• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi yapması lazım ? (kv,görümce içerir)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinin uzerine gene cok gidilmiş. Benim koca ilk benim evin ihtiyacini gorecek. Benim işi gormesin, ama annesine gelince uçsun, vallahi patlarim. Ilk kendi evinin ihtiyacini gorecek. Sonucta annesinin altinda arabasi olan biri, küküm degil. Ayrica mobilya bakmaya kayinvalideyle gitmekte ne demek 😳😳😳 allah korusun

Erkeklerin bazı dengeyi kuramamasindan bazende kursa da eş olarak gözümüze bazı şeylerin eş ailesi olduğu için batmasindan kaynaklanıyor bu durumlar.
Sizin olayınız tabiki zor durumdaysaniz eve ince hesaplar yapılıp dışarıya düşünmeden harcaniyorsa can sıkar.. ama yoksa ailelere bazen birşeyler alınır ilgilenilir vs çok gormememiz lazm.
Eşinizle bu konuları almayacaksin inadiyla değil de evinizle ilgili konularda daha hassas olması.gerektigini belirterek konusun yeni kararlar alın.

Ben cevap vermediğim halde ısrarla sürekli yazan sensin.
E tabi ki abla diyeceğim ne diyeceğim? Yahu evlenmek marifet mi? Tanımadan etmeden apar topar evlenmişsin sonra bunları yaşamışsın. Bir de millete ahkam kesiyorsun. Bu arada evet evliliğiniz o kadar güzel ve mükemmel ki Allah elektra elektra ya böyle bir evlilik nasip etmesin,o haketmiyor sizin evliliğiniz gibi bir evlilik yaşamayı. :/
Yani tamam. Konu sahibinin bu konusunda hatası var. Hatta hakaret edecek kadar da yanlş bir yol izlemiş ama şu alntıladığınız eski konularnda ne gibi bir yanlışı var anlamadım ben.. Konu sahibinin üzerine siz de çok gittiniz.. Hata ettinis üzgünüm. Evet herkes yaşadığını bilir. Biz bize anlatılan kadarına yorum yaparız. Eski konularndan belli ki bezdirmişler konu sahibini ailecek o da en ufak şeye haliyle patlıyor.. Kocasında iş yok zaten..

Buradan bakınca bu tabiri karşılayan tek profil sizsiniz halbuki. Bu ne biçim üslup? Kocanıza kızıp bütün zehrinizi akıtmışsınız buraya. Mutsuzluğunuzda boğulun.

ben coğu yorumu anlamıyorum. kızlar eşiniz eviniz için bir adım atmazken kılını kıpırdatmazken annesine böylesine koşturmasına gercekten normal mi bakıyorsunuz? Tabi ki herkes annesine ailesine yardım etmek ister ve etmeli de ama kendi evi içinde o mücadelesi yoksa eşini yok sayıyorsa burada ters giden bir şeyler vardır... Konu sahibi haklısınızzzzzz.. Asla yumuşamayın. sizinle laf ebeliği yapıyor aptal yerıne koymasına müsade etmeyin.

Beni o kadar önemsiyorsun ki sürekli yazdın boşuna değmez deme :) abla mı hösttt. Kız elektra sende evde kalmışsın duyduğuma göre bekarlık başına vurmuş herkes sana koca arıyormuş ee tabi sen şimdi evllilik nedir bilmediğin için saçma salak cahilce yorumlarını olgunlukla karşılıyorum. Dilerim evlenirsin ve evliliğin nasıl bir şey olduğunu görürsün ondan sonra yaptığın yorumlar aklına gelecek ve salaklığına yanacaksın. Akrabaların çok uğraşmasın seni bu aptallıkla havada kaparlar zaten.
Tatlım ben evlilik koca meraklısı olmadım çok şükür benim için ayaklarımın üzerinde durmak daha önde yoksa senin o anca imrenerek bakabilceğin kaç kişiyi reddettim

