Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Böyle 50 yaşına gelmiş kızı yaşında ki hatunlara yılışıklça espri yapan tip adamlar vardır ya,
işte önlemini almazsan eşin de bu adamlardan olacak.
Sen de bi zaman sonra alışıp ciddiye almayacaksındır.

cnm işte sorun bu onu itham ediyormuş kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum
beence kıskanmak kadar normal birşey yok. Ayrıca bu kıskançlığı aşıyo zaten. Sadece senin hazmedemediğin birşey değil. Hepimiz için durum bu. Gururu bırak ve içinden geldiği gibi davran. Yoksa daha çok uzulursun

Belki eşinizin kötü niyeti yok .. Karakteri böyle ama haklısınız sinir bozucu bir durum ..
Konuşun bence madem eşiniz kıskanç bir adam zaten sizi anlar empati kurması zor olmaz .

hayır hiç kıskanç değil bir kere öyle bişi oldu. kıskanmıyor çünkü ona bağlı olduğumdan çok emin. birde erkeklere fazlasıyla mesafeliyimdir tabiat olarak. kıskanmasını gerektirecek bişi yok

Senin guvenlikciye "iyi aksamlar" demene neden kiziyor hic anlamadim...
Kizmak icin bahane ariyormus gibi, bu ne boyle. Insanlarin selamlasmasi, hal hatir sormasi kadar guzel bir sey yok. Asla boyle seylerde art niyet aramam.

güzelmişşşdeneyeceğim bunu evet beni kıskanıyor yanıma yakışmadığını düşünüyor ve beni kıskandırmaya çalışıyor bende onu amacına ulaştırmak istemiyorum.

Genelde çok konuşan bir tip mi? Kız erkek, herkese çok konuşan, ortaya laf atıp odakta olmayı seven biriyse, bu market örneği de sorun edilecek bir durum değil bence.

Espiri yapılabilir ama dozunda olmalı
sizinki sınırları aşmış
karşısındaki kızın tepkisini merak ettim
bana biri dese fena bozardım

eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu

Bu kıskançlık değil...

Nerede nasıl davranacağını bilmeyen birine kızılır, çok doğal.

Bir adamın sokak ortasında burnunu kurcalaması nasıl yersiz ve uygunsuz bir hareketse...

Kıza söylediği de aynen öyle.

Muhatabı oldukça rahat bir kızmış da kahkahalar atmış.

Edepsizliğe mahal vermeyen biri olsaydı öyle bir laf söyleyip oturturdu ki eşiniz de siz de yerin dibine girerdiniz.

İşlerin bu noktaya gelmemesi için eşinizin bir an evvel nerede nasıl konuşacağını öğrenmesi lazım.

Eğitim şart...

Erkekler empatinin ne olduğu bilmedikleri için normaldir sana selam verdin diye kızıp kendi flörtöz hallerini normal görmesi.
Onu düşünmeye sevketmek zorundasın.
Hem konuş hem de onun gibi davran.

Başlığı görünce basit espriler gibi sandım ne var ki diye düşündüm. Ama şaka var şaka var.
Üstelik sokakta gördüğüne dönüp bakması da varmış. Bu huyundan da nefret ettiğini açık açık söylemelisin.

adam hayat dolu bence
siz yanında biraz ketunmu kalıyorsunuz acaba?

ya eşim espri yapınca bende gülümsüyorum kıskandı kocasını dedirtmem kimseye yok bende hayat doluyum ama eşimin yanında dışarde erkeklere merhaba derim sadece nasılsın bide. birde insanlarla fazla lalubali olmak tarzım değil niyemi eşimin şakalştığı kızlardan biri eşim bigün et almış pahalısından senin kaç kuruş maaşın varda onu aldın demiş

böyle sebeplerden ötürü insanlarla gereksiz samimiyete karşıyım

Eşiniz belki farkında değil ama bir bayan gözüyle söyleyeyim flörtleşme oluyor bunu sürekli yapıyorsa .
Benim çalıştığım yerde de var böyle biri ve eşini tanıyorum çok da kızıyorum ..Biliyorum ki eşi rahatsız olacak bilse ya da
görse ama adamın huyu bu, illaha laf atacak birilerine ..
Konuşun bence çeki düzen versin kendine rahatsız olmata son derece haklısınız .

aynen öyle biri. bir ortamda tek çene yapan bu. evlenmeden önce bendim beni bastırdı ondanmıki kızgınlığım
Çok yaşayın
O zaman adamı sık boğaz etmeyin bence. Çok hazır cevap, sosyal birinin, aklına gelen sözü ağızında kitlemesi zor. Hem amacı cilveleşmek olsa, sizin yanınız da yapmazdı bunu. Aksine bu verdiğiniz örnekte sizi sahiplenen bir durum var. Heveslenme, sana değil karıma demiş adam

ya kız zaten öyle bir sırıtarak geziyorki anlatamam. bişi desen iyice sırıtıyor ama ben ona kızmıyorum suçlu eşim buna mahal verende eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…