eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

ömür törpüsü mıymıntı bir insan, bu yaşından sonra da çok zor düzelir. bu tip insanların terapiye cevap verdiğini pek görmedim ben ama deneyebilirsiniz.

hayır çalışıyordu çok da güzel işi vardı aslında ama maalesef taşındığımız sene rusya ukrayna savaşı olunca burası bayağı bir karıştı, çoğu iş yeri de işe alımları durdurdu. yeni yeni toparlanıyorlar. aslında burada da geçerli mesleği var ikimiz de IT alanında çalışıyoruz. iş bulur bir şekilde yani almanca da öğrenmeye çalışıyor bir yandan. bir de o işe başlayınca benim maaşım bayağı düşecek vergiler burada daha farklı. cok acele etmedi o yüzden iş bulmak için

Klima yoksa cam acilmaz mi ? Ev hamam gibi olur sicaktan nasil mantik bu. Annenizi de huzursuz edip gonderecek.

Şu an kendimden utandım ben de böyleyim çünkü istemedigim ya da bana ters gelen bir sey olursa küserim konusmam,inadına yaparım o yüzden hic iliskim olmadı ultra zorum cünkü kaparım iletisime kendimi,bir türlü de düzeltemedim

İyi de adam çalışmıyor evdeyse ve siz çalışıyorsanız bunları zaten yapması gerekiyor. He bana kalırsa temizlik vs de yapması gerekiyor. Çocuğuyla olan iletişimi de zaten olması gereken şeyler. Siz bunları neden lütuf gibi görüyorsunuz?

Sen niye bunu çekiyorsun ya? İyi baba deyip duruyorsun çocuğa da yapıyordur böyle illa ki. Bas tekmeyi kurtul zaten calismiyomus evde temizlik yaptığı yok yemekten sonra arkasını sen topluyorsan o da sayılmaz kendini kandırma.

Ayrıca pencere konusunda adamın huyunu biliyorsun annene söyleseydin ya da görünce kendin kapatsaydin sen de biraz garipsin sanki?

13 yıl olmuş hala ne Almanca öğrenmesi yeni mi gittiniz oraya? Miyminti adamla bol sans insanı hasta eder bu...

İlk baştan beri böyle miydi? İlk hangi olay bunu tetiklemiş olabilir?

hayır yeni geldik almanyaya 13 yıl once degil

yok lütuf gibi görmüyorum elbette ki yapması lazım ve yapıyor da onu demek istedim

Hah, bulduk.
Size bedel ödetiyormuş meğer sinsi sinsi.
Ki sizin sebep olduğunuz bir şey de yok ortada.
Kendi patolojisini çözmüyor, gücü size yetiyor.
Sizin peki ailesiyle arasını açtığınızı düşündüğü bir durum oldu mu geçmişte?
Ay bilemedim yaa, yani size yaptığı yemeğin ve kendi çocuğuyla ilgilenmesinin ücreti bu adamı çekmek olmamalı.
Belki ailesi ile arası düzelirse daha pozitifleşir ama tek sorun bu da değil bence.
İşi yok mu demiştiniz?
Ona ezikleniyo belki de.

Evliliğe devam etme motivasyonun sadece çocuklar sanırım. Normalde mantıken bu adam çekilmez çünkü. Aldığı verdiğinden çok. Bir faydası yok ruhen de.

En azından kabul etmişsiniz bu da bir adım bence, öyle düşünmeyin

kendi ailesiyle benim doğumuma kadar gorusuyorduk. kavgadan sonra eşimi arayıp sormadılar hiç. ben de ona o zaman demiştim senin annen ve kardeşin tabi ki barışırsın görüşürsün ne olduysa oldu ama benden bekleme aynı şeyi dedim. çünkü kavga sebebi de şu, kardeşi evde benim yanımda sigara içti evin içinde sürekli ama yakıp söndürüyor resmen, ablası ve eşim de uyardı dinlemedi en son benim icin küfürlü konuşarak gelmeseymis evime dedi, ki ev de kayınpederime ait. sonra ben yine bi sey demedim sadece eşime hadi gidelim biz dedim. kayınvalidem ise tüm bu konusmalar sırasında açık mutfakta ortalık topluyor, ki amerikan mutfak. neyse sonra eşim de kardeşine düzgün konuş falan derken bunlar kavgaya başladı, kardeşi eşime bıçak çekti hatta. neyse bir şekilde evden çıktık. ben tabi o hengamede düşer gibi oldum. bunca şeyin üstüne eşim yine de ben doğum yapınca torununu gormek istiyorsan seni alıp hastaneye getireyim demis kadın gelmemis. gorumcem beni tam kavga günü arayıp iste annem de cok uzgun esin telefonları acmıyor falan dediginde ben ona da söyledim beni karıstırmayın ben esime bir sey demiyorum sizin kendi sorununuz diye. he icten ice beni sucluyorsa bile benim gönlüm çok rahat hiç onun o salak ailesine bir kötülük de yapmadım, hatta kendin barışırsan da barış dedim.

ay aman sakın kendinizi kapatmayın. rahatsız olduğunuz her şeyi her zaman açıkça söyleyin hem karşı taraf için zor hem de siz de içinizde gizli öfke biriktirirsiniz

Pencere biter, turşu başlat, turşu biter kimbilir ne başlar. Piskolog değilim neyi olduğunu bilemem ama normal olmadığı çok belli. Sizin eşinizle ilgili saydığınız artılar ise zaten yapması gerekenler. Kendinizi ve çocuğunuzu bu hastalıklı davranışlara maruz bırakmaya devam ettikçe hasta olursunuz.
Yurtdışında desteksiz olmaz vs diye kendinizi kandırmayın lütfen. Zaten evi siz gecindiriyorsunuz. Bir ömür torpusunu hayatinizdan çıkarmak en kolayı.
Benim kp tipik bir narsisttir. Cook uzun süren kusmeleri, sessizlikle cezalandırmalari vardır. Nedenini asla bilemeyiz. İnsanı çıldırtır. Ne oldu sonunda, 2 ay önce kv kalp krizinden vefat etti. Bu süreçte yaptıklarını bir anlatsam böyle tiplerin 1 dakikinizi bile haknetmedigini anlarsınız.
Çocuğunuzu bu hastalıklı adamla buyutmek ve çocuğunuzu buna maruz bırakmak istiyor musunuz bir düşünün derim.

13 senede hiç destek almasını söylediniz mi?
yani niye böyle çektiniz ki yıllarca?
çözümsüz bir şekilde 13 sene kendini ifade edemeyen biriyle aynı evde ömür çürütmeye devam etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…