• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi normal sizin eşleriniz mi ?

Neredeydin ayol? Hepimizi keklemeye kalktı kaç saattir. Hıh ben 6 ayda öğretmen oldum , Türkiye’deki gibi 4 yıl sürünmedim bile dedi. Bak doğru söyle, oralarda tıp 2 sene falansa yarın benim kızı yanına yolluyorum 🙈😁🫣
Bizdeki yardımcı öğretmen lise mezunu çocuk gelişimci işte. Çocuğun altını alıyor vs. Öğretmen değil. Paramedik kuzenimi ambulans doktoru diye tanıtan babaannem gibi kendini öğrrtmen sanmış

Kreşin parası devletten gelmiyor yine atiyor yine atiyor aile kasası Familienkasse öder o parayı devletten geçiniyor belli kocasi kaçak çalışıyor sanırım bunlar seneye Türkiye ye mercedesle gelir 😂
Keşke Türkiye'ye gönderseler bunları da görseler anyayı Konya'yı. Yani Almanya'da orada burada yaşayan akrabalar, tanıdıklar olmasa yeriz biz de.

Bizdeki yardımcı öğretmen lise mezunu çocuk gelişimci işte. Çocuğun altını alıyor vs. Öğretmen değil. Paramedik kuzenimi ambulans doktoru diye tanıtan babaannem gibi kendini öğrrtmen sanmış
Hey allahım . Biri 6 ayda öğretmen olur diğeri tıp puanı ile dr luk da mobing var diye ameliyat hemşiresi olur tey teyyyyyy. Dur bakalım daha neler duyacağız.🙈

bu yasadiklarini bize degil, Almanya devletinin sosyal birimlerine veya en basitinden aile doktoruna anlat, onlar gereken destegi saglar.
Esin normal degil. Senin yasadigin hayat da normal degil.

Keşke Türkiye'ye gönderseler bunları da görseler anyayı Konya'yı. Yani Almanya'da orada burada yaşayan akrabalar, tanıdıklar olmasa yeriz biz de.
Sen niye kocam dr demiyorsun ayol. Hayvanlara baksa nolacak ? E sen de evde duya duya bu işi biliyorsundur . Veterinerim de. Bir daha duymayacağım ev kadınıyım dediğini . Ağzına biber sürerim bak🫣🙈Az övün elalem gibi .

Sen niye kocam dr demiyorsun ayol. Hayvanlara baksa nolacak ? E sen de evde duya duya bu işi biliyorsundur . Veterinerim de. Bir daha duymayacağım ev kadınıyım dediğini . Ağzına biber sürerim bak🫣🙈Az övün elalem gibi .
Kız benim kocam veteriner değil ki, gıda mühendisi 😂

At at tutar belki welche Steuer bebisi

Erweitertes Führungszeugnis ne Ara bunu başardın

Türkiye de pedagog veya anaokul ögretmenligi okumus olman gerek daha sonra Almanya da denklik yani Anerkennung yaptırman gerek okulu bitirmemis Almanya da anaokul ögretmeni ayakları yapıyor ya

Ayrıca c1 seviyesinde Almanca diploman olacak sen at baba at

3 tane çocukla hangi ara okulu bitirdin 😂😂
İşte sadece kendi oralarda yaşıyor, her şeyi bir o biliyor sanıyor. Artık ne kadar dar çevrede gözü kapalı yaşıyorsa. Benim kızlardan hatırlamıyorum, kindergarten kapanınca temizlik yapan var mıydı diye. Belki temizlik yapıyordur. Master yl doktora yapmış kadınları küçük görüyor. Demiyor onların kocaları kafanda kavanoz kırarım demeye cesaret eder mi diye. Herif ahırındaki büyükbaş gibi davranıyor kalkmış kocamın namusuna kefilim ne istesem alır diyor. 3 çocuk için ödenen çocuk parasıyla anca geçinirler ama 4. çocuğu yapsa daha rahat yayılırlar evde. Yan gelip yatan son nesil olur umarım çünkü özellikle Avusturya da feci göze batıyorlar.

Cahil olmasan 17 yaşında evlenip 3 çocuk yapmazdın böyoe bir adama. Okumak cehaleti almıyor. Buradan da görüyoruz okumuş nice cahil var
Sanki
Ünivsrsite mezunu insanların tamamı mutlu eşlerini müthiş bir bilinçle mi seçtiler. Nasıl bir cümledir bu. Kadın çocuklarından şikayet mi etti size. Gencecik yaşta büyütür sonra kariyerine devam eder. Sizin standartlarınıza uymuyor diye insanları aşağılayamazsınız.
Bu nasıl uslup. Eşinin tavrına kızıp benzer bir tavırla yaklaşmak da buranın çelişkisi.

