E tamam gelmeden bilmiyomuş yani adam?Kalabiliriz demiş. Bana biraz önce söyledi
Çocuklara bir türlü birşey yediremiyoruz diye aglandilar günlerce.
Ben çocukların istediklerini hazırlamıştım zaten. O iş çabuk halloldu. Ben birkaç saat sonra gideceklerini sanıyordum.Gelenler yabanci degil, normal her gün yaptiginiz yemegi biraz fazla yapin. Hasta oldugunuz icin esiniz sofra toplamaya, yatak sermeye vs yardim etsin bir zahmet. Onceden bilseydiniz tabi ki daha iyi olurdu ama bu kadar kasmayin kendinizi. Olan olmus artik.
Ayy kıyamam, nerenin prensi/prensesiymiş o çocuklar?Çocuklara bir türlü birşey yediremiyoruz diye aglandilar günlerce.
abartmayin ya ortada cocuklar var. bence bu cok acimasiz bi tepki.Cok kötüyüm diyin, yatak yorgan yatın, hepsi toplanıp kvnize gitsin!
Nevresim konusunda çok düzenli değilimdir. Kurduğum düzeni de sonradan unutuyorum zaten. Önceden hazırlanmam gerekirdi.ben olsam kavga cikarmazdim galiba. esime yikardim.
yani tamam siz yemegi yapmissiniz onlarin sevdiklerini, sonrasiyla da esiniz ilgilensin. mesela cocuklarin sevecegi tatliyi, meyveleri vs alsin. aksam otururken film falan izlesin onlarla. size pek ilismesinler.
yatak yorgan mevzusunu tam anlamadim. evimde pek esya yok ama benim bile su an eve gelen 3 kisiyi agirlayacak nevresimim var galiba. uzerinde yatilmayacak kadar kirli degildir diye dusunuyorum.
bir sekilde gelmisler artik. su durumda tatsizlik cikarmanin manasi yok gibi. eve gelen cocuklara ayip olur kendilerini kotu hissederler. misafir gittikten sonra tartisin esinizle.
yani mesela su an onlari yatiracak temiz nevresim var mi yok mu? hastasiniz bence kv cok da takilmaz. temiz olsun yeter. yatagi da esiniz acsin.Nevresim konusunda çok düzenli değilimdir. Kurduğum düzeni de sonradan unutuyorum zaten. Önceden hazırlanmam gerekirdi.
Kalabiliriz dediklerini söylemesi gerekiyorduE tamam gelmeden bilmiyomuş yani adam?
Kayınvalidenin var hazır. Diğerleri içinde vardır ama inanın ne nerede bilmiyorumyani mesela su an onlari yatiracak temiz nevresim var mi yok mu? hastasiniz bence kv cok da takilmaz. temiz olsun yeter. yatagi da esiniz acsin.
bulursunuz evin icindedir yani yatma vaktine var daha. kendinizi hirpalamadan cocuklara da kendilerini kotu hissettirmeden yonetebilirsiniz bence bu misafirlik surecini.Kayınvalidenin var hazır. Diğerleri içinde vardır ama inanın ne nerede bilmiyorum
siz kor kuyularda mi yetistiniz saka mi bu mesajNe cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
Kocamın suçu olduğu konusunda haklısınızNe cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
Ay cidden mi ya. Eltisi memleketine gitti diye çocuklarının derdine düşen kendini köle eden kadin varsa başarılar dilerim ama baya aptallik olur yanisiz kor kuyularda mi yetistiniz saka mi bu mesaj
Yok kovmasın bence.Ne cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
Bence gayet lafi gedigine koyup kovabilir. Ayni ildelermis. Yollari uzak degiil. Bu vicdnsizlik olmaz ki.Yok kovmasın bence.
Ama kendi hastayken de üç öğün yemek hazırlamamalı.
Ben olsam bugün yemeği masaya koyar, servisine karışmazdım. Masayı da kocama toplatırdım. Yemekten sonra bir kötüleşirdim, uzanmaya giderdim. Sabah da uyuyabildiğim kadar uyurdum. Kayınvalide hazırlasın kahvaltıyı da madem yabancı değiller, habersiz buyuracak kadar yakınız, mutfak orada valla yapsın yesinler. Akşama da kocama dışardan söyletirdim. Bu da cezası olsun, onca kişinin yemek parasını ödeyince aklı başına gelir, haber vermeden misafir çağırmaz bundan sonra belki.
tamam simdi derin nefes alip konuyu tekrar okuyoruz anlastik mi? ne kolesi abi saka misin sadece misafirlige gelmisler. cidden kor kuyuda yetisen bile bilir eve gelen misafirin kovulmayacagini, misafire tamam gelin dedikten sonra sirf intikam olsun diye yatak dosek yatilmayacagini.Ay cidden mi ya. Eltisi memleketine gitti diye çocuklarının derdine düşen kendini köle eden kadin varsa başarılar dilerim ama baya aptallik olur yani
Çoluk, çocuğu kovmak ne yahu. Gerçi mesajı yazan siz olunca pek de şaşırmadım.Ne cocuklar var öksüz yetim büyüyor da , analari memlekete gitti de 3 gun sevdiklri seyleri yemediler diye hicbir cocuga vicdan yapamam valla. Onlara gelene kadar sokaktaki cocuklara yardim etmeyi tercih ederim. Ne buyuk gereksizlik. Hem cocuklarin en sevdikleri seyler hazir seyler, hamburger ,pizza , alsin babalari. Bi sure de sağlıksız beslensinler nolmus. Anası düşünmüyor da tasası sana mi düştü. Tabi bunun tamami senin kocanin suçu. Kendi ailesine deger vermeyip akrabaya deger veren erkek, ne diyim, evlerden ırak ya. Kov gitsin, valla. Hastayim de, yolunu yap , kov gitsin. Ayni ilde ne yatilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?