikolata aldık çocuğa baktım ben ödemeyi yaparken babayla bölüşüyorlar kız hemen eşime laf attı bir çikolatayı üçemi paylaştırıyorsunuz hahaaaaa dedi. bende ne diyim yok ikiye bölmüşler dedim. ve kendime de kızdım
bu ne yaaa şaka fln istemiyorum ama bir şekilde üçlü konuşma başlıyor. yüzümüzdemi yazıyor çenebaz çift diye anlamadımki
Gereksiz konusan tiplere uyuz oluyorum..aslinda gidip sikayet ediceksin..herkes haddini bilmeli..
emin ol o kasiyer 1 musteri sonra esini de seni de espriyi de hatirlamaz.ya cnm hep karşıma böyle kasiyerler çıkıyor benim. dün akşamda evimizden uzakta bir hipermarketten bir çikolata aldık çocuğa baktım ben ödemeyi yaparken babayla bölüşüyorlar kız hemen eşime laf attı bir çikolatayı üçemi paylaştırıyorsunuz hahaaaaa dedi. bende ne diyim yok ikiye bölmüşler dedim. ve kendime de kızdım
bu ne yaaa şaka fln istemiyorum ama bir şekilde üçlü konuşma başlıyor. yüzümüzdemi yazıyor çenebaz çift diye anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?