Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu sahibine neler yapıyorlar normal bu tepkileri.. Kv, Görümce, bekâr görümce hepsi ayrı bir olay..Evlerden ırak yabu kadar fesat olurken hiç empati yapmıyor musunuz ?
Yani tamam. Konu sahibinin bu konusunda hatası var. Hatta hakaret edecek kadar da yanlş bir yol izlemiş ama şu alntıladığınız eski konularnda ne gibi bir yanlışı var anlamadım ben.. Konu sahibinin üzerine siz de çok gittiniz.. Hata ettinis üzgünüm. Evet herkes yaşadığını bilir. Biz bize anlatılan kadarına yorum yaparız. Eski konularndan belli ki bezdirmişler konu sahibini ailecek o da en ufak şeye haliyle patlıyor.. Kocasında iş yok zaten..Nolur acil bakın. Eşimin geç gelmesi ve...!
Eşim belediyede çalışıyor başla birime geçmek için amirlerle görüşme yapması gerekmiş bugün geç geleceğini söyledi. Kaç gibi gelirsin dedim 11 gibi anca dedi. Canım sıkıldı neyse dedim ses etmedim. Normalde de bir gün çalışır bir gün izinlidir. Bana çok fazla vakit ayırmaz yeni evli olduğumuz...www.kadinlarkulubu.com
Evliliğimiz ve sorunlar
3 aylık evliyiz biraz içimi dökeceğim kızlar eşimle ilgili ve ailesiyle ilgili. Kafamda oturtamadığım şeyler var. Dertleşmeye ihtiyacım var. Rahatsız olduğum şeyler var. Bunların yanında malesef biraz tecrübesizliğim, bilgisizliğim de var. Haklı mıyım haksız mı ? Yardımlarınıza, evlilikle...www.kadinlarkulubu.com
Ben cevap vermediğim halde ısrarla sürekli yazan sensin.Eşime sinir olmaya başladım
Yeni evliyiz eşim daha ilk başlarda beni çok kırdı belki bu içimdeki kırgınlıklar yüzünden cephe aldım ona bilmiyorum. İlk başlarda yaptığım yemekleri, giyimimi vs eleştirdi durdu hiç memnun olmadı beğenmedi. Halbuki ne çok özenerek yapıyorum her şeyi. Bir gün yemeksiz, temizliksiz, ütüsüz...www.kadinlarkulubu.com
E tabi ki abla diyeceğim ne diyeceğim? Yahu evlenmek marifet mi? Tanımadan etmeden apar topar evlenmişsin sonra bunları yaşamışsın. Bir de millete ahkam kesiyorsun. Bu arada evet evliliğiniz o kadar güzel ve mükemmel ki Allahelektra ya böyle bir evlilik nasip etmesin,o haketmiyor sizin evliliğiniz gibi bir evlilik yaşamayı. :/
Buradan bakınca bu tabiri karşılayan tek profil sizsiniz halbuki. Bu ne biçim üslup? Kocanıza kızıp bütün zehrinizi akıtmışsınız buraya. Mutsuzluğunuzda boğulun.Kudur köpek
Tatlım ben evlilik koca meraklısı olmadım çok şükür benim için ayaklarımın üzerinde durmak daha önde yoksa senin o anca imrenerek bakabilceğin kaç kişiyi reddettimBeni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.
Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
[/QUOTE/ kardeşi ya alsın nevar ki buraya konu açacak kadar kıskançlık yapmışsınız
Uyumuşum @Oliviaa kuzum yorumunu yeni gördüm. Valla ben öyle koşa koşa erken yaşta evliliğe kocaya gidemem. Arkadaş herhalde yorumlarımı okumuşta senı okurken yaptığı hatayı bende de yapıp okuduğunu anlayamamış. Evde kalmış ne bu arada ? Daha yaşım yeni 27 hatta 26 ne yapıcaktım mezun olur olmaz kocaaaaaa kocaaaa ben kocaaaa ıstıyorum diyim ilk önüne gelenle evlenecek miydim ? Ama kötu bir haberım var H Hilde_ ben kaç tane muhendis doktor yakmış insanım bunlarıda okusaydın. Ben öyle evlenip koca görümce evlilik dıye dıye gunde 2446777 kere dedikodusunu yapıp koluma bilezikleri takıp o kısır günlerine katılamam.Sağol kardeş eline sağlık toplamış gelmişsin geçmişi değilse açacağı yok konu sahibinin
Kendi evinin sorunlarıyla ilgilenmiyor olması ciddi bir sorun ama kardeşine masa almasında bi sorun yok bence . Asıl sorun kendi evinin sorunlarını görmemesiMerhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Gelde sinirlenme.Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Kesinlikle abartmış. Bir de demiş ki mobilya seçerken kayınvalidem de geldi. Ya ne olacaktı??? Ne var bunda? Sanki çok ayıp garip bir şeymiş gibi kınıyor bir de.Abartıyorsunuz.
20 yaşında bi gence abisi çalışma masası alabilir , bu çok doğal .
Araba almış gibi tepki vermeyin yahu .
Hem onların bazılarının kurulumu, modifiyesi cidden erkek işi oluyor . Ya ağır oluyor ya çekiçlik işi oluyor .
Ayy evlerden ırak bu ne beSenin yapmaya çalıştığın tek şey lafları çarpıtarak cevap vermeye çalışmak ama olmuyor yani çok belli oluyor ne olduğun buradaki herkeste anlıyor merak etme. Evet valla çokta güzel stres attım sağolun sizin gibi malları görünce eşimin ailesine şükür ettim. Hayatta stres topu olmaya devam edin...
Bunun görümcenizin insanlığıyla alakası yok. İsterse şeytanın yeryüzündeki halifesi olsun eşiniz onun ABİSİ, ABİSİ. O da onun kardeşi. Sizi ilgilendirmemeli.Görümcemi tanısaydınız bu dediklerinize pişman olurdunuz :)