Neredeydin ayol? Hepimizi keklemeye kalktı kaç saattir. Hıh ben 6 ayda öğretmen oldum , Türkiye’deki gibi 4 yıl sürünmedim bile dedi. Bak doğru söyle, oralarda tıp 2 sene falansa yarın benim kızı yanına yolluyorum 🙈😁🫣
Ahahaha valla yegenim 33 yaşına girdi kızın gözleri gitti hala avukatlık okuyor 😂😂😂

Çalışıyordum ayol canım çıktı valla millete bak 6 ayda öğretmen

😂

Eşinizin tavrından anladığım o ki, galiba cümlelerinizle yorulmuş bir evlilik. Bu arada beklentileriniz anormal demiyorum ama yöntem bu değil. Muhtemel çatışıyorsunux ve muhtemel eşinizin problem çözme yöntemi yok saymak. Böyle durumlar ilişkiyi daha zorlaştırır.
Desteğine ihtiyacım var gibi ifadeler eşiniz gibi erkekler için çok daha harekete geçirici ifadeler.

İşte sadece kendi oralarda yaşıyor, her şeyi bir o biliyor sanıyor. Artık ne kadar dar çevrede gözü kapalı yaşıyorsa. Benim kızlardan hatırlamıyorum, kindergarten kapanınca temizlik yapan var mıydı diye. Belki temizlik yapıyordur. Master yl doktora yapmış kadınları küçük görüyor. Demiyor onların kocaları kafanda kavanoz kırarım demeye cesaret eder mi diye. Herif ahırındaki büyükbaş gibi davranıyor kalkmış kocamın namusuna kefilim ne istesem alır diyor. 3 çocuk için ödenen çocuk parasıyla anca geçinirler ama 4. çocuğu yapsa daha rahat yayılırlar evde. Yan gelip yatan son nesil olur umarım çünkü özellikle Avusturya da feci göze batıyorlar.
Yok bacı öyle kolay mi insanlar çocuklarını emanet ediyor

Kırık almancayla mı konusacak fransiz olsa malum bayilirlar ikinci dil öğrensin diye ekstra yollarlar ama Türklere yabancıların bakış acisini çok iyi bilirim

Benim kızın kreşine hazır yemek gelirdi gene bakicilar yedirirdi ama evet temizlikci ekstra geliyor

Çocuk gelişimi üzerine ne ögrenmis ne okulu yapmış hamile kalmak dışında 😏

Ya hiç sorma burda ögrendikleri üc kelimeyle Türkiye de hava atiyorlar 😂

Devletten gelen para kreşe ucu ucuna yetiyormus puhahaha o paraya elleyemez bile aile kasasi direkt krese yollar o parayı

🤷🏻‍♀️

Sanki
Ünivsrsite mezunu insanların tamamı mutlu eşlerini müthiş bir bilinçle mi seçtiler. Nasıl bir cümledir bu. Kadın çocuklarından şikayet mi etti size. Gencecik yaşta büyütür sonra kariyerine devam eder. Sizin standartlarınıza uymuyor diye insanları aşağılayamazsınız.
Bu nasıl uslup. Eşinin tavrına kızıp benzer bir tavırla yaklaşmak da buranın çelişkisi.

Okuduğunuzu anlayın lütfen. Eğitimin cahilliği almadığını yazmışım zaten

Okuduğunuzu anlayın lütfen. Eğitimin cahilliği almadığını yazmışım zaten
Eğitimlileri de örnek verdik devamlı. Neyi tartışıyor anlamadım . Tepki vermemesine kızdık o lafları yutmasına . Laf duyabilir tepki verecekti

Şiddet yok çünkü götü yemez aninda sinir dışı edilir belli ki eşi de sonradan gelmiş

Birde övmüs herkesin isteyecegi bir koca aman evlerden Irak

Standart o kadar düşük ki, aldatmıyor, dövmüyorsa - ben de o adam Türkiye’de olsa şiddet uygulardı ama orada götü yemiyordur yazacaktım da üzülmesin dedim - ideal koca oluyor. Eşiyle ev işlerini paylaşan, eşini ve çocuklarını el üstünde tutan bir adam herhalde insan üstü, eşine nadir rastlanan bir doğa olayı bunlar için.

Boşanmaktan korktuğunu düşünüyorum yada ailesi boşanma konusna sıcak bakmıyor çevre baskısı yer diye korkuyor çözümü de eşini duzeltmekte arıyor
bence boşanmak istemiyor adamın değişmesini istiyor e 3 çocuk var işte zor ve kendi kariyeri yani geleceği vs. yok
ha zamanla yapabilir ama o kafaya girmesi lazım önce ona da daha vakit var gibi gördüm

Back
X