Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

mahvederim valla kızıda diyen adamıda bn neyim yanında yani beni yoksayarak nasıl konusabılır o markettekı nasıl beni görmezden gelerek fingirdeyebilir olay cıkartırım valla kıı şikayet bile ederim müşteri ilişkileri fazla kuvvetli diye kocanıda deşifre edersin belki sonucta o yüz vermese kız yüz bulup yapamaz ama umrumda olmaz valla

Oyle ley mi olur ? Orada erkek deşifre olmaz zaten yapan odur. Kız sadece cevap vermediği için suçludur bu da sadece kendini ilgilendirir. Yüzde yüz erkek hatalı.

Oyle ley mi olur ? Orada erkek deşifre olmaz zaten yapan odur. Kız sadece cevap vermediği için suçludur bu da sadece kendini ilgilendirir. Yüzde yüz erkek hatalı.
Ama kız neden bakıp sırıtıyo.. ki erkek zaten onun savuncak yerı yok da eşi diye dedim ama eşimde olsa tanımam kızıda kocamıda fena yaparım valla

kocam yüz vermese kız yapamaz suç kocamda. dün akşamda tutmuş marketin kapısını açıyor buyruuuun dedi güldü eşim başı yerde bende iyi akşamlar dedim. kız lafı uzatmadı. eşim suçlu

Son düzenleme:
İkiside suclu ıste yuz vermese ıkı tarafta kımse cesaret bulamaz helekı sen ordayken..

ya bir kere büyük bir süpermarkette kızmıştım güldü kıskanmışmı cnm dedi. bende bir daha söylemedim. sürekli dırdır edip aklında olmayanı aklına getirmeyim dedim. ne bileyim çok güzel konuştu bende güzel bir konuşma yaptım hayırlısı

bizim konuşarak halledemeyeceğimiz hiçbirşey yoktur Allaha çok şükür ama trip atarım arada eşim o zaman çıldırır işte kapı duvar ne varsa girişir. ama bende her zaman aynı kafada olamamki bir kadın için trip vazgeçilmez bişi

hem de iyi korkmuş
bu ona yeter heralde
akşam elinde çiçek sonrada yemege falan götürür kesin

amaaan yap et çiçek al. kavgada kendini kaybetti her yeri yumrukladı binadan duymayan kalmadı 12 yaşında çocuk korkudan ağladı. çiçek alması bunları tamir edermi sence (sadece affetmiş gibi davrandım)

yok cnm ne siniri birde bana soruyor ne o ne iş bu çiçekler ne yaptı gibisinden ben böyle doğum günüm dedim ne diyim

aynısını sende yap kavga çıkartırsa sende söyle hepsini yavşaklık yapmasın oda öyle de en sevmediğim tip çiçekleri yedirseydin kızda ne die gülüo hayret bişey yaa

yok kavga fln çıkartmadı da ben o gün acaba böyle söylediğim içinm,i suratın asıldı yoksa iş yerinde mi bişi oldu diye düşündüm dedi. bende böyle düşündüysen hatalı konuştuğunun farkındasın demekki dedim. sustu.

yani ne yaptığının bilincinde buna ne diyorsun

Benm eşim de bende çok kıskancız yolda yürürken hep kavga ederiz ona mı baktın buna mı baktın diye. Bide benm eşime çok bakıyolar liseli kızlar bile böyle küçük küçük sinirlerim çok bozuluyo öyle kötü oluyorum ki kız baktı diye eşime trip atıyorum sen nasıl bu kadar dayanıyosun gülüşmelere çünkü çok kötü bi durum
Bence eşinden züyade o gerizekali kızı da uyar ayağını denk alsın gevşekliğe bak yaa karısı yanındayken adamla gülüşüyo kaşar mıdır nedir çok sinirlendim yaa. Kendini ez ezdirme öyle ya dişini geçir biraz

patavatsız,boşboğaz erkekleri hiç sevmem.ben tepki verirdim sanırım.kız gülümseyince yada eşin ona espri yapınca.
bu zmana kadar ki tepkiniz ne oldu?uyardıgınız halde yapmaya devam ediyorsa.
o sizi uyardığı konulardada siz aynını yapın.

eşim bulmuş benim gibi iyi kızı sustum sustum kustum ama nazikçe yinede
eşimin normal hayatımızda iyi eş iyi baba olması aileme karşı saygısı bana saygısı ev işinde yardım romantiklik maaşını elime sayma gibi özelliklerinden dolayı düşünmeden konuşmam çok sinirlenmezsem

bende dört dörtlük değilim neticede sara hastalığımın yanı sıra başka kalıtsal rahtsızlığım varilaç kullanıyorum. 2. ci istedik olmadı. eşim çok üzüldü. birde hiç yanımdan ayırmam. arkadaşları ile fln tek görüşemez. öyle kurallarım vardır.

yani birbirimizi işdare ediyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…