- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
mahvederim valla kızıda diyen adamıda bn neyim yanında yani beni yoksayarak nasıl konusabılır o markettekı nasıl beni görmezden gelerek fingirdeyebilir olay cıkartırım valla kıı şikayet bile ederim müşteri ilişkileri fazla kuvvetli diye kocanıda deşifre edersin belki sonucta o yüz vermese kız yüz bulup yapamaz ama umrumda olmaz vallaNeden kız ?
mahvederim valla kızıda diyen adamıda bn neyim yanında yani beni yoksayarak nasıl konusabılır o markettekı nasıl beni görmezden gelerek fingirdeyebilir olay cıkartırım valla kıı şikayet bile ederim müşteri ilişkileri fazla kuvvetli diye kocanıda deşifre edersin belki sonucta o yüz vermese kız yüz bulup yapamaz ama umrumda olmaz valla
Ama kız neden bakıp sırıtıyo.. ki erkek zaten onun savuncak yerı yok da eşi diye dedim ama eşimde olsa tanımam kızıda kocamıda fena yaparım vallaOyle ley mi olur ? Orada erkek deşifre olmaz zaten yapan odur. Kız sadece cevap vermediği için suçludur bu da sadece kendini ilgilendirir. Yüzde yüz erkek hatalı.
mahvederim valla kızıda diyen adamıda bn neyim yanında yani beni yoksayarak nasıl konusabılır o markettekı nasıl beni görmezden gelerek fingirdeyebilir olay cıkartırım valla kıı şikayet bile ederim müşteri ilişkileri fazla kuvvetli diye kocanıda deşifre edersin belki sonucta o yüz vermese kız yüz bulup yapamaz ama umrumda olmaz valla
Ama kız neden bakıp sırıtıyo.. ki erkek zaten onun savuncak yerı yok da eşi diye dedim ama eşimde olsa tanımam kızıda kocamıda fena yaparım valla
İkiside suclu ıste yuz vermese ıkı tarafta kımse cesaret bulamaz helekı sen ordayken..kocam yüz vermese kız yapamaz suç kızımda. dün akşamda tutmuş marketin kapısını açıyor buyruuuun dedi güldü eşim başı yerde bende iyi akşamlar dedim. kız lafı uzatmadı. eşim suçlu
ama yok öyle dünya adam kendı olsa anlarım var cunku oyle tıpler ama eşi varken ne demek yaa ayy Allah ım basıma getırme yarabbımcnm kız fazla fazla lakayıt yüz verdik kediye geldi sı...tı halıya durumu anlatabildimmi
Çok guzel cevap vermiş helal. Bir üst mesajda yazdıklarınızda ( kendine bakmaması dışında) mükemmel.
Ee daha ne olsun. Demekki iletişim birçok şeyi çözüyor.
Hata sizde, rahatsızlığınızı soylememişsiniz bile.
Çok guzel cevap vermiş helal. Bir üst mesajda yazdıklarınızda ( kendine bakmaması dışında) mükemmel.
Ee daha ne olsun. Demekki iletişim birçok şeyi çözüyor.
Hata sizde, rahatsızlığınızı soylememişsiniz bile.
hem de iyi korkmuş
bu ona yeter heralde
akşam elinde çiçek sonrada yemege falan götürür kesin
Hakikaten marketteki kız ne iş acaba? Bir adam bana çiçekler sana değil heveslenme karıma aldım onları diyecek alnını karışlarım. Banane kardeşim kime aldıysan aldın çiçekler kime diye soran oldu mu sana derim en azından.
aynısını sende yap kavga çıkartırsa sende söyle hepsini yavşaklık yapmasın oda öyle de en sevmediğim tip çiçekleri yedirseydin kızda ne die gülüo hayret bişey yaa
aynısını sende yap kavga çıkartırsa sende söyle hepsini yavşaklık yapmasın oda öyle de en sevmediğim tip çiçekleri yedirseydin kızda ne die gülüo hayret bişey yaa
Hay yaşa duygularıma tercüman olmuşsun :)aynısını sende yap kavga çıkartırsa sende söyle hepsini yavşaklık yapmasın oda öyle de en sevmediğim tip çiçekleri yedirseydin kızda ne die gülüo hayret bişey yaa
Benm eşim de bende çok kıskancız yolda yürürken hep kavga ederiz ona mı baktın buna mı baktın diye. Bide benm eşime çok bakıyolar liseli kızlar bile böyle küçük küçük sinirlerim çok bozuluyo öyle kötü oluyorum ki kız baktı diye eşime trip atıyorum sen nasıl bu kadar dayanıyosun gülüşmelere çünkü çok kötü bi durum
Bence eşinden züyade o gerizekali kızı da uyar ayağını denk alsın gevşekliğe bak yaa karısı yanındayken adamla gülüşüyo kaşar mıdır nedir çok sinirlendim yaa. Kendini ez ezdirme öyle ya dişini geçir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?