eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

Off gerçekten ömür torpusu, madem kazanciniz vs iyi açık açık konusin terapi vs alsın veya beraber alın ya da nişanın, babam bize karşı çok çok iyidir ama anneme buvtarz şeyleri vardır ve kadını yıllardır Cok yıprattı hadi annemin gidecek yeri işi vs yoktu ama sizin var, anneme de hak veriyorum babama söylendiğinde, çocuğunz büyüyünce anlayacaktir bence, terapi teklifi edin yoksa resti cekin daha fazla alttan almayın....bu arada annem yanıma geldi doğum için evde klima var ama eskiler cam açmayı, hava almayı seviyor ki ben olsam açmam klima ile serin tutarım ama eşim de ben de annemin açıp hava almasına birşey demiyoruz sonra zaten bunalinca kapatıp klima açıyor...büyükler yanımıza gelmiş biraz anlayışlı olmak kimseden birşey goturmez

ben de hep aynı seyi söylüyorum annem gelmiş yanıma, ki kızım ilkokula baslayacak onun heyecanı için geldi görmek istediği için, bir süre idare etse ölmez ama o her seyi inada bağlıyor ve her konuda dünyası basına yıkılmış gibi davranıyor. yani zaten senede birkaç gün anca sıcak olan bir yerdeyiz, bir günde gebermezsin ev ısınınca ki aşırı ısınan ev 25-26 derece oldu sabaha karşı gene serinledi. türkiyede çok daha sıcakta yaşamaya alışkınız sonuçta. ama yok. terapi gibi şeylere keşke yanaşsa ama asla gitmez ben kendim gittiğimi söylesem bunu da en ufak bir tartışmada bana koz olarak kullanır bu arada. yani gerçekten iyi ve becerikli bi insan ama bu huyları da beni çok yıpratıyor

Bence artık masaya yatırmanız gereken konular var. 13 sene 14 sene geçirmişsiniz ama bi 14sene daha geçirirseniz neler yaşarsınız? Yaşamaya haliniz kalır mı?

Bir de ben çocuğuna karşı nasıl onu merak ettim. Herkese karşı böyle olan bir adam kendi çocuğuna karşı nasıl?

Muhtemelen binaların yalıtımı çok iyi pencere açmayınca içerisi serin kalıyor. Bizde binalar ısınıyor zaten cam açınca gelen ufacık esintiye tamah ediyoruz.

kızımıza karşı iyi, yani çocukla ilgili sorumlulukları genelde almaktan kaçınmaz. parka götürür, okuldan alır gelir, oyun oynarlar.

çoğu zaman evde yemekleri de eşim yapar. temizlik çamaşır vs onlarla ilgili bir şey yapmaz ama ben de çoğunlukla yardım istemem zaten o işlerle ilgili. o yemek yapar ben arkasından mutfağı bulaşığı toplarım.

bunu niye anlattım, çünkü eşiyle benimkiler gibi problem yaşamayan arkadaşlarım da bu tür destekleri alamadığı için boşanmayı düşünüyor. bende de tam tersi, hani o yüzden gerçekten abartıyor muyum, yani evet yorucu ve stresli ama diyorum yani onu da öyle kabul edip yaşamaya mı çalışmalı. bilmiyorum gerçekten bazen düşünüyorum çocuk yokken boşansaydım keşke diye

Çocuğunuz çok küçük değil. Ve artık olan olmuş çocuk var , okula başlayacak.. doğru karar verin bundan sonrası için. Siz iyi olursanız çocuğunuz iyi olur. Siz kötü olduktan sonra çocuğunuzun iyi olmasını beklemeyin

Bacım ört camları kapıları. Pek sıcak ben de fenalık geçiriyorum. Neyse, Türkiye'den okuyan arkadaşlar, Türkiye cennet kıymetini bilin diyeceğim, o da olmayacak. Sizin havalar daha da beter şu an. Ama sizin klimalarınız var, hehe

Benim de şu an annem burda valla size çok iş düşüyor. Siz arada decoder olacaksınız. Eşinizle ananızı fazla muhatap etmeyeceksiniz. Anne açma daha sıcak olur diyeceksiniz. İdare edin. Oluyor böyle. Büyükler alıngan, eşiniz de tam çocukmuş. Dese ya açık açık.

Eşin evde yemek yapmasa açlıktan ölmezsin.

Eşin çocuklarınla tabii ki ilgilenecek. Bu temel görevi. Çocuklar saksıda yetişmedi, o yaptı.

İnsanın karnı değil önce ruhu doymalı. Duvarı nem, insanı gam bitirir. İnsan yaşadığı evde huzurlu olmalı. Kendini arkadaşlarınla vs kıyaslama. 4 duvar arasında tam olarak ne yaşanıyor bilemezsin. Belki de muhteşem seks hayatları var ondan boşanmıyorlar nereden bileceksin.

Sen kendi stresli hayatına odaklan. Senin eşinle benim diyen kadın yaşayamaz. Her gün kedi köpek gibi kavga edilir o adamla. Çekilir çile değil kocan. Üzgünüm ama anlattıklarına göre eşin ideal bir eş değil. Ömür törpüsü.

yurt dışına sizin sağladığınız imkanlarla gitmişsiniz. Orada iş bulup para kazanan sizsiniz. Eşiniz çalışmıyor. Acaba bu durumlardan kaynaklı bir aşağılık kompleksi geliştirmiş olabilir mi? Bu ruh halinin size yansıması bu şekilde oluyor olabilir.

olabilir, yani tabi ki bunu söylemiyor ama

İletişime kapalı, küsen, trip atan diyince bile içime fenalık çöktü. Böyle insanlar çok zordur. Böyle insanlarla konuşulmaz, eleştirilmez, onlardan farklı düşünceler söylenmez. Eğer açıkça konuşursanız yüzleri düşer, trip atar, küserler. Allah kolaylık versin, iletişimsiz insan en zorlarından.

Abooo 17 yıllık üye mi, ben saf semelek feysbukta gezenken millet vizyon katmış kendine buralarda a dostlar

Eşinize gelince, dırdırcı düpedüz, östrojen fazlılığı mı var ne. Hiç sevmem dolaylı insanı.
Dümdüz nazikçe söyle geç işte ne kıvranıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…