Eşim mi kız kardeşim mi yalan söylüyor nasıl çözerim?

benim zaten güven sorunum var kimseye güvenmiyorum güvenemiyorum da maalesf
Eşinizin bir vukuatı olmamasına rağmen onu böyle mimlediyseniz, büyük haksızlık ediyorsunuz ama. O zaman böyle incir çekirdeğini doldurmayan meseleleri ipucu yakalamış gibi büyütmek yerine psikologa gidin. Belki de gidiyorsunuz, bilmiyorum tabi. Eşiniz bu güvensizliği fitilleyen bir şeyler yapıyor mu ki?

yalan söyleyen kim, ben bunu çözmeye çalışıyorum

ne fark eder?
16 yaşında çocuk sonuçta.
diyelim ki eşin yalan söylüyor boşanacak mısın?
yani adama zerre güvenin yok ama yalancı diye mi boşanacaksın?
daha önce de defalarca boşanıyordun.
madem ayrılamıyorsunuz destek alın bari.

Şaka mı bu?
Neden güvenmediğiniz adamla evleniyorsunuz?
Kaldı ki gitmiş olsa ne adam kuaförmüş o da satış taktiği....
Kadınlarda moda bu ya hem güvenmediğim adamla evleneyim hem de herkese hayatı zindan edeyim...

ya sadece kendinize zindan edin milleti salın..,
Boşanmanız yakındır....

hem biz nerden bilicez kim yalan kim gerçek söylüyor

Sanırım konu sahibi öyle düşünüyor saç almaya gidince bir yakınlaşma olmuş görüşmeye başlamışlar hatta ortak bir tanıdık bunları görünce suçluluk psikolojisine görüp konu sahibi öğrenmeden biz inkar edelim diye ikisi de farklı farklı yalanlar söyleyip saçmalamışlar
Konu sahibi de ikisinden birisinin bari suçsuz olması umuduyla hangisine inanmalıyım diyor olabilir tabi bu yazdıklarım bana da saçama geldi
Konu sahibi bunu 6 sene önce sorgulamalıydı bence

Eşinizin bir vukuatı olmamasına rağmen onu böyle mimlediyseniz, büyük haksızlık ediyorsunuz ama. O zaman böyle incir çekirdeğini doldurmayan meseleleri ipucu yakalamış gibi büyütmek yerine psikologa gidin. Belki de gidiyorsunuz, bilmiyorum tabi. Eşiniz bu güvensizliği fitilleyen bir şeyler yapıyor mu ki?
hayır aslında yapmıyor da biliyor musunuz 6 senedir birkaç prno izlemesinden başka kayda değer hiçbir olayını yakalamadım ama bu 6 sene öncesinin konusunda kardeşin beni sevmiyor ama enişte enişte deyip benden postiş istemesini biliyordu deyince almış olabilir ne var bunda dedim sonra kardeşim nett şekilde yalanlayınca da, abla ben asla gitmedim dükkanın yerini bile bilmiyordum deyince şüpheye düştüm aslında..

ne fark eder?
16 yaşında çocuk sonuçta.
diyelim ki eşin yalan söylüyor boşanacak mısın?
yani adama zerre güvenin yok ama yalancı diye mi boşanacaksın?
daha önce de defalarca boşanıyordun.
madem ayrılamıyorsunuz destek alın bari.
haklısınız.. ama ona da yanaşmıyor aile terapistine gidelim dedim yok boşanıcam dedim onu da kabul etmiyor..

İyi de kardesiniz saci almis olsa hic gormez miydiniz? Takmicak mi ya da odasinda da mi gormeyeceksiniz
Annenize sorun bence saci aldiysa onun haberi vardir
çok güzel bir konuya değindiniz, ANNEM DE O KADAR NET EMİN Kİİ
ASLA KARDEŞİN GİTMEDİ DE ALMADI DA BEN HERŞEYİ BİLİYORUM O ARANIZI AÇMAK İÇİN İFTİRA ATIYOR DİYOR..

