Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Herkezi kendi gibi sanıyor demek ki eşin, güvenliğe 'iyi akşamlar' dedin diye rahatsız olan adamın masum olduğu düşünülemez üzgünüm ama...

ay evet altı üstü iyi akşamlar dedik birbirimize. o biz binaya giriyoruz arkadan bir bayan geliyosa kapıyı açıp bekliyor.iyi akşamlar diyor. bende o zaman kavga çıkarsaydım keşke

cnm eski mesajlarımda da yazdım daha önce büyük bir markette yaptı espri değilde kız indirimli ürün istermisiniz dedi bu başladı yok battık zaten fln diye konuşmaya. kız ters ters baktı Allahı var. çıkınca kızdım o zaman ne konuşma başlatıyosun kız onumu sordu sana dedim. kıskanmışmı aşkım dedi güldü

en sonda bu çiçek olayı işte bardağı taşırdı. birde kuzenimle diyolağı bende iyi niyeti tamamen öldürdü

bişi soracam aldatmaz bu adam orası belli dedinizya nasıl böyle kesin konuşuyorsunuz. çevrenizde varmı böyle tipler. karısına çok aşık ama flörtöz

Evet iş yerimde ve çevremde çok var. Ama nasıl bi durumsa bu tarz erkeklerin karşısına hep sadece muhabbet eden ama asla işi aldatma boyutuna çekmeyen kadınlar çıkıyor.
Ama siz yine de tedbirli olun. Herkes aynı değil:)

bir bayan ne kadar tedbirli olsada adam aklına koymuşsa bir zamanını bulur ve yapar maalesef. Allah korusunda aldatma konusunda katıyım(yinede büyük konuşmamak gerek başa gelmeyen bilemez

ya bu erkekler hakkaten ne istiyor bazen çok merak ediyorum ya esşi varken ne diye şakalaşıon dikkat çekmeye çalışıyorsun ezik midir nedir ?? tabiki eşiniz iyi baba iyi eş olabilir ama bence bir erkek yanında bir kadın varken eşi bile olmasanız yersiz yaptığı hareket kızda maşallah oynak mı nedir? şimdi evli erkeklere ya da yanında bir kadın olan erkekler daha dikkat çekiyor ondan bakıyorlardır halbuki yanında siz olmasanız eminim eşiniz öyle dikkat çekemez

Ama kız neden bakıp sırıtıyo.. ki erkek zaten onun savuncak yerı yok da eşi diye dedim ama eşimde olsa tanımam kızıda kocamıda fena yaparım valla

İşte ilk kocanıza ne yapacaksanız yapmalısınız, prim veren o. O kadına birşey demek ozguvensizlikten tutunda kendini duşurmeye kadar bir izlenim verir sadece.Neyse Allah yaşatmasın diyeyim.

cnm bir keresinde bir kız sucuk tanıtıyor. bizde pikniğe gittik mangallık birkaç şey alıp çıkcaz pahalı market biraz aldıklarımızda bayaaa tuttu neyse kız baya bakımlı makyajlı fln eşim hemen sucuk alalım dedi. bende yok dedim. kızada teşekkür ettim kolay gelsin dedim

kız hemen et reyonuna geçti bize eti tartarken eşimi öyle bir kestiki anlatamam sırf bana gıcığına almadımya sucuğu kocamı kıskandım ondan sanki ondan almadım. neyse gülümseyip teşekkür ettim ama içimden saydırdım

böyle kadınlarda var

evet yüz vermiceksin en baştan buda ayrı bir çözüm olabilirdi ama artık ilk başlarda değiller bundan sonra en azından sessiz kalma konuş kırılıyorum ayıp de veya ama içine atma o düşünsün..

işte o oynaklar zaten evdeki düşman işte onlar o durum sinir bozucu olan kısım başka kadınlar aslında hep kadınlara zarar veriyor daha çok malesef

Benim aile fertlerimde ve çevremde gördüğüm bu tarz adamlar yanlış anlama ama flörtöz ve faaliyete geçirmiş durumdalar. .umarım eşin sadece yanında böyledir. .

valla bir tık ileri giderse her şeyin sonu olur kendisi çok iyi biliyor bunu(Allah yaşatmasın büyük konuşmayımda

işte o oynaklar zaten evdeki düşman işte onlar o durum sinir bozucu olan kısım başka kadınlar aslında hep kadınlara zarar veriyor daha çok malesef

işte ben de buna üzülüyorum kadının düşmanı yine kadın bizde azcık dikkat etmeliyiz bayan olarak. örneğin benim iş arkadaşımın hanımı gelince ben bir resmi davranırım adama karısı kıskanıp üzülmesin derim içinden

ama herkeste bu düşünce yok.

Benim aile fertlerimde ve çevremde gördüğüm bu tarz adamlar yanlış anlama ama flörtöz ve faaliyete geçirmiş durumdalar. .umarım eşin sadece yanında böyledir. .

cnm yuvamda çok mutluyum yoksa ben bilmezmiyim ağzıma geleni saymayı. dün buluştuk konuştum tmm dedi yapmam dikkat ederim dedi

Yanında böyle cesaretli ise sen yanında yokken nelere cüret ediyordur Allah bilir.
Kıyameti kopar bence ben olsam burnundan getirirdim her söylediği lafı

ya ben şöyle düşünürüm baskıyla nereye kadar yanında yapmaz dışarda yapar. çocuğumuda mesela yalan söylemesin diye bana anlatsın diye kızmadan dinlemeye çalışırım. bir yere gitmek istediğinde izin vermeye çalışırım. gizli yapmasın diye

hani dışarda nasılsa yanımda da öyle davransın dedim eşimin yalancılık huyunu bu yolla aşmıştım. bana bişi söyleyince anlatınca tepki vermeyerek.
anlatabildimmi cnm

Yok artık!
Senin yanında bunları yapıyorsa yalnızken ne işler çeviriyor kim bilir.
Ha birde kendisinin istemediği şeyleri rahatça yapıyor olmasıda çok saçma.
Ben ilk yapışında kıyametleri kopartmıştım birde sürekli yaptığını söylüyorsun.
Uyar aklını başına alsın.
Zaten erkeğin gevşeği çok itici ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…