Hanfendi siz napiyosunuz ya? İyi misiniz acaba? Ben önceki konularinizi okumadım bilmiyorum, merak da etmiyorum ama sizi haksız bulan, eleştiren herkese terbiyesiz, kibirli bilmem ne demek de ne oluyor. Eleştiriden cekiniyorsaniz burada konu açmayacaksiniz, bizim aslı görevimiz sizin şakşakçılığınızı yapmak mı? Eski konularinizi takip eden insanlara böyle bir izlenim vermişsiniz demek ki; ki ben de forumdakilere böyle davraniyosa eş ailesine nasıl davraniyodur kimbilir diye düşünüyorum şuan. İnsanların size karşı olan olumsuz düşüncelerini tamamen siz sekillendiriyosunuz kusura bakmayin, sizin surda sergilediğiniz tavırları olumlu bulacak bir tane insan tanımıyorum ben. Bi de üstüne sabaha kadar saygısızca olan bu tavırlarınizi eleştirenlere de saygısızca yorumlar yapiyosunuz. Kendinize gelin, kimse size hak vermek ya da hak vermedi diye hakaret işitmek zorunda değil.

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
[/QUOTE/ kardeşi ya alsın nevar ki buraya konu açacak kadar kıskançlık yapmışsınız

Sağol kardeş eline sağlık toplamış gelmişsin geçmişi değilse açacağı yok konu sahibinin
Uyumuşum @Oliviaa kuzum yorumunu yeni gördüm. Valla ben öyle koşa koşa erken yaşta evliliğe kocaya gidemem. Arkadaş herhalde yorumlarımı okumuşta senı okurken yaptığı hatayı bende de yapıp okuduğunu anlayamamış. Evde kalmış ne bu arada ? Daha yaşım yeni 27 hatta 26 ne yapıcaktım mezun olur olmaz kocaaaaaa kocaaaa ben kocaaaa ıstıyorum diyim ilk önüne gelenle evlenecek miydim ? Ama kötu bir haberım var H Hilde_ ben kaç tane muhendis doktor yakmış insanım bunlarıda okusaydın. Ben öyle evlenip koca görümce evlilik dıye dıye gunde 2446777 kere dedikodusunu yapıp koluma bilezikleri takıp o kısır günlerine katılamam.

Allahim ne insanlar var ya. Ne var esiniz gidip alsa? Sizin esiniz oldu diye evlatlik, abilik yapamayacak mi? Ne bicim kafalar bunlar.

Merhabalar. Konuya giriyorum... eşimle annesi telde konuşuyorlardı bende duydum kadın indirim gününden bahsediyordu. Neyse teli kapattılar eşime sordum ne indirimi diye. Meğer kardeşine çalışma masası alacakmış. Kv demiş al diye. Nasıl yani sen mi alacaksın dedim. Parasını o vermeyecekmiş güya kv verecekmiş... peki neden o zaman o almıyor dedim... onlar anlamaz dedi. Bu saçma geldi bana çünkü kv sözde her şeyden anlar her yere de girer çıkar... hatta eşim annem anlar annem de gelsin anneme danışayım diyen biri... evimize mobilya seçerken bile eşim, annem çok iyi anlar pazarlık eder gelsin diyerek kaç gün birlikte çıkarmıştı bizi her yere zamanında... haliyle bunu saçma bulduğumu söyledim. İyide sen ne anlıyorsun ki çalışma masasından dedim. Kardeşi 20 yaşında bu arada. Neyse bana bir sinir geldi... kaç gündür bir halıyı yıkatmaya veremeyen, eski halıları götür dememe rağmen geçiştirip yapmayan, perdeyi yaptırmıştık onu gidip almayan adam annesinin bir lafıyla fuzuli iş yapıyor da benim dediklerim neden ciddiye alınmıyor diye patladım. O da bana, ben alıyorum masayı ne olmuş niye dert oldu sana dedi. Pardon ama biz burada beş kuruşun hesabını yapalım, bana gelince hiçbir şey yapma gereksiz gör ama git kardeşine masa al... bunları dedim.. sana ben almıyorum dedim bak masanın resmini attılar dedi resmi gösterdi... o zaman ben alıyorum ne olmuş deme bana dedim. Hem para eşimden çıkmasa bile sonuçta bu saçma değil mi sizcede yoksa ben mi abartıyorum ? Eşim neden gidip alıyor ? Arabaları var, imkanları var, kaynanam cin gibi her yeride bilir girer çıkar... eşim madem bu kadar duyarlıysa peki ilk öncelik kendi evinin ihtiyaçları olması gerekmez mi ? Ailesiyle zaten sorunlarımız var artık böyle şeyler beni hemen geriyor. Tekrar konuşmak istiyorum da bilmiyorum ne diyim daha, almayacaksın onu diyemiyorsun ki...
Kendi evinin sorunlarıyla ilgilenmiyor olması ciddi bir sorun ama kardeşine masa almasında bi sorun yok bence . Asıl sorun kendi evinin sorunlarını görmemesi