çok cahilsin , yazmandan bunu anladım canım . Kardeşime bakabilir bişy hissedebilir dediğim bir adamla aynı evde nefes almaman gerekir. Kardeşini önde tutman gerekir. Eşimle tek sorun bu değil bence eşinin hatası olmuş ki sen kardeşine bile bakabileceğini düşünüyorsun. Aralarında bişy geçmiş olabilir mi diye bide buraya yazmışsın. ıspatlasan neler yapıcaksında işte..

hayır aslında yapmıyor da biliyor musunuz 6 senedir birkaç prno izlemesinden başka kayda değer hiçbir olayını yakalamadım ama bu 6 sene öncesinin konusunda kardeşin beni sevmiyor ama enişte enişte deyip benden postiş istemesini biliyordu deyince almış olabilir ne var bunda dedim sonra kardeşim nett şekilde yalanlayınca da, abla ben asla gitmedim dükkanın yerini bile bilmiyordum deyince şüpheye düştüm aslında..
haklısınız.. ama ona da yanaşmıyor aile terapistine gidelim dedim yok boşanıcam dedim onu da kabul etmiyor..

sence de kardeşinin inkarı normal değil mi?
uçan kuştan kıskanıyorsun korkmuştur kız. daha önce de eşinin kardeşine sulandığını iddia etmiştin.

eşinin değil senin ihtiyacın var ilk aşamada desteğe. önce sağlıklı düşünme yetisi kazanıp olayları o şekilde değerlendirmeyi başarabilmelisin.

sence de kardeşinin inkarı normal değil mi?
uçan kuştan kıskanıyorsun korkmuştur kız. daha önce de eşinin kardeşine sulandığını iddia etmiştin.

eşinin değil senin ihtiyacın var ilk aşamada desteğe. önce sağlıklı düşünme yetisi kazanıp olayları o şekilde değerlendirmeyi başarabilmelisin.
bu şekilde sorunlu insanlarla evlenirsem mevcutta var olan güven problemim tamamen ayyuka çıkar işte..

çok güzel bir konuya değindiniz, ANNEM DE O KADAR NET EMİN Kİİ
ASLA KARDEŞİN GİTMEDİ DE ALMADI DA BEN HERŞEYİ BİLİYORUM O ARANIZI AÇMAK İÇİN İFTİRA ATIYOR DİYOR..
Anneniz de gerçekten emin mi bir evliliğin bitmesine neden olabilir...
Hem hangi kuaför neden anlatsın ki
Anneniz 2 kardeşin arası açılmasın diye böyle diyor olabilir...

ayrıca eşiniz neden yalan söylesin
Daha komik olan şu hahaha sanki adam neyse benden postiş almış demiş bu neden aranızı açsın...

ben de kuaföre gidiyorum satış ağzı normal(korkmayın kimseyle yakınlaşma olmuyor)

Anneniz de gerçekten emin mi bir evliliğin bitmesine neden olabilir...
Hem hangi kuaför neden anlatsın ki
Anneniz 2 kardeşin arası açılmasın diye böyle diyor olabilir...

ayrıca eşiniz neden yalan söylesin
Daha komik olan şu hahaha sanki adam neyse benden postiş almış demiş bu neden aranızı açsın...

ben de kuaföre gidiyorum satış ağzı normal(korkmayın kimseyle yakınlaşma olmuyor)
aslında o dönem yanında çalışan elemanlarına bunu sorabilirim..

6 senede 6 sefer anca gelmişlerdir, Esiniz istediği icin verdim sanabilir., bu kısmı anlayamadım ne demek istediğinizi
Kardeşiniz istemiş ya postisi oda gel dükkana vereyim demis, belki bu söz üzerine verdim sanabilir. Ortada yalan değil de unutma olabilir. Bazen bizde söylediğimiz sözleri yaptik saniyoruz. Yalan diye aramamak lazım

Back
X