Eşim mi normal sizin eşleriniz mi ?

Cahil olmasan 17 yaşında evlenip 3 çocuk yapmazdın böyoe bir adama. Okumak cehaleti almıyor. Buradan da görüyoruz okumuş nice cahil var
17 yaşında evlenmeyi cahillik olarak görmüyorum seçim bu benim seçimim buydu insanlar seçimlerinden pişmanlıkta duyabilirler
Ben ise bi kısmından çok pişmanım bi kısmından da iyi ki olmuş diyorum

Erkekler değişmiyor ya siz bunu adamı bu şekilde olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da siz değişeceksiniz. Üst yorumda gördüm yurt dışındaymışsınız size dayanak olabilecek kimseniz yok mu?

Adamın ne olduğu belliymiş. Sizde koştur koştur kaynana evine evlenmişsiniz.
Bu adam değişmez. Kafasını açıp fikirlerini değiştiremeyeceksiniz. Zaten erken yaşta gözü açılmamış kız bulmasından belli.
Zaten maşallah 8 seneye üç de çocuk sığmış.
Boşuna kendinizi kıyasla germeyin adam da değişmez evlilik de. Sizdeki adamım potansiyeli bu

Ben çocuklarımdan şikayet edecek bi post mu attım acaba evlilik üzerine post attım
Elhamdülillah iyi ki olmuş gül gibi üç tane yavrum var
Attığım post üzerine cevap yazın lütfen
Bu adam yeni böyle olmadı baştan beri böyle
Sen dua et birşekilde 4. Olmasın
Büyük ihtimalle sen liseden de mezun olmamaışsındır öncelikle açıköğretimden liseni bitir daha sonra kendi ayaklarının üzerinde durabilirmisin onu hesap et
Boşansan ardında ailen dururmu onuda pek sanmıyorum yoksa seni çocuk yaşında evlendirmezdi

Tamam işte
Çocuğun kreşe başlayınca işe başla ve boşan
Alamanyanın tadını çıkar sonra da

Yoksa böyle onursuzca bir evliliğin içinde kalırsın

Yoo eşim böyle değil çok şükür. Seninkin de ne sevgi var ne saygı var ne tutku var hiç bir şey yok. Birde aşağılıyor… bence daha çok gençsin yıllarını heba etme
İşte problem de burda seviyorum diyor belli etmiyor en ufak şeyime kavga dövüş
Bin defa dedim böyle yapma sogıtıylrsun beni diye

Cahil olmasan 17 yaşında evlenip 3 çocuk yapmazdın böyoe bir adama. Okumak cehaleti almıyor. Buradan da görüyoruz okumuş nice cahil var
Lise dediği meslek , Almanya’da öyle ama dilini öğrendim yazmış e doğma büyüme oralı değil o zaman. 2 kuzenim Almanya da . 17 de koştur koştur oradaki kızlar evlenmiyor . Türkiye’den ithal gelin alıyorlar gözü açılmamış .Kendi yetiştirdikleri kızların ahlakını beğenmeyen garip bir yer.

Bir erkek bunlara para versin, iki çiçek alsın, yemek yedirip hesap ödetmesin, başlıyor bunların evlilik çocuk hayalleri.

Geçen instagramda şöyle bir post gördüm, 18 yaşında yks’ye çalışmak yerine kocamın prensesi oldum. Paylaştığı şey de adama sofra hazırlamış mal. Prenseslik=kocişime çeşit çeşit yemek hazırlamak ve dışarda çalışmamak. Nafaka da kalkıyor ne olacak bakalım prenseslerimiz.

Lise mezunuyum yurtdışında yaşıyoruz Almanca’mı öğrendim meslekte yaptım burda

Ne kadar az beklentiniz var. İyi adam gezmesi yok ve dövmüyor.
İnsan olmanın asgari özelliği şiddet göstermeden sorun çözmek.
Adam insan gibi davranıyor diye iyi koca mı oluyor?

Alamancı tayfa ekstra bir tuhaf. Dindarlık adı altında bunları tokatlaya tokatlaya bir hal oluyor. Arada kalmışlık mı nedi, Türkiye’nin cahilinden daha kara cahil
Oluyor çoğu.’

Sende takma o zaman kafana ye iç gez bir çocuk daha yap işine bak sen bu kafayla zor boşanırsın canım
32 yaşındayım eşimde bende iyi bir eğitim ve maddi durumumuz var 2. Çocuk olsa nasıl yetiştireblirz hakkıyla diye düşünüyoruz

İyi bir eş bu saydıklarını yapmaz canımÖzünde iyi biri demişsin de iyi biri değil bence.

Böyle adama 3 çocuk yapmışsınız. Sizi sevmiyor evlenmiş çocuk yapmış oturmuş kenara, hizmeti görülsün yatağında kadın olsun bu kadar yani. Ne sizle ne çocukla ilgilenmiyor adam kendi keyfinde nasıl dışardan düzgün anlamadım.
Adam gönlünüzü bile almıyor bu kadar değersizlikle nasıl aynı evde yaşıyosunuz bende bunu anlamıyorum. Heralde herkesin kocası böyle diye düşünüyosunuz ama çok yanılıyosunuz.
Boşansan bile sen bu gencecik yaşında üç çocukla hayat mücadelesi vereceksin oda bekar çocuksuz gibi takılacak. Biraz gözünüzü açın aklınızı kullanın lütfen ya

Yani öyle bir yazmışsın ki sanki bu adamın böyle olduğunu dün öğrenmiş gibisin.
Adam çok ataerkil bir ailede büyümüş diyorsun, evlenmeden önce bunu bilmiyor muydun?
Yazacak tonlarca şey var gerçekten nasıl tahammül ettin bunca sene anlamıyorum. Sana yaptıklarına ben okurken tahammül edemedim.

Dışarıdan bakıldığında ideal eş konumunda.
Böyle birine uzaydan baksan bile ideal eş konumunda durmaz.

`