Eşim misafirlerin yatılı olduğunu, onlar geldikten sonra söyledi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ferb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çocukların istediklerini hazırlamıştım zaten. O iş çabuk halloldu. Ben birkaç saat sonra gideceklerini sanıyordum.

Çocuklara bir türlü birşey yediremiyoruz diye aglandilar günlerce.
Ayy kıyamam, nerenin prensi/prensesiymiş o çocuklar?
Benim annem hep çalıştı, çalışan anne çocuğu olarak her gün üç çeşit yemek yiyemedik haliyle. Ölmedik valla.
Nazlarıyla uğraşacak kişi yengeleri değil. Babaanneleri uğraşsın. Bugünlük yemek var, yapmışsınız. Yarından itibaren yapmayın. Kayınvalideniz kalksın yapsın.

Nevresim konusunda çok düzenli değilimdir. Kurduğum düzeni de sonradan unutuyorum zaten. Önceden hazırlanmam gerekirdi.

Nevresim konusunda çok düzenli değilimdir. Kurduğum düzeni de sonradan unutuyorum zaten. Önceden hazırlanmam gerekirdi.
yani mesela su an onlari yatiracak temiz nevresim var mi yok mu? hastasiniz bence kv cok da takilmaz. temiz olsun yeter. yatagi da esiniz acsin.

yani mesela su an onlari yatiracak temiz nevresim var mi yok mu? hastasiniz bence kv cok da takilmaz. temiz olsun yeter. yatagi da esiniz acsin.
Kayınvalidenin var hazır. Diğerleri içinde vardır ama inanın ne nerede bilmiyorum

Kayınvalidenin var hazır. Diğerleri içinde vardır ama inanın ne nerede bilmiyorum
bulursunuz evin icindedir yani yatma vaktine var daha. kendinizi hirpalamadan cocuklara da kendilerini kotu hissettirmeden yonetebilirsiniz bence bu misafirlik surecini.

Ne cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi

siz kor kuyularda mi yetistiniz saka mi bu mesaj

Kocamın suçu olduğu konusunda haklısınız

Yok kovmasın bence.
Ama kendi hastayken de üç öğün yemek hazırlamamalı.
Ben olsam bugün yemeği masaya koyar, servisine karışmazdım. Masayı da kocama toplatırdım. Yemekten sonra bir kötüleşirdim, uzanmaya giderdim. Sabah da uyuyabildiğim kadar uyurdum. Kayınvalide hazırlasın kahvaltıyı da madem yabancı değiller, habersiz buyuracak kadar yakınız, mutfak orada valla yapsın yesinler. Akşama da kocama dışardan söyletirdim. Bu da cezası olsun, onca kişinin yemek parasını ödeyince aklı başına gelir, haber vermeden misafir çağırmaz bundan sonra belki.

Bence gayet lafi gedigine koyup kovabilir. Ayni ildelermis. Yollari uzak degiil. Bu vicdnsizlik olmaz ki.

Ay cidden mi ya. Eltisi memleketine gitti diye çocuklarının derdine düşen kendini köle eden kadin varsa başarılar dilerim ama baya aptallik olur yani
tamam simdi derin nefes alip konuyu tekrar okuyoruz anlastik mi? ne kolesi abi saka misin sadece misafirlige gelmisler. cidden kor kuyuda yetisen bile bilir eve gelen misafirin kovulmayacagini, misafire tamam gelin dedikten sonra sirf intikam olsun diye yatak dosek yatilmayacagini.

insanin ailesinden aldigi terbiye, gorgu karsisindakine gore sekillenmez. esi bir dusuncesizlik yapip cagirdi/kabul etti diye o insanlarin sucu ne? sizin evinize gelen her misafire yazik insanlar neyle karsilasiyorlar allah bilir.

Çoluk, çocuğu kovmak ne yahu. Gerçi mesajı yazan siz olunca pek de şaşırmadım.
Kendinizi çok yormayın, eşiniz ilgilensin daha çok, sonrasında da konuşursunuz bu konuyu demek ayrı da eve gelen insanları kovmak gün görmemiştikten başka birşey olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…