Eşim mesajlarımızı okumuş!

Şuan hep trendlerde sosyal medyalarda evli ama aşığım veya mutsuzum ama mutlu eden var yahu buda bir cesaret allahim dusurmesin böyle birseyede herseyden korkar olduk mutsuz iken mutluluk aramak. Normalden kastim bu vakalar gorer olduk daha nekadar gorcez.
Mutsuzum deyip duruyorlar çoğu gerçek mutsuzluğu tatmamış elindekileri kaybedince anlar insan mutlu geçen günlerin kıymetini

Normal görülüyor artık. Hatta bazı insanlar bunu modernlik olarak görüyorlar.

Modernliği de cinsel özgürlük vs gibi basit şeylerle sınırlandıranlara sinir oluyorum.Asıl modernlik çağa uygun akıl ve fikre sahip olmaktır.Okumak çalışmak eğitilmek eser ortaya koymak vsdir.ilk çağlarda da cinsel vs özgürlük vardı zaten

Modernliği de cinsel özgürlük vs gibi basit şeylerle sınırlandıranlara sinir oluyorum.Asıl modernlik çağa uygun akıl ve fikre sahip olmaktır.Okumak çalışmak eğitilmek eser ortaya koymak vsdir.ilk çağlarda da cinsel vs özgürlük vardı zaten
Bunu ifade etmeye bile çekiniyoruz artık. Hemen bağnaz diye saldırıyorlar. Ne alakaysa. Bu site bazen enteresan böyle konularda. Bütün üyeler değil tabi. Çok mantıklı akılcı düşünen üyeler de var. Ama mesela bazıları da var ki. Örneğin bir konu açılmıştı o konuda bazı üyeler canhıraş 18 yaş altı çocukların istedikleri kişiyle sevişebileceklerini,aksini düşünmenin geri kafalılık olduğunu savunmuşlardı. İnanabiliyor musunuz?

Bunu ifade etmeye bile çekiniyoruz artık. Hemen bağnaz diye saldırıyorlar. Ne alakaysa. Bu site bazen enteresan böyle konularda. Bütün üyeler değil tabi. Çok mantıklı akılcı düşünen üyeler de var. Ama mesela bazıları da var ki. Örneğin bir konu açılmıştı o konuda bazı üyeler canhıraş 18 yaş altı çocukların istedikleri kişiyle sevişebileceklerini,aksini düşünmenin geri kafalılık olduğunu savunmuşlardı. İnanabiliyor musunuz?

Cidden inanamıyorum.Modernlik bu demek değil.Zaten şu modern çağdaş vs gibi kelimeleri hiç sevmem.100 yıl sonra şuanki en çağdaş insan bile çağdışı kalacak.Ama akıllı düşünen insanların da susmaması gerekiyor cahil konuşurken.18 yaş altı çocukların birlikte olmasını istismar olarak görüyorum mesela.Ve asıl çağa uygun düşünce budur.Geçmişte 14-15 yaşındaki çocuklar evlenebiliyordu.Demek şimdikilerden daha ileri (!) kafalılarmış.Hayatında doğru düzgün edebi,psikolojik, tarihi vs kitap okumamış,yazar,ressam,sanat bilmez kişiler bu tip şeyler söz konusu olunca kendini en modern insan zannederler.18 yaş üstü kimsenin cinselliği vs umrumda değil.Bu bir modernlik göstergesi değil.

Söylenecek çok şey var da neyse üstte yazdıklarım yeter sanırım🙈

Back
X