- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
beence kıskanmak kadar normal birşey yok. Ayrıca bu kıskançlığı aşıyo zaten. Sadece senin hazmedemediğin birşey değil. Hepimiz için durum bu. Gururu bırak ve içinden geldiği gibi davran. Yoksa daha çok uzulursuncnm işte sorun bu onu itham ediyormuş kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum
Belki eşinizin kötü niyeti yok .. Karakteri böyle ama haklısınız sinir bozucu bir durum ..
Konuşun bence madem eşiniz kıskanç bir adam zaten sizi anlar empati kurması zor olmaz .
Sizi kiskandirmaya calisiyor. Birgün bunu yapinca cikarken marketten vs diyin ki ama cok sakince "koskoca evli barkli adamsin ama o kadar komik hareketler ki bunlar ergen gibi ayni.. Ben yanimda küçük çocuk tasimak istemiyorum ona buna laf atan, agir basli bir koca ile gezmek istiyorum. Bu yüzden bundan sonra seninle bir yere cikmayacagim. Büyümeye karar verdiğin zaman haber ver o zaman seninle.markete gitmeye utanmam belki " de . neye ugradigini sasirsin...
Genelde çok konuşan bir tip mi? Kız erkek, herkese çok konuşan, ortaya laf atıp odakta olmayı seven biriyse, bu market örneği de sorun edilecek bir durum değil bence.Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşim markette, manavda , pazarda, akraba tanıdık tanımadık her kıza espri yapıyor ve bu benim çok canımı sıkıyor. Dün akşam eşim çiçek almıştı bana . markete girdik. markette ki kız gülümsedi çiçekleri görünce. eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu.
sizce benmi abartıyorum. kavga etmemek için kendimi zor tuttum.
Dipnot.bana da hep resmiyetimden hoşnut olduğunu söyler. bir kere market güvenlikçisine iyi akşamlar dedim kavga çıktı.
Genelde çok konuşan bir tip mi? Kız erkek, herkese çok konuşan, ortaya laf atıp odakta olmayı seven biriyse, bu market örneği de sorun edilecek bir durum değil bence.
eşimde sana değil hiç heveslenme dedi. kız kahkahalara boğuldu
adam hayat dolu bence
siz yanında biraz ketunmu kalıyorsunuz acaba?
ağırlığın Ası yok aşırı sulu tipler vardır ya öyle ama erkekelere karşı diğil
Eşiniz belki farkında değil ama bir bayan gözüyle söyleyeyim flörtleşme oluyor bunu sürekli yapıyorsa .hayır hiç kıskanç değil bir kere öyle bişi oldu. kıskanmıyor çünkü ona bağlı olduğumdan çok emin. birde erkeklere fazlasıyla mesafeliyimdir tabiat olarak. kıskanmasını gerektirecek bişi yok
beence kıskanmak kadar normal birşey yok. Ayrıca bu kıskançlığı aşıyo zaten. Sadece senin hazmedemediğin birşey değil. Hepimiz için durum bu. Gururu bırak ve içinden geldiği gibi davran. Yoksa daha çok uzulursun
Çok yaşayınaynen öyle biri. bir ortamda tek çene yapan bu. evlenmeden önce bendim beni bastırdı ondanmıki kızgınlığım
Bu kıskançlık değil...
Nerede nasıl davranacağını bilmeyen birine kızılır, çok doğal.
Bir adamın sokak ortasında burnunu kurcalaması nasıl yersiz ve uygunsuz bir hareketse...
Kıza söylediği de aynen öyle.
Muhatabı oldukça rahat bir kızmış da kahkahalar atmış.
Edepsizliğe mahal vermeyen biri olsaydı öyle bir laf söyleyip oturturdu ki eşiniz de siz de yerin dibine girerdiniz.
İşlerin bu noktaya gelmemesi için eşinizin bir an evvel nerede nasıl konuşacağını öğrenmesi lazım.
Eğitim şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?