Gelde sinirlenme.
Bunu sana hem görümce hemde yenge sıfatıyla yazıyorum oku bakalım.
1.si (görümceyim) ben abimden annemden vs bir şey istediğim zaman yenge kişisinden fikir almam. O benim annem babam abim arasında geçen bir konu zira ister çalışma masası alır ister son model araba alır alırda alır. Sanane ? Sen onun eşisin diye bütün aile haklarını elinden almış mı oluyorsun? Annesi rica etmiş edebilir ne var bunda? Abisi çünkü ABİSİ. Ki sana kötü bi haber vereyim mi bence masayı eşin bizzat kendi parası ile kardeşine hediye alıyor senin tepkinden korktuğu içinde bu şekilde söylemek zorunda kalıyor :))
2. (Yengeyim) eşime asla ama asla kardeşine şunu yapamazsın şuraya gidemezsin gitsin kendileri alsın tarzında konuşmadım eşimde benim ailem için asla konuşmaz konuşamaz. Sen şimdi gelinsin diye herşeye müdahale edeceğini herkesin seni dinleyeceğini falan sanıyosan yanılıyosun kenarda köşede görümcene sinirlenir iki hırlar oturursun aşağıya.

Ve dip not tatlı kız sen bir kurulu düzenin içine dahil olan kişisin bırak aile içi konulara bu kadar dahil olma eşin senin evcil hayvanın değil kv görümcende düşmanın değil. Eve düşen yıldırım modundan bi cık bence

Abartıyorsunuz.
20 yaşında bi gence abisi çalışma masası alabilir , bu çok doğal .
Araba almış gibi tepki vermeyin yahu .

Hem onların bazılarının kurulumu, modifiyesi cidden erkek işi oluyor . Ya ağır oluyor ya çekiçlik işi oluyor .
Kesinlikle abartmış. Bir de demiş ki mobilya seçerken kayınvalidem de geldi. Ya ne olacaktı??? Ne var bunda? Sanki çok ayıp garip bir şeymiş gibi kınıyor bir de.

Kardeşine masa değil de ev alıyor sanki yazık üzüldüm . Bu kadar abartacak ne var anlamadım . Sizin perdenizi perdeciden almaması vs yazmışsınız ama siz de gidip perdeyi alabilirsiniz illa eşinizin yapması gerekmez . Evet masayı da Kv alabilir illa eşinizin alması gerekmez ama kırk yılda istemiş Kadın. Açık açık konuşun yapma demeyin ama bir sınır çizin

Senin yapmaya çalıştığın tek şey lafları çarpıtarak cevap vermeye çalışmak ama olmuyor yani çok belli oluyor ne olduğun buradaki herkeste anlıyor merak etme. Evet valla çokta güzel stres attım sağolun sizin gibi malları görünce eşimin ailesine şükür ettim. Hayatta stres topu olmaya devam edin...
Ayy evlerden ırak bu ne be
Aklıma yaprak dökümündeki Ferhunde geldi 😬

Evin ihtiyaçlarını öteleyip alamaz. Evinin ihtiyaçlarını alıyorsa kardeşi tabi ki arada bir olabilir böyle hediyeler. Ama evde karısına para yok, şöyle böyle diye mırın kırın edecek ama diğer tarafa hemen yapacak oldu.
Ben parasını onların verdiğine inanmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X