- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Herkezi kendi gibi sanıyor demek ki eşin, güvenliğe 'iyi akşamlar' dedin diye rahatsız olan adamın masum olduğu düşünülemez üzgünüm ama...
patavatsız,boşboğaz erkekleri hiç sevmem.ben tepki verirdim sanırım.kız gülümseyince yada eşin ona espri yapınca.
bu zmana kadar ki tepkiniz ne oldu?uyardıgınız halde yapmaya devam ediyorsa.
o sizi uyardığı konulardada siz aynını yapın.
yok cnm ne siniri birde bana soruyor ne o ne iş bu çiçekler ne yaptı gibisinden ben böyledoğum günüm dedim ne diyim
bişi soracam aldatmaz bu adam orası belli dedinizya nasıl böyle kesin konuşuyorsunuz. çevrenizde varmı böyle tipler. karısına çok aşık ama flörtöz
Evet iş yerimde ve çevremde çok var. Ama nasıl bi durumsa bu tarz erkeklerin karşısına hep sadece muhabbet eden ama asla işi aldatma boyutuna çekmeyen kadınlar çıkıyor.
Ama siz yine de tedbirli olun. Herkes aynı değil:)
Ama kız neden bakıp sırıtıyo.. ki erkek zaten onun savuncak yerı yok da eşi diye dedim ama eşimde olsa tanımam kızıda kocamıda fena yaparım valla
ya bu erkekler hakkaten ne istiyor bazen çok merak ediyorum ya esşi varken ne diye şakalaşıon dikkat çekmeye çalışıyorsun ezik midir nedir ?? tabiki eşiniz iyi baba iyi eş olabilir ama bence bir erkek yanında bir kadın varken eşi bile olmasanız yersiz yaptığı hareket kızda maşallah oynak mı nedir? şimdi evli erkeklere ya da yanında bir kadın olan erkekler daha dikkat çekiyor ondan bakıyorlardır halbuki yanında siz olmasanız eminim eşiniz öyle dikkat çekemez
Benim aile fertlerimde ve çevremde gördüğüm bu tarz adamlar yanlış anlama ama flörtöz ve faaliyete geçirmiş durumdalar. .umarım eşin sadece yanında böyledir. .
işte o oynaklar zaten evdeki düşman işte onlar o durum sinir bozucu olan kısım başka kadınlar aslında hep kadınlara zarar veriyor daha çok malesef
Benim aile fertlerimde ve çevremde gördüğüm bu tarz adamlar yanlış anlama ama flörtöz ve faaliyete geçirmiş durumdalar. .umarım eşin sadece yanında böyledir. .
Yanında böyle cesaretli ise sen yanında yokken nelere cüret ediyordur Allah bilir.
Kıyameti kopar bence ben olsam burnundan getirirdim her söylediği lafı
bir bayan ne kadar tedbirli olsada adam aklına koymuşsa bir zamanını bulur ve yapar maalesef. Allah korusunda aldatma konusunda katıyım(yinede büyük konuşmamak gerek başa gelmeyen bilemez
aynen iyi demişsin tatlımevet çevremizde ki bütün erkekler bana gıptayla bakar. buda aklısıra beni kıskandıracak. dedim uzaklaştırıyorsun kendinden. benide itiyorsun dedim imalı imalı (yani senin gibi yapmaya demek istedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?