Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

aralarında bişey olsa eşim bunu neden söylesin bir de 6 sene öncesinin konusu bu
Ben konuyu çok yanlış anlamışım olay yeni oldu zannetmiştim 6 sene önce kardeşiniz çocukmuş zaten boş yere kendinizi yormayin bence

6 senelik evliyiz, eşimin biz nişanlıyken güzellik salonu işletiyordu ve orada saç da satılıyordu
kız kardeşim de o zamanlar ondan postiş istemişti, eşim de gel dükkan da var veririm abicim demişti..

ben geçmişe dönük sadece bu kısmı hatırlıyorum sonrasında kardeşimle eşim doğru düzgün hiç denk gelmediler..

biz eşimle çok kötü kavga ettik çünkü ben eşime güvenmiyorum ve kardeşime bile bakabileceğini düşünüyorum bu sebepten ötürü de denk getirmedim onları açıkçası ama asıl konu burada başlıyor;

sonrasında eşim bana dedi ki kız kardeşin bana enişte enişte diyordu saç istiyordu dükkanıma geldi saçları aldı gitti çıkarı bitti bir daha sonra karşıma dahi çıkmadı saygısız dedii..

bende bu konuyu bilmiyordum yani kardeşimin saç istediğini bilsem de onun dükkanına gitmiş olduğundan haberdar değildim ve bu konuyu çözemiyorum çünkü kardeşim de inkar ediyor ben asla gitmedim diyor..

kim doğruyu söylüyor nasıl çözeceğim, ortada gerçek bir yalancı var ve bu sebepten ötürü boşanacağım....
6 sene önceki olayı yanlış hatırlama ihtimalleri Büyük. Bence eşinize ve kardesinixe bu kadar küçük sebebten suçlayıcı bulmasaniz insanlara guvenememek çok zor olsa gerek üzüldüm adiniza

Kardeşinize bile yan gözle bakabilecek potansiyelde olduğunu düşünme sebebiniz nedir? Ve madem bu kadar ahlaksız niye bunca yıldır evlisiniz? Şu konuyu okuyan herkes eminim hangisinin yalan söylediğini değil, şu iki sorunun cevabını düşünmüştür öncelikle. Bence siz de yanlış yere odaklanıyorsunuz.

Kardeşinize bile yan gözle bakabilecek potansiyelde olduğunu düşünme sebebiniz nedir? Ve madem bu kadar ahlaksız niye bunca yıldır evlisiniz? Şu konuyu okuyan herkes eminim hangisinin yalan söylediğini değil, şu iki sorunun cevabını düşünmüştür öncelikle. Bence siz de yanlış yere odaklanıyorsunuz.
benim zaten güven sorunum var kimseye güvenmiyorum güvenemiyorum da maalesf

Eşinizin kardeşinize bakacak karakterde olduğunu düşünüyorsunuz ama ‘saç aldımı, almadı mı’ mevzusundan mı ayrılacaksınız?
Saçı kardeşinizde gördünüz mü hiç?

kardeşiniz 6 sene önce 16 yaşındaymış, bence yalan gibi değilde unutmuştur ya da yanlış hatırlıyordur. aklın havada olduğu yaşlar.
ben olsam kardeşime bu konuyla ilgili sıkıntı çıkarmazdım.
kocanıza da kardeşinize hallenecek kadar güven duymuyorsanız, gerçekten zor.

boşanmanıza sebep bu değil de, kardeşinize ble sarkabileceğini düşünüp güvenememeniz olmalı sanki. yanlış yerden bakıyorsunuz bence olaya.
yada bu düşüncenizi somutlaştırmak için bir kanıt arayışındasınız.
bence zaten boşanın gitsin, bu detaylara girmeye bile değmez.

kardeşiniz 6 sene önce 16 yaşındaymış, bence yalan gibi değilde unutmuştur ya da yanlış hatırlıyordur. aklın havada olduğu yaşlar.
ben olsam kardeşime bu konuyla ilgili sıkıntı çıkarmazdım.
kocanıza da kardeşinize hallenecek kadar güven duymuyorsanız, gerçekten zor.
en mantıklı cevaplardan, teşekkür ederim.. evt eşime güvenmiyorum ama aslında kimseye de güvenmiyorum..

geldik bir araya tabi ama defalarca değil.. aslında kıskançlık bendeki herkese karşı böyle güvensizim, herkesin her şeyi yapabileceğini düşünüyorum ama burada yalancı kim onu çözmeye çabalıyorum..
Güvenmediğiniz insanlar eşiniz ve kardeşiniz. En yakınlarınıza bile güvenmiyorsanız sorunun büyüğü sizde o zaman. Destek almayı düşündünüz mü konuda?

biz o dönem kardeşimle küstük bana söyleyememiş olabilir saklamış olabilir sonuçta bedava saç alacak ama önemli olan şu anda doğruyu söylemesi

Back
X